Orijinalini görmek için tıklayınız : LPG ruhsata işletme hk.
Arkadaşlar, Lpg taktırmak istiyorum bu aralar, ama bir durum hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. Lpg ruhsata işletmek istediğimiz zaman, malumunuz muayneye giriyoruz. Benimde muayneye 2012 temmuzda, Bu sürece kadar, Lpg yi ruhsata işletmezsem herhangi bir sıkıntı olur mu? işletmediğimde ne gibi sıkıntılarla karşılaşırım?
WiSTaRiA
29/04/2011, 00:04
İşletmediğinde trafik kontrolünde yada başka olumsuzluklarda ceza yeme olasılığın hatta araç bağlanma olasılığın olabilir... Temmuz 2012 de ise muayenen bence taktır git muayeneye yada 1 sene bekle... Ama benim fikrimi soracak olursan araba bağlatma yada ceza yemektense lpg ni taktır ve muayeneni ol kardeşim....
polıs yakarsa aracını trafıkten men eder takı muayeneye gıdece ruhsat degısene dek bunların dısında ceza+park ucretı odersın bende 2012 beklıyorum bundan dolayı
GP COSKUN
29/04/2011, 00:09
ayrıca lpg li olup ruhsata işletmeden ölümlü yada yaralamalı kazaya karışırsanız
birinci derecede suçlu olup tedbirsizlik ve ihmal ile adam öldürmeden yada yaralamadan yargılanıyorsunuz
İlginize Teşekkür ediyorum, pire için yorgan yakmaya değmez tabikide esasında masraftan kaçmak için değil de fırsat olmuyor, çünkü ilçede yaşıyorum ve memurum izinim yok filan, teşekkür ediyorum tekrardan bilgilenmiş oldum bu konu hakkında...
nurtepeli
30/04/2011, 02:04
İlginize Teşekkür ediyorum, pire için yorgan yakmaya değmez tabikide esasında masraftan kaçmak için değil de fırsat olmuyor, çünkü ilçede yaşıyorum ve memurum izinim yok filan, teşekkür ediyorum tekrardan bilgilenmiş oldum bu konu hakkında...
bence tarah ol eğer karderşim beni polis çevirmez yada ben kaza yapmam dersem .lpg yi taktır.bence sen muayenene kadar benzinli kullan kafan rahat olsun muayene zamanı hepsini çıkartırsın aradan,sadece lpg alıp hemen işletme muayenene çok var değmez.bekle.ben yeni işlettim bence bekle benzinli kullan.