Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç bekleyenler
jrgakbulut
30/04/2011, 23:34
arkadaslar araç bekleyenlerin aracı geldimi ve ilk izlenimleri orenebilirmiyim :friendship:
Güneşcim gözüm aydın araç gelmiş aksesuarları da dün takılmaya başlandı büyük ihtimalle bugün bitmiştir, ancak ben aracımı ne zaman alcambilmiyom :)
jrgakbulut
01/05/2011, 00:42
Güneşcim gözüm aydın araç gelmiş aksesuarları da dün takılmaya başlandı büyük ihtimalle bugün bitmiştir, ancak ben aracımı ne zaman alcambilmiyom :)
ooo hadi hayırlısı olsun ne diyelim güle güle kullan allah kaza bela vermesin :)
Sağolasın Güneş eyvallah, ya öyle bi uğraştım ki , hastalığımı hiçe saydım yok plaka yok evrakları vs vs güya bu hafta komple evde yattım , (ağır grip atlattım ve hala tam geçmedi ) Darısı başına...
kartal3520
01/05/2011, 11:43
Hayırlı olsun kardeşim allah kaza bele vermesin.Bizde güya cuma günü teslim alacaktık ama vergisini yatıramadıkları için plakada çıkmadı dolayısıyla pazartesine kaldı.İnşallah yarın teslim alacağız bir aksilik olmazsa.Bu arada aracına ne tür aksessuar taktırdın merak ettim...
Kenan abi ben henüz aracımı teslim almadım İst dışından geleceğim için ya salı ya da c tesi almaya gitcem izin durumuna göre, benim taktıracağım aksesuarlar, spoiler, marşpiye ve krom egzoz ucu , Sizinde hayırlı olsun siz hangi bayiden aldınız (isterseniz özel atın reklama girmesin ) Teşekkür ederim temennileriniz için...
kartal3520
01/05/2011, 14:07
Daha önce yazışmıştık ya DENİZLİ FİAT bayii...
Teşekkürler Allah razı olsun ancak henüz gidip alamadım plakayı yarın çıkartacam kısmetse