Orijinalini görmek için tıklayınız : Siyah Puntoya Beyaz Tavan
hocam hayırlı olsun skoda fabia r modelinin bu şekildi ama o daha çok mini cooper tarzı bir tavanı olduğu için daha iyi oluyordu..
StrawBeeRy
23/04/2011, 22:30
deyişik olmuş :D bir ara bende düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim.fena olmamış aslında aynalarıda beyaz yapsanız kombinasyon olurmuş
gorkem kaan
23/04/2011, 22:33
güzel çalışma kazasız belasız kullan inş:)
Zevk meselesi güle güle kullanın bence puntoya yakışmamış.
PeterPAN
23/04/2011, 22:42
bende çok beğenmedim, biraz çiğ kalmış... aynalar gibi bir iki ufak daha detaya beyaz ile dokunmak gerekiyor.
üst panjur siyah olsa aynalar beyaz olsa hayat bayram olsa :D:D
disconnected
23/04/2011, 22:48
aynalar ve jantlarda beyaz olsa bence tam olur.. bu haliylede bence hic fena degil ama biraz eksik gibi
Zevk meselesi güle güle kullanın bence puntoya yakışmamış.
Bence sıyah punto tamamıyle sıyah kalmalı
ykaya1983
23/04/2011, 23:02
Hayırlı olsun folyoyu ne kadara yaptırdınız?Cast folyo mu yoksa normal reklam fimi mi?Bunu sökünce altta yapışkan izi falan kalıyor mu acaba?
bende çok beğenmedim, biraz çiğ kalmış... aynalar gibi bir iki ufak daha detaya beyaz ile dokunmak gerekiyor.
Şampiyon olan bir Bursa da tamamen başka bir takımın renklerini anımsatan arabayla gezmek zor olacağı için bilerek eksik yapmak zorunda kaldım...:no000000:
Bence sıyah punto tamamıyle sıyah kalmalı
Maalesef tavanı derin şekilde çizdikleri için tavanı boyatmak istemediğimden bir şekilde mecbur kaldım.Çünkü hem servis hem de bir çok boyacı tavanın boyanması gerektiğini söylediler...
Raistlin
23/04/2011, 23:16
ön kısma beyaz boya dökülmüş gibi duruyo :D malesef bende beğenmedim ama zevk meselesi tabi saygı duymak lazım
Hayırlı olsun folyoyu ne kadara yaptırdınız?Cast folyo mu yoksa normal reklam fimi mi?Bunu sökünce altta yapışkan izi falan kalıyor mu acaba?
Piyasada çok ucuza yapan yerler var.En iyisi olsun diye işin profesyonellerine yaptırdım.Araç Kabuğu (https://www.arackabugu.com/) 230 TL ve 10 yıl garantili...
Tavanı bu folyoyla kaplatma yerine corbonfiber le kaplatsaydınız çok daha güzel yakışırdı bence. Herkesin kendi zevki. Güle güle kullanın..
PeterPAN
23/04/2011, 23:48
fiber folyo ile bencede çok daha güzel olurdu, bu arada uygulama yeri tam bir profosyönel.. metnini duymuştum...
Hayırlı olsun,güle güle kullan.Zevk ve renk meselesi,ama aynalar ve cam çıtalarınıda yaptırırsan daha estetik durabilir.Tabi bursa'da beşiktaş renkleriyle gezmekte kasıcı bir durum :D
tutkuaydin41
24/04/2011, 00:22
değişik bişe :D ii ii
hakikaten farklı bir calısma olmus :)
SRDR KRKC
24/04/2011, 00:59
Keyf Senin Biz Ne Dersek Boş Amma Velakin Bnm Fikrim Olmamış Damalı Tavan Yapsaydın + Damalı Ayna Kaplasaydın Daha Hoş Olurdu Diye Düşünüyorum. Sen Beğenip Yaptırmışsın Güzel Günlerde Kullan Kardeşim.
Bana ilk bakışta araba beyazmış kaplanmış tavanı kaplanmamış gibi geldi.
Siyah - ßeyaz oLsun Çamurdan olsun :) Yakışır..
cnykrdnz
24/04/2011, 02:21
namaza giden takkeli hacı gibi olmuş :)
şaka bi yana zevk işi tabi yarın sıkılıp başka bişey de yaptırabilirsin hayırlı olsun
bu arada siyah beyaz heryerde ayrı bi asil be kardeşim ;)
EvoKoray
24/04/2011, 02:37
Keyf Senin Biz Ne Dersek Boş Amma Velakin Bnm Fikrim Olmamış Damalı Tavan Yapsaydın + Damalı Ayna Kaplasaydın Daha Hoş Olurdu Diye Düşünüyorum. Sen Beğenip Yaptırmışsın Güzel Günlerde Kullan Kardeşim.
+1 Damalı daha güzel olur ;)
deyişik olmuş :D bir ara bende düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim.fena olmamış aslında aynalarıda beyaz yapsanız kombinasyon olurmuş
Aynaları da sizlerden ve mahalledeki arkadaşlardan gelen tavsiyeler doğrultusunda beyaz kaplatmaya karar verdim.Nasıl kaplatabilirim.Damalı mı,Şerit mi,Yoksa yarısı siyah yarısı beyaz mı iyi olur?
Valla tavana birde Kartal resmi koy tam olur:)
34ozkankurtuldu34
24/04/2011, 18:07
Bence tavan güzel ama çizgiler işi bozmuş çizgilerin yerine ayna kapaklarını beyaz kaplatıp cantlarıda beyaz olsa on numara olur gel cantları takas edelim benim beyaz cantlarla on numara durur araç :) ciddiyim şaka yapmıyorum güzel olmuş emegine saglık ama kapaklarla ön ızgaralarıda beyaza boyatmalısın böyle yarım kalmış çingene işi gibi sanki para bitti inşaat durmuş gibi :) güle güle kullan
karbon fiber kaplatsaydın daha güzel olurdu..
zevk meselesi güle güle kullan...
senin hosuna gittiyse yorumları bosver ama bence de tavan desenli bi beyaz olsaymıs daha güzel olurmuş gibi, diğer arkadasların dediği gibi damalı dah guzel olabilirdi...
istemiyaki
26/04/2011, 01:02
aynalar ve jantlar da beyaz olursa daha iyi olacaktır arkadaşların da dediği gibi
saricizmelimemetaa
26/04/2011, 01:09
önden inen şeritlerin devamını tavana siyah bir şerit çalışma yap bak bakalım nasıl olacak
mustafakoc3461
26/04/2011, 09:59
değişik olmuş ama sanki bişeyler eksik
by_memur
26/04/2011, 10:07
araba beyazmışda tavan hariç siyah folyoyla kaplanmış gibi :)
krakercocuk
26/04/2011, 11:54
olmamış
matushella
26/04/2011, 12:06
yanlış konuya yazmışım pardon.
kara kız
26/04/2011, 13:19
ben beyenmedim...
Solitude
26/04/2011, 13:25
hocam olmamış bence.
Kronokrator
26/04/2011, 13:30
hakkaten damalı olsa harika olurdu
whitegold
26/04/2011, 14:59
özür dilerim ama olmamıs bence sıyahın asilliği asiliği bozulmamalı
Şahsi fikrim arabanın albenisinin tamamen kaybolduğu yönünde Ayrıca kaputtaki çizgilerin de panjurda bitmesi sonra tekrar başlaması sonra birinin tekrar bitmesi sonra tekrar başlaması gayet kötü durmuş