Orijinalini görmek için tıklayınız : Artık bende Evocuyum ve ilk izlenimlerim...
merhaba,
geçen hafta cuma günü Metalik Beyaz 1.3 75 BG S / S + ESP + Evo Kit + SkyDome aracımı teslim aldım ve aynı gün istanbuldan ankaraya uzun yol yaptım. şu an 1250 KM'deyim ve ilk izlenimlerimi şu şekilde sıralayayım: :X
en önce araç çok sessiz. ne bir motor sesi ne de yol sesi aracın içinde değil. kullanımı çok rahat ve keyifli... Start / Stop özelliği çok hoşuma gitti. araçta ne bir yığılma ne bir zorlanma hiçbir şey yok. anında çalışıp devam ediyor. şehir içi, şehir dışı ortalama 4.5 L yaktı. bu zamanla düşer diye tahmin ediyorum. araçtaki ses sistemi gayet başarılı. Hill Holder özelliği çok hoş. vites geçişleri, debriyaj çok yumuşak.
SkyDome ayrı bir hava katıyor araca.
sonuç olarak arkadaşlar, gerçekten donanım olarak dolu ve kaliteli bir araç. umarım daha sonraları çok sorun yaşamayız hiçbirimiz araçlarımızla.
herkese iyi günler :)
hayırlı olsun... güle güle kullan... hooşgeldin...
1ocak2011
28/04/2011, 11:12
Hayırlı olsun birşey sormak istiyorum Benim 95 Hp modelde maalesef HI-FI ses sistemi uyum sağlamadığı için almadım, nasıl bir artısı var? Ek hoparlör vs gibi birşeymi var?
Bagajda küçük bir subwoofer var, daha iyi ses veriyor.
Hi-Fi ses sistemi (100 W bass-reflex, amfili subwoofer)
evet bagajda subwoofer var ve özellikle CD'de çok kaliteli ses veriyor. Ses konusunda baya titiz birisiyim, araç için tatmin edici buldum. uzun yolda çok keyif verdi.
https://forum.grandepuntotr.com/genel/10555--kit-ile-neler-geliyor.html
1ocak2011
28/04/2011, 11:46
Diğer hoparlör vs aynımı? Birde resim çekme şansınız varsa, bir resimlermisiniz.
tabii, en kısa zamanda resimleri burada paylaşırım....
kit asist kit pop kiti Evo kit adı altında toplamışlar bu yıl.
1ocak2011
28/04/2011, 12:20
Ben sırf 95 Hp HI-FI ses sistemi yok diye EVO KIT almadım.
EVO KIT (YAĞMUR SENSÖRÜ, PERDE HAVA YASTIKLARI, CRUISE CONTROL, IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK KARARAN İÇİ DİKİZ AYNASI,BLUE&ME, HI-FI SES SİSTEMİ*, BLUE&ME TOMTOM NAVİGASYON ÖN HAZIRLIK, GÖVDE RENGİ YAN ÇITALAR, TAMPONLAR ÜZERİNDE KARBON GÖRÜNÜMLÜ KORUMA BANDI)
95 Hp de Hi fi yok ama hi fi diğerlerinin yanında hafif kalır bu pakette bence.
bende çok istedim aslında 95 BGlik modeli ama otomatik istemiyorum. Fiat opel gibi manuellerde 95 BGlik modeli getirse çok güzel olurmuş... :)
1ocak2011
28/04/2011, 12:37
YAĞMUR SENSÖRÜ, CRUISE CONTROL, IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK KARARAN İÇİ DİKİZ AYNASI
Bunları zaten almıştım, geriside işime yaramaz diye Skydome için yöneldim.
Kerem kardeşim sana hayırlı uğurlu olsun diyorum. Tuncay kardeşime ise benim önceki aracımda SPK ve AK vardı ama blue & me ile tomtom özelliği alt yapısı yoktu ve uzun yolculuklarda yapacağımı düşündüğüm için ileride tomtom alacağımdan evo kit paketini aldım, ayrıca karbon görünümlü tamponların da beyaz da hoş duracağını düşünüyorum. birde yan kromajlı çıtalara hasta oldum. Eğer görmediysen bir modelde incele eminim sende beğeneceksin. HI FI ses sistemininin bulunmamasını biri bana izah ederse sevinirim :) _?
1ocak2011
29/04/2011, 09:41
Sayın AKÇA,
Aracınız gelince bana şasi numarasından Karbon görünümlü tampon ve yan çıta para kodlarını servisten baktırıp söylerseniz çok sevineceğim.
Saygılarımla
TEZEL PUNTO 45
29/04/2011, 10:27
hayırlı olsun ...
kifanhom
30/04/2011, 02:15
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
ayrıca karbon görünümlü tampon çıtaları için, çok kaliteli karbon folyo lar ile 1 saatte bunu kendiniz halledebilirsiniz
1ocak2011
30/04/2011, 11:36
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
ayrıca karbon görünümlü tampon çıtaları için, çok kaliteli karbon folyo lar ile 1 saatte bunu kendiniz halledebilirsiniz
Maalesef tampon pütürlü olduğu için kaplama tutmaz diyor kaplamacılar.