Orijinalini görmek için tıklayınız : Bendende bir iki kare :)
Slmlar.Aracımı alalı cok olmadı.Aldıktan sonra anladmki puntoyu secerek iyi bir tercih yapmısım :) Aracın ufak tefek şeylere ihtiyacı var o kadar.Bakalım beğenilcekmi? :) :thumbup1:
StrawBeeRy
28/04/2011, 22:01
güzel güzel maşallah kazasız belasız kullanın
panjurlar değiştimi tamamdır :) maşallah..
farlardan bende istiyorum nerden temin edebiliriz ya...
StrawBeeRy
29/04/2011, 00:01
farlardan bende istiyorum nerden temin edebiliriz ya...
güngören kale centerın oradan :)
WiSTaRiA
29/04/2011, 00:30
Gayet güzel araç ama panjuru beğenmedim kardeşim... Affına sığınarak söylüyorum kusura bakma...
krakercocuk
29/04/2011, 00:43
kendi zevkime göre bir çok eleştiri getirebilirim ama konuşmuyayım:)..kazasız belasız;)
WiSTaRiA
29/04/2011, 00:45
Yani... Esasında benim düşüncemi soracak olursanız... Kendi gözünüze güzel geliyorsa ve beğeniyorsanız başkalarının ne dediğini umursamayın derim... Benim nacizane fikrim sadece...
zevkler ve renkler olayı ama panjur göze güzel görünmüyor.kazasız belasız kullan.
Gayet güzel araç ama panjuru beğenmedim kardeşim... Affına sığınarak söylüyorum kusura bakma...
Kusuramı bakacam daha neler :) Fikir edinmek banada iyi olcak.Tam tersi fikirlerinizi söylemeniz hosuma gider ;) Evet panjur kötü görünüyor.Aldığım adam siyah sprey boya ile siyaha bpyamış.Şimdi atmaya başladı.Bende siyaha boyamayı düşünüyorum ama zaman sorunum var biraz.Birde nasıl sökeceğimi tam bilmiyorum ama sökerim heralde.Değiştirmek ise hiç aklıma gelmedi.Değiştirsem nasıl bisey takarım ve ne kadara mal olur bilmiyorum. :whistlin:
TEZEL PUNTO 45
29/04/2011, 11:13
güzel araç...
kara kız
29/04/2011, 11:50
Kusuramı bakacam daha neler :) Fikir edinmek banada iyi olcak.Tam tersi fikirlerinizi söylemeniz hosuma gider ;) Evet panjur kötü görünüyor.Aldığım adam siyah sprey boya ile siyaha bpyamış.Şimdi atmaya başladı.Bende siyaha boyamayı düşünüyorum ama zaman sorunum var biraz.Birde nasıl sökeceğimi tam bilmiyorum ama sökerim heralde.Değiştirmek ise hiç aklıma gelmedi.Değiştirsem nasıl bisey takarım ve ne kadara mal olur bilmiyorum. :whistlin:
30 liraya yansaniyi orjınal tip panjur al
30 liraya yansaniyi orjınal tip panjur al
:) Bu haftasonu bakcam icabına inş. :thumbup1:
Birazda içten görüntü olsun dedim :)
güzel araç farlar ayrı bir hava katmış
Farlar ayrı bir hava katıyor ama ışık şiddeti düşükmüş.Muayenede öyle dediler :)
Oncelikle hayirli ugurlu olsun gule gule kullanmak kismet olur insallah. Benim ilk gozume carpan ise kapi kolunun siyah olmasi. Ayna kapagi boyali bir o kalmis geriye. Marspiyel bu araca gore degil, sonradan takilmis yani emaneten duruyor gibi. Bunun sebebide asagi dogru degil disa dogru olmasi. Benim nacizane fikirlerim bu sekilde. Kazasiz, belasiz...
Aldığımda bu şekildeydi.Ben henüz birşey yapmadım araca.Kapı kollarını boyarsam kötü olrmu diye düşünüyorm?Nasıl olr ve nasıl boyarım veya boyarlarmı?Marşpiyel göze cok kötü gelmiyor sanırım.Hiç dikkatimi çekmemişti bile :)
Boya koruma hakkında cok soru sormustm ve düzgün biyerde yaptırdm sonnda.
Yaptırdıktan sonra yağmura yakalandım tabi:) Yağmur etkilemişmidir acaba? :unsure00:
StrawBeeRy
05/06/2011, 13:04
aslında boya koruma etkisi tam gösterebilmesi için minimum 2-3 gün yağmur veya su değmemesi lazım
Aslında hava güneşliydi.Aracın işinin bitmesine yarım saat kala deli gibi yağmur bastırdı :(
StrawBeeRy
05/06/2011, 13:13
arabaya yağmur geldimi açık havadamı yapıldı ?
Yok kapalı yerde yapıldı işlem.Ama araba ıslandı ve çamur oldu brz
StrawBeeRy
05/06/2011, 13:23
Yok kapalı yerde yapıldı işlem.Ama araba ıslandı ve çamur oldu brz
dediğim gibi normalde beklemesi lazım boyaya işlemesi için yağmur veya su değmemesi lazım neyse olmuş artık yağmurun olmadığı bir gün üzerine siz kendiniz elle yaparsanız bir nevi telafi etmiş olursunuz :)
Çokta güzel yapmıslardı aslında.Fotolardan bellidir. Nazardır nazar :D
ceyhuncinar
06/06/2011, 02:35
hayırlı olsun güzel araç kapı kolu ve marşpiyel ve ön panjur hoş gözükmüyor rengi tartışılmaz gözalıcı boya korumayla alev alev olmuş :)
can-asan
06/06/2011, 10:10
maşallah kazasız belasız... kırmızıda ayrı bi güzel duruyor ya :)
hayırlı olsun güzel araç kapı kolu ve marşpiyel ve ön panjur hoş gözükmüyor rengi tartışılmaz gözalıcı boya korumayla alev alev olmuş :)
marşpiyeldeki sorun nedir? ona göre bir çözüm bulurum ;)
Boya koruma hakkında cok soru sormustm ve düzgün biyerde yaptırdm sonnda.
Yaptırdıktan sonra yağmura yakalandım tabi:) Yağmur etkilemişmidir acaba? :unsure00:
bana sorsaydın abi ya :)nezaman kime sordun :)
ben yardımcı olurdum :)
güle güle kullan abi :) nerde yaptrrdın ?
bana sorsaydın abi ya :)nezaman kime sordun :)
ben yardımcı olurdum :)
güle güle kullan abi :) nerde yaptrrdın ?
Tan oto'da yaptırdım Ömer.Güzelde yaptılar aslında ama yağmur canımı sıktı işte :) Gerçi olan oldu :))
Tan tot'da yaptırdım Ömer.Güzelde yaptılar aslında ama yağmur canımı sıktı işte :) Gerçi olan oldu :))
gel abi nasıl yapmışlar kontrol edelimm :D kazasız belasız
PoLLiaNNa
06/06/2011, 18:37
Allah kaza bela vermesin.Maşallah güzel araba...
punto_evo_34
06/06/2011, 18:59
Kardeşim araç çok güzel maşallah ama plakası çok kalın olmuş ince app plaka yaparsan çok tatlı olur. bide içindeki şu bez varya üzerine telefon konulan ondan nerden temin edebiliriz ?
Kardeşim araç çok güzel maşallah ama plakası çok kalın olmuş ince app plaka yaparsan çok tatlı olur. bide içindeki şu bez varya üzerine telefon konulan ondan nerden temin edebiliriz ?
Kesinlikle haklısın plaka konusunda ama app plakaya polis ceza yazıomus.o yüzden yaptırmadm hala.Yoksa cok istiyorum :(
o bezi aksesuarcılarda,internetten heryerden bulabilirsin.kaydırmaz ped diye aratabilirsin nette ;)
Onur.t-Jet
17/06/2011, 10:34
aynen araba çok iyi fakat marşpiyel panjur ve plaka bozuyo arabayı. panjuru orjinale dönerseniz daha iyi
aynen araba çok iyi fakat marşpiyel panjur ve plaka bozuyo arabayı. panjuru orjinale dönerseniz daha iyi
Plaka ve panjuru biliyorumda, marşpiyelin nesi var?Ona göre biseyler yaparm belki ;)
Bnm bu marşpiyelin neden iyi görünmediğini kimse sölemicek sanırım bana? :no000000:
Slm arkadaşlar.Facebook'ta Meguiar's Türkiye grubunun haftanın aracı yarısmasına bu fotoyla katıldm.En çok beğenilen foto birinci oluyor.Birinci olana ole ödül falan yok ama 2 kişiyle fena rekabetteyim.:) Ancak onlar 2 ayrı forum sitesinden ciddi destek topluyorlar.Bu yüzden farkı acmaya basladılar.Gecen hafta Oğuz(izoci) kardesmde bir fiestayla rekabet etmiş kazanmıstı.şimdi sıra bende.
Arkadaşlar facebookta önce "Meguiar's Türkiye" grubunu beğenip sonrada Aytek KORKMAZ isimli bu fotoyu beğenmeniz gerekiyor.Sadece iki tıklama.Lütfen bizim forumumuzun fason olmadığını gösterelim.Teşekkürler :)
Güncel.Arkadaslar kimsenn facebook hesabı yokmu?bolemi yardımlasmamız bizim?Adamların dayanısması cok güzel ya.Bizdede ole diye düşünüyordum...
Anladım yok kimsenin facebook hesabı sanırım. Yardım,destek falan yok hiç çünkü :(
Çok saol.Ama bizim foruma yazdığımdan pek iş cıkmadı.Özel mesaj attıklarım sağolsunlar desteklediler :)
begendim :) bu arada boya koruma çok guzel olmuş kaça yaptırdınız acaba ?
Ben ucuza yaptırdm brz ya.70TL'ye yaptırdm :)
Baska beğenen yokmu bu arada ya arkadaslar?Facebook'a girip iki tıklama altı üstü ;)
GünahsizSeytan
22/06/2011, 12:15
Ölümüne beğendim :)) Forum savaşına dönecek gbi :D
Biraz döndü gibi zaten.Gecen haftada Oğuz(izoci) baska bir fiestayla kapısmıs ve yenmişti.Şimdi sıra bende,inş yine gecicez fiestacıları :D skoda forumunu gecmstk zaten.fiesta forumunuda şimdi gectk :) Tabi adamlarda bos durmicaktr.O yüzden beğenmeye dewam edelim.Arkadaslarımıza falan soleyelmde beğensinler ;)
Slm arkadaşlar.Facebook'ta Meguiar's Türkiye grubunun haftanın aracı yarısmasına bu fotoyla katıldm.En çok beğenilen foto birinci oluyor.Birinci olana ole ödül falan yok ama 2 kişiyle fena rekabetteyim.:) Ancak onlar 2 ayrı forum sitesinden ciddi destek topluyorlar.Bu yüzden farkı acmaya basladılar.Gecen hafta Oğuz(izoci) kardesmde bir fiestayla rekabet etmiş kazanmıstı.şimdi sıra bende.
Arkadaşlar facebookta önce "Meguiar's Türkiye" grubunu beğenip sonrada Aytek KORKMAZ isimli bu fotoyu beğenmeniz gerekiyor.Sadece iki tıklama.Lütfen bizim forumumuzun fason olmadığını gösterelim.Teşekkürler :)
akıyoruz abi sıkıntı yok ;)
Ölümüne beğendim :)) Forum savaşına dönecek gbi :D
döndürdük yaaa lann :D
akıyoruz abi sıkıntı yok ;)
Yok kardesm sıkıntı aynen.brz farkıda actk ama cok diil tabi. Bu macı alıcaz baska yolu yok :D
Slm arkadaşlar.Facebook'ta "Meguiar's Türkiye" grubunun haftanın aracı yarısmasına bu fotoyla katıldm.En çok beğenilen foto birinci oluyor.Birinci olana ole ödül falan yok ama 2 kişiyle fena rekabetteyim.:) Ancak onlar 2 ayrı forum sitesinden ciddi destek topluyorlar.Bu yüzden farkı acmaya basladılar.Gecen hafta Oğuz(izoci) kardesmde bir fiestayla rekabet etmiş kazanmıstı.şimdi sıra bende.
Arkadaşlar kimsenn facebook'u yokmu? fiestam forumu deli gibi destek veriyor bizle dalga geciyor resmenibizde burda uyuyoruz.Facebook'a girip 3 tıklama yapacaksınız sadece.Adamlar cidden dalga geciyor yeminlen.Destekleyinde şu fiestacılara dalga gctrmeyelim.Cok zoruma gitti ya yaptkları :( :(
benimde elimden başka bişi gelmiyo ki :(
Sen daha ne yapacaksın Oğuz.Elinden geleni yaptn sen.Senn çaban büyük.
Napalm biz gönüllerin birincisiyiz :)
Bu haftanın birinciliğinide aldk arkadaşlar :) destek verenlere teşekkür ederim.
Sırada kim var peki?Bu haftaki desteğimiz bakalım kime :)
Mert'e abi imzamdaki link :D
Punto Cruze kardeşliği :D
Temizledkten sonra 1-2 foto çekeym dedm.Onlarıda paylaşıyorm :)
maşallah aytek. kımızı favorim. :)
Saol Bulut.Üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun :)
T-Jet'te bizim favorimiz ;)
ızgaraların hali içler acısı bian önce değiştirsen çok iyi olur :)
Ewet berbat duruyor :(Sürekli deiştrcem diyormda bir türlü halledemedim işte :(
Güzel araçlar.. Izgaralarıda siyah akçalıyla bile parlatabilirsiniz en pratik tarafından ;)
Bilmiorm onu :) Nedir akcalı? Nasıl yaparım?