Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo sağlam araba

kartal3520
02/05/2011, 20:57
Arkadaşlar bugün bayinin otoparkında başka bir araca arkadan çarpmış yeni bir Evo gördüm.Aracı şöyle bir inceledim gerçekten sağlam olduğunun kanaatine vardım.Aracın motoru çarpma sonrasında kulaklarından kendini yere bırkmış dolayısıyla sürücü ve yolcu mahalinde bir sıkışma yok.Hava yastıkları açılmış.Hemen sizlerle paylaşmak için 2 tane resim çektim.

izoci
02/05/2011, 21:57
evo iydir sağlamdır candır :)

alfo
02/05/2011, 23:35
Allah kimseye kaza bela vermesin...

byspayn
03/05/2011, 09:12
Burda motor düşmüş di mi? Hep bahsedilen sistem bu sanırım...

USTA
03/05/2011, 09:28
Sağlam kaza yapmış bu araç.İç mekan sağlam kalmış,aracın ön taraf pert olmuş,iç mekanın sağlam kalması çok mühim,araba giderse gitsin...

comanchee
03/05/2011, 11:15
Sağlam kaza yapmış bu araç.İç mekan sağlam kalmış,aracın ön taraf pert olmuş,iç mekanın sağlam kalması çok mühim,araba giderse gitsin...

yaşam kabini sağlam gerçekten.allah c.c. herkesi kazadna beladan korusunç

leventt
03/05/2011, 23:08
aminnn

akca37
03/05/2011, 23:16
Amin, Allah cümlemizi kazadan beladan musibetlerden muhafaza eylesin, cidden iyi kaza geçirmiş ve iç kabin harika bir şekilde buz gibi duruyo... eeeee boşuna ncap ta 5 yıldız verilmiyo...

ozay06
04/05/2011, 00:19
Peki bu araçta karter koruma varmıydı? Bazı servisler karter korumanın bu kazadaki durum için takılmaması gerektiğini savunuyorlar Bu durum hakkında ne diyorsunuz?

avubay
04/05/2011, 00:26
Peki bu araçta karter koruma varmıydı? Bazı servisler karter korumanın bu kazadaki durum için takılmaması gerektiğini savunuyorlar Bu durum hakkında ne diyorsunuz?

Fotoğrafları görünce benim de ilk aklıma gelen o oldu. Hatta arabamı aldığım günden beri yaptırsam mı acaba diye düşünüyordum. Ama bu fotoğrafları gördükten sonra karter koruma taktırmayı tamamen aklımdan çıkardım.

fawori
04/05/2011, 01:38
Fotoğrafları görünce benim de ilk aklıma gelen o oldu. Hatta arabamı aldığım günden beri yaptırsam mı acaba diye düşünüyordum. Ama bu fotoğrafları gördükten sonra karter koruma taktırmayı tamamen aklımdan çıkardım.

içiniz rahat olsun taktırın ama orjinalini çünkü plastik e motor nerden baksan 70 -80 kg. yani düşünce o plastik de zaten onla beraber iner aşağıya ben taktırdım küçük alt vurmalarda koruyor tehlikeli olan orjinal olmayıpta sanayilerde sac yaptırıp takanlarda zaten güvenlik sorunu olsa orninal parça onaylanmaz.

ozay06
04/05/2011, 18:38
içiniz rahat olsun taktırın ama orjinalini çünkü plastik e motor nerden baksan 70 -80 kg. yani düşünce o plastik de zaten onla beraber iner aşağıya ben taktırdım küçük alt vurmalarda koruyor tehlikeli olan orjinal olmayıpta sanayilerde sac yaptırıp takanlarda zaten güvenlik sorunu olsa orninal parça onaylanmaz.

Yinede bağlantı vidaları biraz olsun tutmuyormudur motoru? Çünkü bu iş anlık bir iş Kaza anında düştü düştü yoksa kucağa doğru yola çıkar Servisler bu durum için takmıyoruz diyorlar ya Gerçekten bu durum için mi yoksa karter korumayı da çalıp yerine güzel bir yutturmaca mı?

krm1983
04/05/2011, 18:42
gerçekten kabinin sağlam kalması sevindirici.

BLUEMAN
04/05/2011, 20:40
perki çarptığı araç neymiş hangi araca vurmuş ondaki hasar durumu nedir