Orijinalini görmek için tıklayınız : Yine yeni yeniden far..... :)
Yorumlarınızı alalım arkadaşlar ARTIK ESKİYE DÖNDÜK ;) MAŞALLAH DİYELİM LÜTFEN
StrawBeeRy
25/04/2011, 21:29
maşallah abi çok güzel Allah kaza bela vermesin
Teşekkür ediyorum arkadaşlar cok sagolsun :)
Maşallah kazasız belasız kullanın...
yakışır..
eyvallah teşekkürler... :)
hayırlı olsun
saolun gerçi 2 3 aya yakındır aldım ama olsun :)
maşallah kazasız belasız kullanın...
amin cok sagolun cümlemiz içindede biz....
luleburgazli
26/04/2011, 00:56
murat maşallah süper ama ... şu sis farlarıyla ömrümü yedin desem :D:D... bunları nereden temin ettin ne ampul kullandın yada ne yaptın acil cevap bekliyorum senden...
maşallahhh..
hepimizin araçlarına maşallah :)
Farların altına led şerit çekmişsin .. ama pek belli olmamış gece farları kapatıp parklar yanarken tekrar çekim yapsan.. diğer detaylarıda tam olarak görmüş oluruz.
Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin
farların altına led şerit çekmişsin .. Ama pek belli olmamış gece farları kapatıp parklar yanarken tekrar çekim yapsan.. Diğer detaylarıda tam olarak görmüş oluruz.
Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin
evet bunu bende farkettim gece ilk işim o olacak hemen ekliyicem o resimleride...teşekkürler dikkatinden dolayı...
murat maşallah süper ama ... şu sis farlarıyla ömrümü yedin desem :d:d... Bunları nereden temin ettin ne ampul kullandın yada ne yaptın acil cevap bekliyorum senden...
onlar 4000k xenon hafif pembe gibi duruyor ama o kadar tatlı duruyorki ledleri acıyorum birde sis bakan birdaha bakıyor farlarda 8000k xenon daha tatlı duruyor bölece aynı yapmak istemedim....
hayırlı olsun skaydom bitiriyor olayı
valla harika, ayrıca plaka da iyiymiş :))
maşallah, nazar değmesin.
kazsız-belasız kullanın.
hayırlı olsun skaydom bitiriyor olayı
aynen skydomsuz olmaz bu iş :)
valla harika, ayrıca plaka da iyiymiş :))
maşallah, nazar değmesin.
kazsız-belasız kullanın.
çok teşekkür ediyorum plaka olmazsa olmazımdır :) far 36 da bizde :)
Işte yeni resimler arkadaşlar
StrawBeeRy
26/04/2011, 23:45
abi ne yaptın farın altında ledmi gördüm ben?
abi ne yaptın farın altında ledmi gördüm ben?
aynen kardeşim yaptık ama tamda tatmin etmiyor komple farla almayı düşünüyorum kötümü durmus mertim??
al bi daylight o ne öle :D:D
StrawBeeRy
26/04/2011, 23:54
aynen kardeşim yaptık ama tamda tatmin etmiyor komple farla almayı düşünüyorum kötümü durmus mertim??
bence olmamış abi keşke yapmasaydın
Eh işte para olsada alsak :)
En kısa zamanda cıkacak...
krakercocuk
27/04/2011, 01:29
plaka altına da siyah folyo çekın ve üst panjuruda siyaha boyayıp...multijet yazısını da italyan boyarsan tadından yenmez;)
plaka altına da siyah folyo çekın ve üst panjuruda siyaha boyayıp...multijet yazısını da italyan boyarsan tadından yenmez;)
folyo uygulamasını düşünüyorum en kısa zamanda yapıcam..kendim yapabilirmiyim diye düşünüyorum...
StrawBeeRy
01/05/2011, 12:58
maşallah yavaş yavaş değişim başlıyor :)
maşallah yavaş yavaş değişim başlıyor :)
aynen....