Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir bakar mısınız
cnykrdnz
24/04/2011, 12:28
bu gün aşağıdaki linkteki araca bakıcam
Fiat Punto 1.3 M.jet Dynamic 2006 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ihtiyactan-satilik-6-ileri-45876642/detay/)
fiyatı,fotograflardaki duruşu bana uygun geldi ama bu donanımla sanki biraz ucuz yazılmış gibi geldi acaba araçta bi kusur varsa bu ne olabilir bakmaya gittiğimde nelere dikkat etmeliyim?
Birkan61
24/04/2011, 12:38
Bende bakacaktım bu araca ama uzak diye bakamamıştım.
Baktıktan sonra buraya yazıp bizide bilgilendirirseniz sevinirim :)
Fiyatı aslında pahalı değil, pazarlıkla aşağı bile çekilebilir bir ihtimal. Başkaları gibi aşırı pahalı yazmamış en azından kendisi. Birde araç 90 HP ise tadından yenmez.
Birde kendiniz mi bakacaksınız sadece?
Ya ustanızı götürün, ya da serviste expertize sokun aracı.
Onlar dikkat etsin :)
Sizin dikkat edebileceğiniz şeyler Cd çaları kontrol etmek, klima iyi soğutuyor mu onu kontrol etmek vs.
araç hiç hoşuma gitmedi...
cnykrdnz
24/04/2011, 12:42
birazdan çıkıp bakıcam fiyat uygun geldigi için bende biraz şüphelendim gerçi araç sahibi herhangi bi kazası olmadığını söyledi ama istanbul işte burası sanayiye götürücem ama bugünde pazar kısmet bakalım temiz bi araçsa artık punto'cu olmanın zamanı geldi
cnykrdnz
24/04/2011, 12:46
araç hiç hoşuma gitmedi...
bnm de bi kaç hoşuma gitmeyen abartı yönü var ,mesela borbet jantlar çok kaba durmuş, tampon boyası falanda abartı gibi ama araç kazasız ve motoru sorunsuzsa bu ufak ayrıntıları düzeltirim diye düşünüyorum çünkü işe giderken daha sade bi araç kullanmak isterim
bende istanbulda bir araca bakmaya gitmiştim gitmeden önce adama bak yazdıklarınız haricinde bir şey varsa boş yere masraf ettirmeyin bana gelmeyim dedim satıcı küfür etmek istemiyorum yok bişey aynen yazdığım gibi demişti orda fiat servisine soktuk arabayı motorunda 2000 lira masraf sol taraf ve arkası boyalı çıkmıştı arabanın ve buna benzer 10 arabaya bakmıştım fiyatı uygun olan araçlarda mutlaka bir şey oluyor dikkatli olun derim ve aracı fiat servisine götürüp gösterin :)
arabanın modifiyesi ve duruşu iyi gibi hayırlısı olsun..
abartı nikelajlar falan filan genel olarak durumu iyi ise sıkıntı yok onlar sökülür düzeltilir..
fiyat olarak bence tam ederini yazmış
cnykrdnz
24/04/2011, 18:09
aracı gördüm kullanımında bi problem yok ama mekaniğinden pek anlamadığım için pazar günü de heryer kapalı olduğu için gösteremedim.yarın birmota götürüp baktırıcam acaba vuruğu olup olmadığı bana masraf çıkarıp çıkarmayacağını net olarak söylerlermi ve ne kadar bakım parası alırlar?
bu arada ön koltuk kılıfları falan baya kirliydi kolay temizlenebiliyormu bunlar yoksa yenisini mi almam gerekir?
gorkem kaan
24/04/2011, 18:18
çok abartmış jantlar falan hiç hoş durmamış bence.bu fiyatın içinde müzik sistemi falan dahilse 20 bine bırakırsa kazası falan yoksa alınabilir 20bin iyi fiyat;)
cnykrdnz
24/04/2011, 18:31
müzik sistemini gördüm güzel çocuk baya para harcamış arabayla hepsini veriyor orjinal teybinide veriyor.eger alırsam jantları ve lastiği degiştiricem benmde hosuma gitmedi daha sade bişey bakıcam.bu arada abarth logolar gerçekten güzel duruyormuş :)
yarın birmota soktuğumda gönül rahatlığıyla alabilrsin veya abi al ama şu kadar masraf çıkarır diye net bi cevap verirlermi? birmot bu gibi işler için ne kadar alıyor?
turbulans
24/04/2011, 20:16
expertiz 60-70 tl filan.servis al alma diyemez.sadece olanı söyler.boyaya genelde boya ölçerle bakmıyorlar.kaporta bölümünde aracın yanında olabilirseniz daha iyi olur.iyice inceletirsin.motor da biraz şansa kalmış sonuçta 2. el.hayırlısı olsun araba tatlı duruyo.aracın plakası orjinal mi.istanbula sonradan mı geçmiş??
60 lira almışlardı benden 2 hafta önce bakan görevli aracı denemeye çıkıyor ve alıcıyıda yanına çağırıyor denerken neyi var neyi yok söylüyor ama al veya alma gibi bi yorum yapamam diyor
müzik sistemini gördüm güzel çocuk baya para harcamış arabayla hepsini veriyor orjinal teybinide veriyor.eger alırsam jantları ve lastiği degiştiricem benmde hosuma gitmedi daha sade bişey bakıcam.bu arada abarth logolar gerçekten güzel duruyormuş :)
yarın birmota soktuğumda gönül rahatlığıyla alabilrsin veya abi al ama şu kadar masraf çıkarır diye net bi cevap verirlermi? birmot bu gibi işler için ne kadar alıyor?
canay benim bildiğim birmotta sadece motor ve mekanik aksama bakıyorlar boya kaporta ya bakmıyorlar..
Hiç gerek yok böyle araçlara. Ve hoş durmuyor.
cnykrdnz
24/04/2011, 21:17
benim için önemli olan motor ve mekaniği çok fazla boya takıntım yok çünkü bi önceki aracımı çok ufak şeylerden boyatmıstım.Aldıktan sonra motoru bana sorun ve masraf çıkarmasın önemli olan o.Şuanda ki hali jantlar sadece bana kötü geldi belki gözüme çok takılırsa tamponları değiştirebilirim. kısmet bu araba işi baya bi şans işi.
aracın plaka durumunu bilmiyorum ilk plakasımı şuandaki 2. sahibi olduğunu söylüyor. nasıl öğrenebilirim ki?
janta tatile giderken 4 çanta sığar :D ne güzel jantlar var oysa...
araç güzel,fiyat makul.abartı gelen aksesuarlar sökülüp düzeltilebilir.aşırı sorun yoksa alınabilir bi araç,netekim 90 bg diyor ilanda.
bu arada resimlerde iğreti dursada geniş offsetli jant araca yay taktımı 10 numara duruyor.ha borbet dersek apaçi jantı olduğu için ben sevmiyorum.
cnykrdnz
24/04/2011, 21:46
ha borbet dersek apaçi jantı olduğu için ben sevmiyorum.
katılıyorum :)
bide işin açıkçası 1 aydır belki daha fazla hergün araç bakmaktan artık strese girdim lanet olsun artık bi tane alayım durumuna geldim.
bi de bu aracın 90bg olması 6 ileri olması dijital klima falan ekstra özellikleri çok cezbetti beni yoksa ben sadeliği seven biriyim o yüzden diğer aksamları düzeltmeyi eğer ki araçta problem yoksa kafama koydum zaten
fatihelekoglu
24/04/2011, 23:34
sen yine de uzun süredir bakıyorum alayım artık bir tane deyip acele etme.
iki hafta önce ben de tokata gittim aracı almaya ben de lanet etmiştim olsun artık diye. Ama servise soktum aracı bana söylenmeyen boyalar, değişen, vuruk filan çıktı. Bu arada expertizi50ye yaptırdım ben hafta önce.
cnykrdnz
24/04/2011, 23:44
sanırım yarın birmota götürme imkanım olmıycak ama sanayide tanıdıklar olduğu için kaportasından elektrik aksamına kadar göstericem sanırım varsa kaza darbe olduğunu değişen olduğunu anlarlar
araç 95binde acaba bu km sonra dizel olduğu düşünülürse ne gibi ağır bakımlarını gerektirir ne gibi masraflar cıkarır bana?
kara kız
25/04/2011, 11:42
benim içime pek sinmedi açıkçası. km side pek inandırıcı değil şahsen..aracın içi ne durumda braz bahsedermısınız..direksyon,vites 90,000 km deki bi araçın içi durumundamı..koltuk vs kırlenmıs olobılır tavanın durumu nedir ..km yı en ıyı yansıtan yerlerden bırısıdır tavan orjınal ıse tabi..bana km si pek inandırıcı gekmnedi şahsen..aracta pek diri durmuyo kanımca ...bu tur arabalar genelde temiz olmuyor...tabıkı ıstısnalar var ama genelınden bahsediyorum..bi baktırın kafanızda soru işareti kalırsa almayın derim..fiyatı 2-3 lira dusuk gibi geldi bana..yoksa her halukarda satılabılecek bı araç..hem dizel hem 90 hp bu sekılde de dusunmek lazım...city motoru ve ön takıma özellikle baktır derimaamortisörlerde dahil...hayırlısı olsun umarım beklediğiniz gibi bir sey çıkar
cnykrdnz
25/04/2011, 16:33
bugun sanayiye soktuk ustalarda tanidikti gayet saglam durumda oldugunu soylediler evet koltuklar kirliydi ama tavani dosemelri dugmeleri falan hic asinmamisti city motorunun degistirmisler onu ogrendim aslinda bi bakimada iyi oldu bu model yilinda kronik gibi bisey olmustu bu durum simdi benm yapicagm arabanin fazlaliklarini atip daha sade bi gorunum kazandirmak