Orijinalini görmek için tıklayınız : Elveda Ankara... Merhaba Ağrı!
ibrahim06
22/04/2011, 12:13
Eşimin Ağrı Doğubeyazıta atanması ve benim memuriyette ona tabi olmam nedeniyle kısmetse bu yaz çok sevdiğim Ankaramdan ayrılmak zorundayız. Elveda Ankara... :( Merhaba Ağrı!:)
....
ademtahir
22/04/2011, 12:25
hayırlı olur inş. hocam
hocam memuriyetin cabaları malesef hayırlı olsun...
cemal arslan
22/04/2011, 12:34
hayırlısı olsun...Allah can sağlığı versin...
Ağrı da ülkemizin çok güzel bir şehri. Harikulade doğal alanları, tarihi yerleri ve muhteşem dağ manzarası ile kafa dinlenecek güzel bir şehir.. Hayırlısı olsun.
hayırlı olsun hocam iyi bilirim doğuyu gözümüzün canlı görmesi gereken güzelliklerini hala saklamakta malum nedenlerden dolayı maalesef :( ama evo ile gidersin bravo ile dönersin o kesin :)
06kaymak
22/04/2011, 12:50
abicim hayırlısı olsun...
16 CSE 79
22/04/2011, 12:56
Hayırlı olsun İbrahim.
hayırlı olsun ibrahim .. çok zor olacak senin için büyük şehirden kalkıp gitmek ama olsun orada memlektimiz tekrardan hayırlı olsun ..
hayırlı olsun ibrahim abi inşallah hersey gönlünce olur...
hayırlı olsun abi keşfet oraları bakalım:)
Yeni görev yeriniz hayırlı olsun İbrahim, herşey gönlünce olsun...
eexelanss
22/04/2011, 14:53
Ankaradan sonra Ağrı biraz ağır gelir insana.. Ama ekmek parası.. Dünyanın öbür ucunada gidilir.. HAyırlısı olsun..
Umarım oradada rahat edersiniz ve seversiniz. Hayırlısı olsun.
İkiniz içinde hayırlısı olsun İbrahim...
Ayrı ayrı yerlerde görev yapmaktan daha iyidir...
Allah ayırmasın, can sağlığı versin, gerisi gelip geçer...
ibrahim06
22/04/2011, 18:41
Hepinize teşekkür ederim. Doğudan birçok yeri gördüm: Ağrı, Patnos, Van, Tatvan, Adilcevaz,Bitlis,Siirt,Pervari(1 yıl asker öğretmenlik yaptım.) vs vs. İlk başta buradan kalkıp gitmesi çok zor olacak elbette biliyorum. Ama yapacak bişey yok. Doğubeyazıtın iklimi sanırım Ağrıya nazaran daha ılık. Bir de orası kaçakçılığın çok olduğu yer. Ucuz elektroniği bol. E bir de mazot:)
Kaçak ürünler, elektronik ve mazot gelirlerinin kimlere gittiğinin bilincinde olarak rağbet etmemeniz dileğiyle, yeni ikametiniz hayırlı uğurlu olsun..
araba satıldı,görev yeri değişti...değişimler yılındasınız demek ki...uranüsün etkisi mi acep.. hayırlısı olsun...
Bende 3 sene kalmıştım görev nedeniyle ama 1992-1995 yıllarıydı. O zamanlar imkanlar kısıtlıydı, şimdi çok daha iyi olduğuna eminim. Ben dönerken havaalanı yeni açılmıştı. Yanılmıyorsam 60 küsür yıl sonra yolları asfalt olmuştu :) Tekrar hayırlı olsun...
Hepinize teşekkür ederim. Doğudan birçok yeri gördüm: Ağrı, Patnos, Van, Tatvan, Adilcevaz,Bitlis,Siirt,Pervari(1 yıl asker öğretmenlik yaptım.) vs vs. İlk başta buradan kalkıp gitmesi çok zor olacak elbette biliyorum. Ama yapacak bişey yok. Doğubeyazıtın iklimi sanırım Ağrıya nazaran daha ılık. Bir de orası kaçakçılığın çok olduğu yer. Ucuz elektroniği bol. E bir de mazot:)
ibrahim hocam mazotu alma sen boşver ben van da çalışırken shell den alırdın orda çalışan adam bile garanti vermezdi mazotuna bende 1 depoda 1 katkı mutlaka kullanırdım gerçi o zaman benzin alıyordum arabam başkaydı :) sen yine de kullanma bilindik yerdenal yoksa vuruntularla uğraşırsın gibi :)
vonali26
22/04/2011, 22:33
Hayırlı olsun İbrahim bey, bende eş durumundan dolayı Zonguldak tayım. Zamanla alışıyor insan..
hayırlı olsun.... tekrar döbmeniz dileğiyle....
ibrahim06
23/04/2011, 00:00
Kaçak ürünler, elektronik ve mazot gelirlerinin kimlere gittiğinin bilincinde olarak rağbet etmemeniz dileğiyle, yeni ikametiniz hayırlı uğurlu olsun..
Ben Siirt Pervaride çalışırken 2 tane benzin istasyonu vardı ve pompaların hepsi kaçaktı. Yani isteseniz de normalini bulamıyordunuz. Ama fiyat bizim gibi yabancıya devletin attığı kazıktandı. Yani demem o ki günümüze eşleyecek olursak bizim gibi yabancıya kaçak mazotu 3.37den kaçak benzini 4.20 den satıyorlardı. Doğubeyazıt nasıldır bilmem muhtemelen orası da öyledir. Bile bile de kaçak mazota devletin attığı kazıktan para verilmez ki
İbrahim hayırlısı olsun,
ailenle beraber ol nerede olursan ol,
Ankara'dan sonra zor gelicek belki alışmak ama inşallah yine dönersiniz Ankara'ya.
herşeyin hayırlısı sağlık olsun gerisi boş
GP COSKUN
23/04/2011, 03:27
ibrahim abi yazın iyidir ama kışın işin zor
yalnız yakıttan yana yüzün gülecek emin olabilirsin
hayırlı görevler
opexturk
23/04/2011, 07:40
ben de ığdırlıyım arada gider gelirim ığdıra yakınsın yarım saat bile sürmez...ığdır çok güzeldir imkanları çoktur ancak doğubeyazıt için aynısını söyleyemicem ancak olur da ığdıra gidersen bi işin düşerse yardımcı olabilirim kendinizi yalnız hissetmeyin doğubeyazıta da gitseniz bu forum sizi bırakmaz:)
onderbaki
23/04/2011, 12:42
puntoya zincir şart olmuştur şimdi.
krakercocuk
23/04/2011, 14:26
ibrahim hocam yeni görev yeriniz hayırlı olsun umarım..GPtr ağrı buluşması yaparız:D
comanchee
23/04/2011, 15:32
Hakkınızda hayırlısı İbrahim bey.allah işinizi gücünüzü rast getrisin
operatormurat
23/04/2011, 19:58
ibrahim güle güle git,nekadar uzaklaşsanda bu ekranın önünde herdaim beraberiz usta...
ibrahim06
23/04/2011, 20:50
Dönüşüm muhteşem olur inşallah:)
hayırlısı olsun, Iğdır civarı toplanalım diye sahipsiz bi başlık acmıştım bişeyler karalarsin artık :)))
saka bı yana Doğubeyazıt'ın küçük bi AVM si ve sineması var bunlar Iğdır'da yok, iklim Iğdır'dan biraz daha sert, sokaklar kısın hep çamur, elektronik cenneti de değil pasajdaki fiyatlar nettekine yakın ama hediyelik eşya yönünden bi cennet pasaja girince görürsün, sıkıldıkca Iğdır'a gelebilirsin yazın vali yolu caddesinde canlı müzik filan iyidir
squidward
26/04/2011, 10:56
Eşimin Ağrı Doğubeyazıta atanması ve benim memuriyette ona tabi olmam nedeniyle kısmetse bu yaz çok sevdiğim Ankaramdan ayrılmak zorundayız. Elveda Ankara... :( Merhaba Ağrı!:)
....
geçmiş olsun
barisunye
26/04/2011, 22:13
hayırlısı olsun....bizde 8 senedir burlardayız..çıkamadık bi türlü:)
hayalci79
28/04/2011, 21:29
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Ben de İngilizce öğretmeniyim, 2007-2008'de Ağrı'da asker öğretmenlik yaptım. Sizin mesajınızı okuyunca o güzel günleri hatırladım.
Küçük, sosyal olmayan bir şehir olmasına rağmen arkadaş ve okul ortamımız sayesinde güzel bir yıl geçirmiştim. Doğubeyazıt'ı da gördüm, oraya özgü bir yemek yemiştim ama neydi hatırlamıyorum. Ağrı'da -45'leri, yollarda donup çalışmayan araçları gördüm ama o soğuğa rağmen hasta olmadan geldim, insan orada daha dayanıklı oluyor sanki. Tek kötü yanı sürekli öğretmen evinde kalıp hemen her gün et yemeği yiyerek düğün öncesi göbek sahibi olmamdı, hâlâ da kurtulabilmiş değilim..
ibrahim06
09/05/2011, 13:24
Eşimin görevine başlaması sebebiyle kısmetse bu çarşamba uçacağız Ağrıya. Ordan da Doğubeyazıta...
ibrahim06
19/05/2011, 19:09
3 gündür Doğubeyazıttaydım. Pazartesi salı öldürülen 12 terorist bahane edilerek tüm dükkanlar kepenk indirmişti. Şehir hayalet görünümündeydi. Çarşamba bazı dükkanlar açıktı. çarşı içerisinde Akbankla işimiz olduğu için çarşı içerisindeydik. Gösterinin içinde kaldık. Polis gazı toz derken eşim 3 günde bayağı birşeye şahit oldu. Bugün Ankaraya döndük toprağı öpesimiz geldi. Seçimden sonra tekrar gideceğiz. Şayet eşimi istifadan vazgeçirebilirsem...Bunu memlekete reva görenler Allahından bulsun diyorum.
Yaptıkları hayvanlıkların, yakıp yıkmaların, dağa çıkıp masum askerleri öldürmelerinin adını demokrasi ile başlayan cümleler kurmalarına ve bu cümleleri kuranların nefes almalarına müsaade edenler de allahından bulsun
yaptıkları hayvanlıkların, yakıp yıkmaların, dağa çıkıp masum askerleri öldürmelerinin adını demokrasi ile başlayan cümleler kurmalarına ve bu cümleleri kuranların nefes almalarına müsaade edenler de allahından bulsun
+10000
benim meganeyi nerdeyse parçalıyorlardı 2 dk da zor aldım ellerinden..
Oradaki beyni yıkanmış yaratıklara acımıyorum artık. çünkü insanlıktan çıkmış durumdalar. BEN KÖY OKULLARINDA İÇERİDE ÇOCUKLARINA DERS VERİRKEN ONLAR DIŞARIDA ARACIMIZI TEKMELERDİ TAŞ YAĞMURUNA TUTARLARDI.... ŞEFKAT TE BİR YERE KADARDIR. FAZLASI AHMAKLIKTIR.
ibrahim06
23/06/2011, 11:21
Seçimden sonra Doğubeyazıta geldik.1 haftadır burdayız.İzlenimlerim: 1 ay önce geldiğimizde rtam gergindi ve dükkanlar kapalıydı.Cadde ve sokakların o yüzden pis kaldığını düşünmüştüm. Ortam şuan sakin ve dükkanlar açık lakin cadde ve sokaklar hala pislik içinde. Kenar sokakları anlarım ama şehir merkezini de ..k götürüyor.Belediyenin kimde olduğunu tahmin edebilirsiniz.Bir diğer şey ise inanılmaz toz var.Benim gibi alerjisi olan birisi için çok zor bir durum. Yolların delik deşik olması da cabası.En sinir olduğum şey ise insanların yol ortasından yürümesi.Arabayla yaklaştığınızda veya müsade için korna çaldığınızda suratınıza 'ne var ne oldu' türünden bakışlar atılıyor.
Hiç mi olumlu bişey yok? var. Ağrı Dağı ve güzel sebze meyve gelmesi.Ama o da bir yere kadar.. Bakalım bu hafta sonu Iğdıra kaçmayı planlıyorum.
ibrahim06
24/06/2011, 00:26
Ha bir de geceleri evlerden ara ara havaya sıkılan keleşlerin sesleri. az önce olduğu gibi..
3 gündür Doğubeyazıttaydım. Pazartesi salı öldürülen 12 terorist bahane edilerek tüm dükkanlar kepenk indirmişti. Şehir hayalet görünümündeydi. Çarşamba bazı dükkanlar açıktı. çarşı içerisinde Akbankla işimiz olduğu için çarşı içerisindeydik. Gösterinin içinde kaldık. Polis gazı toz derken eşim 3 günde bayağı birşeye şahit oldu. Bugün Ankaraya döndük toprağı öpesimiz geldi. Seçimden sonra tekrar gideceğiz. Şayet eşimi istifadan vazgeçirebilirsem...Bunu memlekete reva görenler Allahından bulsun diyorum.
Allah kolaylık versin..
bende kara kara düşünüyorum, seneye şark tayinim var. emniyet mensubuyum ve eşim ysk da çalışıyor.. :(
hadi kendimi geçtim. ben nasıl olsa maçı götürürüm ama eşim işi nedeniyle devamlı muhattap olacak ve kesinlikle gıcıklık yaparlar eşi emniyet mensubu diye...:(
Allah yardımcınız olsun..
34 HKN 37
24/06/2011, 01:15
Allah yardımcınız olsun size ve eşinize zor tabi medeniyetin göbeğinden oralara gitmek
kardesim allah yrdımcın olsun alah kolaylıklar versin. Allah insanevladına cattırsın. görevin hayırlı ugurlu olsun tiz gidesin tiz gelesin
evo_dynmc
25/06/2011, 15:05
Allah kolaylık versin bazen özel şirkette çalışmanın devlette çalışmaktan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum, devlette bir yere gönderdiler mi gitmek zorundasın, işini bırakacak değilsinya kısmet işte nereye kadar dayanırsa, kolay gelsin...
ibrahim06
25/06/2011, 19:06
hayırlısı olsun, Iğdır civarı toplanalım diye sahipsiz bi başlık acmıştım bişeyler karalarsin artık :)))
saka bı yana Doğubeyazıt'ın küçük bi AVM si ve sineması var bunlar Iğdır'da yok, iklim Iğdır'dan biraz daha sert, sokaklar kısın hep çamur, elektronik cenneti de değil pasajdaki fiyatlar nettekine yakın ama hediyelik eşya yönünden bi cennet pasaja girince görürsün, sıkıldıkca Iğdır'a gelebilirsin yazın vali yolu caddesinde canlı müzik filan iyidir
Bugün Iğdırdaydık.Buraya 45 km.Umduğumdan çok daha iyi ve güzel buldum.Yol ortasında yürümeyen insanlar. Ben ana yoldan giderken tali yoldan çıkan arabaların yol vermesi,Arabanın geldiğini görünce tavuk gibi öbür yamaca geçmeye çalışmayan insanlar. Temiz caddeler.Çay bahçeleri....Allahım ne büyük mutluluktu benim için.
ha bir de Opet var. Ooh değmeyin keyfime. Benzin bahanesiyle Iğdıra giderim bol bol
taipen71
25/06/2011, 19:35
Iğdır da 5 yıl kaldım ığdır doğubeyazıtla karşılaştırılmayacak kadar güzeldir allah yardımcınız olsun ishakpaşa sarayına gitmeyi unutmayın