Orijinalini görmek için tıklayınız : Ses ızgarası :(
kaptan*67
01/05/2011, 10:59
Arkadaslar 6 7 ay önce sağ arka hoparlör ızgarasını çatlattım ve servise gidip sordugumda bu parçanın tek satılamadıgını ve değişemiyeceğimi söylediler. 1 hafta önce kadar aracıma sistem bağlattım mid takımı bağlamak için panzlot söküldüğünde baktımki ızgaraların arkasında tırnak var ve tek olarak çıkabiliyor bu iş kafamda soru işareti bıraktı bi yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...
luleburgazli
01/05/2011, 11:50
uğur servisler butür işlerden para kazanıyor sanırım... piyasadada farklı değildir kanımca... ama aksarayda iyi bir araştırmayla belki bulabilirsin tek....
kaptan*67
01/05/2011, 11:52
uğur servisler butür işlerden para kazanıyor sanırım... piyasadada farklı değildir kanımca... ama aksarayda iyi bir araştırmayla belki bulabilirsin tek....
Abi bana değişmiyeceğini söylediler ama arabamda en ufak bi hasar canımı sıkıyo ücretinde değilim bi bulsam aynısından alıp takıcam
operatormurat
01/05/2011, 12:44
uğur plastik parçada kayıp yoksa yapıştır,siyah silikonla yerine oturt güzelce temizle ve kurumaya bırak,ben daha o kapakların tırnağı kırılmadan dışarı çıktığını görmedim nasıl yaptılarsa...
kaptan*67
01/05/2011, 13:09
uğur plastik parçada kayıp yoksa yapıştır,siyah silikonla yerine oturt güzelce temizle ve kurumaya bırak,ben daha o kapakların tırnağı kırılmadan dışarı çıktığını görmedim nasıl yaptılarsa...
tırnak felan kırık olsa dedğin doğruda arka koltuga su bidonu koydum virajda yıkıldı ızgaranın tam ortasını kırmış :( bende değiştirmek istiyorum işte ..
operatormurat
01/05/2011, 21:48
uğurcuğum 2 seçeneğin var; ya kırılan parçaları toplayıp yapıştırarak değerlendireceksin,yada çıkmacıları dolaşıp aynı kapaktan temin edeceksin...
uğurcuğum 2 seçeneğin var; ya kırılan parçaları toplayıp yapıştırarak değerlendireceksin,yada çıkmacıları dolaşıp aynı kapaktan temin edeceksin...
veya sıcak sılıkon tabancası ıle yapıstıracan
o parça sağlam kasınca cıkıyor ama takması cıkartmaktan daha zor :) arkadaşların dediği gibi sıcak silikonla parcayı tutturursunuz olur biter..