Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : tokattan merhabalar

volkan60
28/04/2011, 23:00
merhabalar ismim volkan

bende punto dünyasını katılıyorum bugun itibari ile

2007 1,3 multijet punto aldım daha önce punto sürüş deneyimim olmamıştı

ayriyetten 1,6 meganım var

bunun yüzünden biraz tedirginmiyim neyim :)

aldığım punto 70 binde kazası yok 4 parça boya var triger kayışı ve lastik yeni değişmiş bugun sabah ekspertiz rapurunda sadece boyalar çıktı

daha önce araştırmalarımda puntolarda city mod arızasını duymuştum bunda çok iyi çalışıyor

sadece yaşadığım sorun motor oldu 1,6 benzinli sürdüğüm için daha ondaki performansı bulamadım sanırım

inşallah meganım gibi yakıt sorunu yoktur bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim

yakıt durumu nasıldır ? arabada dikkat etmem gereken şeyler nelerdir ?

Scottie
28/04/2011, 23:11
hoşgeldin...keyifli forumlar...

takres
28/04/2011, 23:23
hoşgeldiniz...

cilem
28/04/2011, 23:52
hoşgeldiniz hayırlı olsun

volkan60
28/04/2011, 23:56
teşekkürler aranızda bulunduğum için şanslıyım :)

arkadaşlar yedek anahatarını almadım aracı yarın üzerime alıcam bir sorum olacaktı

aracı 19bin TL ye aldım sizce fiyat nasıl birde yedek anahtarıda sustalı anahtar mıdır

GP COSKUN
29/04/2011, 00:12
aramıza hoşgeldin
yedek anahtar sustalı değil maalesef

pilotender
29/04/2011, 02:06
volkan merhaba. hoşgeldin forumumuza. ben de Niksar'dayım. Bir zamanlar benim de GP aracım vardı. Şimdi Fiorino var. Merak etme yakıtından şikayet etmezsin. Aslına bakarsan arabanda sorun yoksa, hiçbirşeyinden şikayet etmeyeceksin.. Görüntüsüne de hergün biraz daha alışacak ve megane'a bakmak istemeyeceksin diyebilirim sana. İyi günlerde kullanman dileğiyle.

granded
29/04/2011, 20:44
hoşgeldin ben de Turhallıyım.ama istanbuldayım.araban hayırlı olsun.arabayı almadan site üyesi oldun yani.bu arabalar çok hoş gerçekten .ben alalı 2 ay oldu ,2 ay öncesine kadar bende dizel megan arıyordum .taksici çevrem var istanbulda .onlar fiat linea yada albea dediler.ben punto aldım.daha spor.daha yakışıklı bence.yakıtı iyi .fiyatında normal.güle güle kullan.ama senin arabanda kayış değil,zincir var.yanlışlık olmuş herhalde.200binde değişir.selamlar..

ozdem
29/04/2011, 21:09
hoşgeldin, keyifli forumlar...

sqorpion
29/04/2011, 21:09
hoşgeldin bende
Reşadiye liyim...

cemal arslan
29/04/2011, 21:39
hoşgeldiniz keyifli forumlar

34ozkankurtuldu34
29/04/2011, 21:45
Aracınız hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz keyifli formlar bence yedek anahtarı alın ne olur ne olmaz birgün mutlaka işinize yarayacaktır bir de anahtar kodu vardır bunu almayı unutmayın mutlaka servisten anahtar çıkartırken bu kod işinize yarar diye biliyorum keyifli sürüşler meganı unutacaksınız.

volkan60
30/04/2011, 00:52
sıcak karşılamanıza gerçekten sevindim

bir çok memleketlimde çıktı :)

aracı bugun tamamen aldım

sağ olsun benden öncekiler expertiz raporu çıkarmışlar benim baktığım aynı gün ama fiyatta anlaşamamışlar sadece bir kaç yerde parça boya çıkmış o kadar vuruk kırık bişey yok çalışmayan aksamı yok orjinal rapora bayide ulaştım sıkıntı yok tu

sadece arabada bozuk yolda düşük hızda giderken süspansiyonlar dan yada başka bir yerden çok az ıslık gibi ses geliyor ama yolda hızlanınca ses gidiyor bir ara baktıracam neymiş sanırım önemli değildir 2 gündür tokatta iyi yağmur yağıyor belki biyere su kaçmıştır bilemiycem

tekerlekler 1 yıl önce değişmiş yedek lastiğe hiç dokunulmamış tertemiz yerinde duruyor periyodik bakıma en son yalan söylemiyim şimdi 60 yada 69 bin de girmiş olması lazım yağı suyu filtreleri falan değişmiş bir dahaki bakım kağıtta 80 bin yazıyordu muayneside 2013e kadar tamam

araç inşallah sorun çıkarmaz bize :) Allah bütün araç sahiplarini kazalaradan belalardan korusun ....

ilk izlenimlerimi hemen aktarıyım :)

süspansiyonlar biraz sert

araç 1,3 multijet ama motoru hacmine göre çok iyi tatminkar edebiliyor özellikle rampalarda

araçtaki city mod özelliği çok güzel parmak ucuyla bile direksiyon dönüyor

ses sistemi araca yetecek düzeyde

motor sesini biraz içe alıyor

birde yedek anahtarı çok yapmacık :) fiat ta yakışmamış :D benim 2000 model meganemın bile yedek anahtarı kumandalıydı :)

hoşgeldin ben de Turhallıyım.ama istanbuldayım.araban hayırlı olsun.arabayı almadan site üyesi oldun yani.bu arabalar çok hoş gerçekten .ben alalı 2 ay oldu ,2 ay öncesine kadar bende dizel megan arıyordum .taksici çevrem var istanbulda .onlar fiat linea yada albea dediler.ben punto aldım.daha spor.daha yakışıklı bence.yakıtı iyi .fiyatında normal.güle güle kullan.ama senin arabanda kayış değil,zincir var.yanlışlık olmuş herhalde.200binde değişir.selamlar..

evet yanlış yanlışım hocam :)

alpimmm
30/04/2011, 01:02
Volkan hoşgeldin, araban hayırlı olsun,
ben de meganedan sonra aldım Punto'mu, alışmam biraz zaman almıştı,
3000 devirde 130 km/h den 90-95 km/h ye inmek zor oluyor,
yakıtın ne kadar az olduğunu yakında anlarsın,
keyifli forumlar, aktif forumlar, keyifli sürüşler.