Orijinalini görmek için tıklayınız : 75 Lik GP hakkında görüşleriniz?
Saraçoğlu
10/05/2007, 14:51
Merhaba , Siteye az önce üye oldum ve ilgimi çeken konularda ufak bi göz gezdirdikten sonra konuyu açayım dedim.Şu an kullandığımız aracımızı satıp bikaç ay içinde 22-23 milyar civarı ikinci el bi dizel araç almayı planlıyoruz.
Şu zamana kadar CorsaC cdti ,Citro C3 hdi, Cordoba tdi gibi birçok alternatif düşündüm ve Corsanın direksiyon kutusu arızası , C3 ün iç mekan kalitesizliği genelde Cordoba üzerinde durmama neden oldu.Fakat düşündüğüm Cordoba lar 2003-2004 model 100.000 km civarı 3 yaşını doldurmuş araçlar.
:fiatsmile: Grande Puntonun aynı fiyat aralığında ikinci elde km si az , yaş bakımından garanti kapsamından çıkmamış olması büyük avantaj.Fakat bu fiyata bulabileceğim GP ; 1.3 multijet 75 hp lik modeller.90 lık olanlar 26 civarı ve o fiyata çıkmamız mümkün gözükmüyor...:bawling: :bawling:
Kısıcası 75 lik GP hakkındaki görüşlerinizi rica edicem.
*90lıkla arasında şehir içinde çok fazla bi performans farkı varmı??
*6 değilde 5 vites olması şehir içinde avantajmı dezavantajmı , dezavantajsa çok fazla bi sorun yaşarmıyım??
*75 lik aldığımda ilerde 90lık ,,, veya (((Sadece performans açısından )))Seat Cordoba almadığım için çok pişman olurmuyum??
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
******************************_____________EDIT___ ___________************************
GP multijeti ikinci elde güvenilir bi şekilde alabileceğimiz , fiyatın bi kısmında kredi kullanabileceğimiz bi servis acente vss bi yer varmı??((Beylikdüzü birmota yakınım.Onun böyle bi hizmeti veya başka bi semmteki birmotle böyle bi teması olabilirmi??))
Öncelikle Ahmet hoşgeldin,
benim dizel 75 beygir GP'im var ve ben gayet memnunum. Sanırım almayı düsündün GP active ve 75bg olacaktır olacaktır eger devrini düzgün tuturabilirsen gayet seri, yokuş yukarı ve düz yolda çoğu aracın seni yakalaymacağı bir araç. Tabii alabiliyorsan 90 beygirligini alman tavsiye ilerde daha çok performans istiyorsan 75 beygir zayıf kalabilir.
Eger sadece sehir içi kullanırım çok sık son süratlerde seyretmem diyorsan kesinlike 75 beygir derim; hem 90 beygirlige göre biraz daha ekonomiktir hemde alım gücüne göre alabileceginin en iyisi gibi duruyor
Seat almadıgına pişman olacağını zannetmiyorum bence gidip GP'yle bir test sürüşü yap derim bence. Kullanınca emin ol gidip Gp alacaksındır.
GP alda hangisini alabiliyorsan onu al pişman olmazsın
aktif forumlar
ahmet aramıza hoşgeldin bence doğru düşünmüşsün gp üzerinde durmakla
75 hp şiddetle tavsiye ederım özellikle şehir içi kullanım için
ufukbzk84
10/05/2007, 15:26
ahmet kardeşim hoşgeldin aramıza... bende araba alırken corsa c3 polo clio peogeot 207 ve gp yi test ederek aldım... çok uzun sürdü tabi...test sürüşü yaptım bi çoğu ile... gp almnak aklımın ucundan bile geçmiyodu... arabaya bindim bu araba benm olacak dedm aldım farkı göreceksin tasarım olarakta donannım olarakta bence motor olarakta... 75 bg bence yeterli hele şehir içinde çokda önemli değil 6 vites olması ama performans olarakda tatmin edecektir...21-22 milyara active modelini bulursun rahatlıkla... forumdaki herkes gplerini karşılaştırarak almıştır... test etmeni tavsiye ederim... çünkü herkesin beklentileri farklı otolarından... ee tabi 90 bg alabiliyosan tuzu biberi olur... tekrar aramıza hoşgeldin
Saraçoğlu
10/05/2007, 15:27
Corsa C nin performansı o motor hacmine göre çok iyi gelmişti bana.Bi zamanlar geç bi saatte boş yolda 1.5 Kia Riomla ne yaparsam yapayım geçememiştim.GP dek motor Corsa da kullanılan motorla aynı ama ağırlık farkı çok sorun olurmu?
Öncelikle Ahmet hoşgeldin,
benim dizel 75 beygir GP'im var ve ben gayet memnunum. Sanırım almayı düsündün GP active ve 75bg olacaktır olacaktır eger devrini düzgün tuturabilirsen gayet seri, yokuş yukarı ve düz yolda çoğu aracın seni yakalaymacağı bir araç. Tabii alabiliyorsan 90 beygirligini alman tavsiye ilerde daha çok performans istiyorsan 75 beygir zayıf kalabilir.
Eger sadece sehir içi kullanırım çok sık son süratlerde seyretmem diyorsan kesinlike 75 beygir derim; hem 90 beygirlige göre biraz daha ekonomiktir hemde alım gücüne göre alabileceginin en iyisi gibi duruyor
Seat almadıgına pişman olacağını zannetmiyorum bence gidip GP'yle bir test sürüşü yap derim bence. Kullanınca emin ol gidip Gp alacaksındır.
GP alda hangisini alabiliyorsan onu al pişman olmazsın
aktif forumlar
üzerine söylenecek söz bırakmadın.
tek kelime ile, katılıyorum.
ufukbzk84
10/05/2007, 15:38
Corsa C nin performansı o motor hacmine göre çok iyi gelmişti bana.Bi zamanlar geç bi saatte boş yolda 1.5 Kia Riomla ne yaparsam yapayım geçememiştim.GP dek motor Corsa da kullanılan motorla aynı ama ağırlık farkı çok sorun olurmu?
valla bende sana şöle söliyeyim çok yakın arkadaşımda corsa var cdti 2006 model arababa mak. 165 km hız yapıodu ve acayip moreli bozuldu biraz dalga geçtimde:D çünkü ben gpimle 180 km hıza çıkıyodu düz yolda corsa ile aynı motor kullanılıyo ama corsa 70 bg punto 75 bg, Corsa 175 NM torku var grandenin 190 NM torku....bu bana göre 15 Km lik bi hız farkı yapıo otobanda :D
Saraçoğlu
10/05/2007, 15:41
180 görülüyorsa ve tork ta corsadan 15 nm fazlaysa adam olana çok bile :) :) çok teşekkürler...
bide donanım hakkında bikaç bilgi verirseniz ,,,
En azından bi dijital klima olsun istiyorum...75 liğin donanımlarında varmı???
Gösterge panelindeki büyük dijital ekran tüm donanımlarda aynı özellikleri sunuyormu???
ESP 75 likte varmı ?varsa handi donanımda? yoksada olmasada olurdenicek bi yol tutuşu varmı???
Sayacağınız donanımlara sahip GP 1.3 m.jet 75 liklerden hangi donanımlar ikinci elde kaç milyar aralığında???
Bide ben Beylikdüzü birmot a 5-10 dakika uzaklıktayım ama hiç sormak aklıma gelmedi , orda ikinci el varmıdır?
((((((((Biraz fazla oldu ama yardımcı olursanız ))))))))
180 görülüyorsa ve tork ta corsadan 15 nm fazlaysa adam olana çok bile :) :) çok teşekkürler...
bide donanım hakkında bikaç bilgi verirseniz ,,,
En azından bi dijital klima olsun istiyorum...75 liğin donanımlarında varmı???
Gösterge panelindeki büyük dijital ekran tüm donanımlarda aynı özellikleri sunuyormu???
ESP 75 likte varmı ?varsa handi donanımda? yoksada olmasada olurdenicek bi yol tutuşu varmı???
Sayacağınız donanımlara sahip GP 1.3 m.jet 75 liklerden hangi donanımlar ikinci elde kaç milyar aralığında???
Bide ben Beylikdüzü birmot a 5-10 dakika uzaklıktayım ama hiç sormak aklıma gelmedi , orda ikinci el varmıdır?
((((((((Biraz fazla oldu ama yardımcı olursanız ))))))))
donanım olarak bahsettiklerin Dynamicte var. ancak esp sadece 90 hp multijet ve 95 hp starjette var. ben yol tutuşundan gayet memnunum.
performans olarakta beklentin ne bilmiyorum ancak özellikle şehiriçinde kesinlikle yeterli eğer memnun kalmazasan ilerde chip yaptırabilirsin.
alphaville
10/05/2007, 17:52
Öncelikle karşılaştırdığın otomobillerle bende karşılaştırdım puntoyu.20.000 km de 2006 model dynamıc 75 beygirlik bir punto aldım sonunda.Aldığım fiyat 24.000 ytl aracımdan şu ana kadar süper memnunum özellikle donanım konusunda ihtiyaşlarımı karşılıyor.Sadece motor performansı konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Fakat bunuda kimsenin yanlış anlamasını istemem.Çünkü Bundan önceki arabam 1,6 C4 dizel idi.Onun ivmelenmesine sahip değil tabiki 75 hplik multijet ama yine arkadaşlarında belirttiği gibi Corsa ile arasında bariz farklar var.Özellikle Corsadan uzak durmanıu tavsiye edeceğim bence hiç hoş bir araç değil.Punto şu an sınıfındaki en iyi araç bence.Arkadaşlarında dedği gibi kullandığında aradaki farkı göreceksin.Ben C4 ten sonra bir araba arayışına girdiğimde hepsini test ettim ve deli gibi araştırma yaptım.Maddi gücüm musait olmayınca 75 lik aldım tabii imkan olsa 90lık özellikle tavsiye ederim.
Saraçoğlu
10/05/2007, 18:25
performans olarakta beklentin ne bilmiyorum ancak özellikle şehiriçinde kesinlikle yeterli eğer memnun kalmazasan ilerde chip yaptırabilirsin.
Performans olarak hacminin ve sınıfının ötesinde bi beklenti tabi ki yanlış olur ama en azından sınıfı dahilindeki araçlardan geride kalmaması benim için yeterli.
ufukbzk84
10/05/2007, 18:48
Performans olarak hacminin ve sınıfının ötesinde bi beklenti tabi ki yanlış olur ama en azından sınıfı dahilindeki araçlardan geride kalmaması benim için yeterli.
bikere sınıfının gerisinde kalan bi araç asla değil bizim saydığımız özellikler sınıfının ötesinde üstünde ve hatta bazı özellikleri hacim mesela örnek vericek olursak a segmentine yaklaşan bi otomobil... donanım olarakta benm gpmde dynamic ve konfor paketli
4 hava yastığı abs park sensörü elektrik destekli bel mp3 çalar diz kolçak sis farı özellikle ben city versiyonlu direksiyonu çok seviyorum ve yol tutuşu tabiki tasarım beni en çok cezbeden özelliklerinden biri... gpnin peki hiç mi olumsuz yönü yok diiceksin şimdi var tabiki ama çok fazla can sıkan şeyler değil buna emin ol...
bencede kesinlikle 75 bg dizel deerim 90 lıklara göre daha seri ve ekonomik bir araç tabi şehir içi şehir dışı 90 lık daha ağır basar 6 vites bana sorarsan biraz sınırlarını zorla ve acele etmeden dynamıc 75 m jet al derim daha sonra keşke dememek için active , dynamıc arasındaki fark hatırladığım kadarıyla dijital klima ,mp3 çalar tam yol bilgisayarı kapı kolları aynalar , sis , vs....
shoparr_
10/05/2007, 19:04
75 e kötü diyemem ama arada bir bastınmı gitsin istiyorsan bu büyüklükte ve ağırlıkta bir araca 90 hb idealdir ama şehir içi için yeterli olur 75 hb. 6 vitesin uzun yolda faydası var yakıt anlamında da ama 75 de kesinlikle kötü değil biraz para durumlarını sıktığında uygunsa 90 al derim..hoşgeldin aramıza.
whskyebuz
10/05/2007, 21:49
Benim aracım 75hp dizel dynamic, esp yok, araçtan çok memnunum gerek performansı gerekse de tüketimi yüzümü güldürüyor, kesinlikle tavsiye ederim, imkan olursa tabiki 90hp fakat 75hp'lik olanı da son derece tatmin edici.
TEZEL PUNTO 45
10/05/2007, 22:16
kesınlıkle whskyebuz abıme katılıyorum
itina ile tavsiye edilir :)
Performans olarak düşündüğün otomobillerden (Cordoba, C3...) daha iyidir GP.Zaten motor diğerlerinden daha modern, sessiz ve güçlü.90 ile 75bg arasında çok önemli bir fark yok...
Ziyaretçi047
11/05/2007, 01:48
sen gel benim 75 liğe bin görürsün performansı. 90hp lerle kapışırım valla. ayrıca 5 vites olması bence daha iyi. paso vites değişmen gerekmiyor.
Saraçoğlu
11/05/2007, 11:40
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekküeler ,devam.Donanımlar hakında bilgi verirmisiniz , Active-Dynamic-Emotion diye 3 donanım var ,, Bu donanımda neler standart ,,,, en düşük donanımda neler standart ,,, bide bi arkadaş tam yol bilgisayarı diye bişeyden bahsetmiş.Düşük donanımda yol bilgisayarı daha mı az bilgi gösteriyor?
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekküeler ,devam.Donanımlar hakında bilgi verirmisiniz , Active-Dynamic-Emotion diye 3 donanım var ,, Bu donanımda neler standart ,,,, en düşük donanımda neler standart ,,, bide bi arkadaş tam yol bilgisayarı diye bişeyden bahsetmiş.Düşük donanımda yol bilgisayarı daha mı az bilgi gösteriyor?
https://www.fiat.com.tr/tr/index.php?PageID=44
aradığın her türlü bilgiyi bu sayfadan rahatça bulabilirsin...
Saraçoğlu
11/05/2007, 12:03
Link için teşekkürler ,,, linkteki donanım listesinde "Dış ısı göstergesi ve 3 satırlı gösterge paneli" ACTIVE de yok ,DYNAMICveEMOTIONda standart.Active donanımlı arkadaşlar Yol bilgisayarında neözellikler var yazabilirmi?
fatihhhh
11/05/2007, 12:56
hantallık?
ya arkadaşlar, ben punto yun 75 beygirinin hantal olduğunu düşünüyorum. özellikler kıtrmızı ışıkta 1. viteste kalkarken.
ben ööle performans ve hız düşkünü birisi değilim, bir önceki aracımda ööle süper bi araç değildi, hatta broadway LPG li idi, bu arabaya ilk bindiğimde bana hantal geldi haala da hantal geliyo.
bende bi tuhaflık var sanırım?
topiği açan arkadaşa tawsiyem 90 beygiri alsın.(performasn için diil, 90 beygirde ESP ve motor a ait 5 güzel donanım var, 75 beygirlikte yok)
hantallık?
ya arkadaşlar, ben punto yun 75 beygirinin hantal olduğunu düşünüyorum. özellikler kıtrmızı ışıkta 1. viteste kalkarken.
ben ööle performans ve hız düşkünü birisi değilim, bir önceki aracımda ööle süper bi araç değildi, hatta broadway LPG li idi, bu arabaya ilk bindiğimde bana hantal geldi haala da hantal geliyo.
bende bi tuhaflık var sanırım?
topiği açan arkadaşa tawsiyem 90 beygiri alsın.(performasn için diil, 90 beygirde ESP ve motor a ait 5 güzel donanım var, 75 beygirlikte yok)
Sende tuhaflık yok .
broadway de olsa sonuçta benzilidir.ve kalkışta dizel 75 hp bütün araçlardan seridir.
dizel sonradan açılır.benzinli gibi kalkmaz.zaten hemen 2 ye atmazsan da yığılır.
ama rampada sen yokuş yukarı vites yükseltirken broadway arkandan nal toplar.
Saraçoğlu
11/05/2007, 14:06
Puntonun hontal olup olmadığı hakkında bi bilgim yok ,, zaten size soruyorum ama bundan önceki aracım brodway diyince söyleyeyim dedim.Benzinli araç fazladevir çevirebilir ama dizel araç benzinliye göre kısa devir bantlı olduğu için ve şanzıman ayarından dolayı genelde 1.vites çok çabuk biter.Yeni dizellerden birkaçtanesini araç hakkında bilgi edinecek kadar kullanma fırsatım oldu ve bu hep böyleydi.Yani 1. , bazen 2. vitesin otralarına doğru araç hızlanabiliyordu.Sizin hantallık dediğiniz bu sanırım.
fatihhhh
11/05/2007, 14:32
evet, ayynen benim derdim bu, yoksa punto mu çok sewiyorum ve 75 beygir de beni tatmin ediyo(gerçi 90 beygir de ESP...vs vardı benimkinde onlar yok ama)
Arkadaşlar Vergilerle Ilgili Bilgi Verirseniz Sevinirim.2007 Dinamik 77 Hp 4ab Abs Ecc Mt Için Ne Kadar Vergi öderim Bilginiz Var Mi ? Tşk.
Saraçoğlu
11/05/2007, 15:56
Az önce sormuştum ama gözden kaçtı sanırım ,,, Active ve Dynamicteki yolbilgisayarları birbirinden farklımı???Farklıysa Avtive de hangi özellikler görünmüyor????
Ziyaretçi047
11/05/2007, 16:44
kalkmasını bilmiyorsunuz bence. ben 75hp ile kalkarken bir çok kişiyi solluyorum. turboyu kullanabilmek önemli.
ufukbzk84
11/05/2007, 17:03
Az önce sormuştum ama gözden kaçtı sanırım ,,, Active ve Dynamicteki yolbilgisayarları birbirinden farklımı???Farklıysa Avtive de hangi özellikler görünmüyor????
bildiğim kadarıyla aynı... çünkü yol bilgisayarında dynamic veya active arasındaki farkların hiç bi yol bilgisayarıyla alakı değil...
Arkadaşlar Vergilerle Ilgili Bilgi Verirseniz Sevinirim.2007 Dinamik 77 Hp 4ab Abs Ecc Mt Için Ne Kadar Vergi öderim Bilginiz Var Mi ? Tşk.
senelik 164x2=328.00 YTL...
Saraçoğlu
11/05/2007, 18:20
Fiat ın sitesinde donanım listesinde ;
"Dış ısı göstergesi ve 3 satırlı gösterge paneli" Active de muvcut değil ,, Dynamic ve Emotion da da standart gözüküyor....
Sizin araçlarınızdada bu fark varmı?
Active yol bilgisayarı 2 satırlı
Dynamic ve Emotion 3 satırlı-dış ısı göstergesi mevcut.
Burdaki araçlarda da o fark var evet...
Saraçoğlu
11/05/2007, 18:32
Yani tek fark dış ısı ,,, onun dışında yol biligsayarı fonksiyonlarında bi eksiklik yok((menzil , anlık tükatim vss))
Napalım olmayıversin :)
alperylm
11/05/2007, 18:56
arkadaşlarımdan duyduklarıma göre performans zamanla tatmin etmemeye başlıyormuş
Yani tek fark dış ısı ,,, onun dışında yol biligsayarı fonksiyonlarında bi eksiklik yok((menzil , anlık tükatim vss))
Sadece sorduğun soruya cevap verdim,Active olan bir arkadaş yanıtlar sanırım bunu.Tek fark o olmayabilir...
Ziyaretçi047
11/05/2007, 21:02
arkadaşlarımdan duyduklarıma göre performans zamanla tatmin etmemeye başlıyormuş
valla alper benimki gün geçtikçe daha çok coşuyor. hatta şimdi yine inip tatmin olcam :D
the_Algn
11/05/2007, 21:09
Napalım olmayıversin :)
kalan menzili , alık yakıt tüketimini , ortlama yakıt tüketimini , ortalama hızı görebilirsin activede ...
nasrettinhoca
11/05/2007, 22:06
Alıntı:
GUL´isimli üyeden Alıntı
----------------------------------------------
ufukbzk84
senelik 164x2=328.00 YTL...
----------------------------------------------
77 bg benzinlinin yıllık vergisi 524 ytl dir...Sizin bahsettiginiz 1.3 dizeller için geçerlidir...
https://www.devletim.com/motorlu_tasitlar_vergisi_tarifesi.asp
yol bilgisayar farklari :
activede tarihde göstermiyor olmasi lazim . dinamiklerde radyo kapaliyken en üst satirda tarih gösteriyor radyo acik iken üst satirda radyo ve cd/mp4 calar bilgileri gözüküyor. bunlarin disinda dinamiklerde trip a / trip b seklinde tüketimlerinizi iki farkli sekilde hesaplayabiliyorsunuz.
active basit olarak : anlik tüketim , menzil , ortalama tüketim gibi temel özellikleri izleniyor.
yol bilgisayar farklari :
activede tarihde göstermiyor olmasi lazim . dinamiklerde radyo kapaliyken en üst satirda tarih gösteriyor radyo acik iken üst satirda radyo ve cd/mp4 calar bilgileri gözüküyor. bunlarin disinda dinamiklerde trip a / trip b seklinde tüketimlerinizi iki farkli sekilde hesaplayabiliyorsunuz.
active basit olarak : anlik tüketim , menzil , ortalama tüketim gibi temel özellikleri izleniyor.
evet trip a trip b olayı yok tarih yok dış ısı yok radyoteyp bilgileri yok.
Saraçoğlu
12/05/2007, 12:41
Tüh ... baya bi özelik yokmuş ... O zaman doblo nun yol bilgisayarındaki bilgileri sunuyor ama ekran tipi farklı....
Peki Active az getirilen bi donanım değil dimi??İlerde satılırken zayıf donanım olması problem getirirmi???
Az getirilen bir donanım olmadığı gibi her iki motor tipinin en fazla satan donanımı.
İkinci ele düştüğünde Active imiş-Dynamic imiş pekde farkı yok aslında.Bunu henüz dün gördük, koç gibi Dynamic 24 e gitti siteden-Bebeto nun Active ine 24 verilmiş...
Alırken,kendi güvenlik ve konforunu düşünerek Dynamic almaya çalışmak mantıklı olur...
the_Algn
12/05/2007, 12:55
Az getirilen bir donanım olmadığı gibi her iki motor tipinin en fazla satan donanımı.
İkinci ele düştüğünde Active imiş-Dynamic imiş pekde farkı yok aslında.Bunu henüz dün gördük, koç gibi Dynamic 24 e gitti siteden-Bebeto nun Active ine 24 verilmiş...
Alırken,kendi güvenlik ve konforunu düşünerek Dynamic almaya çalışmak mantıklı olur...
doğru demişssin abi , Bizdeki araba pazarlarına emotion da getirsen adamlar anlamıyo...sorulan şu klima var mı abs var mı ..gerisi hikaye anlamıyorlar...
Saraçoğlu
12/05/2007, 14:55
E o zaman active daha karlı bile diyebiliriz ,, arabadan donanım olarak çok fazla bi beklentisi olmayıp fazla anlamayan için yüksek donanımlı araç daha fazla değer kaybediyo :)
GP multijeti ikinci elde güvenilir bi şekilde alabileceğimiz , fiyatın bi kısmında kredi kullanabileceğimiz bi servis acente vss bi yer varmı??((Beylikdüzü birmota yakınım.Onun böyle bi hizmeti veya başka bi semmteki birmotle böyle bi teması olabilirmi??))
Saraçoğlu
12/05/2007, 22:26
Bu akşamüstü Beyliküzü Birmot a gittik ama Satış bölümü kapanmıştı.Yarın öğlen tekrar gidip yakıncan inceliyceez ,, Bu arada Beylikdüzü Birmota grandepuntotr ile bağlantısı olan , bize yardımcı olacak kimse varmı??
Saraçoğlu
12/05/2007, 22:34
pm attım bakarsın ..
Teşekkürler
ikinci elde donanım bir çok markad böyle malesef 2. elde donanım hep arka planda kalıyor...
Saraçoğlu
13/05/2007, 15:10
B.düzü birmottan geliyoruz...Aracı inceledim , 75 lik 4 kapı Active ile test sürüşüne çıktık.Aklımda fazla soru işareti kalmadı.İkinci elde bikaçgün sonra gelecek takkapı kırmızı bi 90 lık gp var(Dynamic).Bizim kendi aracımızı kısa sürede elden çıkarma ihtimalimiz zayıf ama olursa güzel olur.
Aileye düşünmemize ramen babam tek kapıda sorun yaratmadı...
Siz tek kapısını önerirmisini?? İkinci elde satışta falan sorun yaşatırmı?
B.düzü birmottan geliyoruz...Aracı inceledim , 75 lik 4 kapı Active ile test sürüşüne çıktık.Aklımda fazla soru işareti kalmadı.İkinci elde bikaçgün sonra gelecek takkapı kırmızı bi 90 lık gp var(Emotion).Bizim kendi aracımızı kısa sürede elden çıkarma ihtimalimiz zayıf ama olursa güzel olur.
Aileye düşünmemize ramen babam tek kapıda sorun yaratmadı...
Siz tek karısını önerirmisini?? İkinci elde satışta falan sorun yaşatırmı?
Benim tercihim 3k olmuştu.Gayet memnunum en azından arka kapı ayarı gerektirmiyor:)Tr de 3k olsun 5k olsun satışta çok problem çıkacağını sanmıyorum.Tabi tercih sizin, içinize sineni alabilirsiniz...
Saraçoğlu
13/05/2007, 21:56
Hem kırmızı hem tekkapı hem 90 hp hem dynamic ... benim için hiiç problem yok ,,tek kapı ve kırmızı oluşu babam açısından problem olabilir belki diye düşünmüştüm ama 90 hp ve elektronik donanımı fazla olduğunu söyleyince oda mantıklı karşıladı 3 kapıyı.....
Tek problem kullandığımız aracı en kısa zamanda satabilmekte....
yaw benim 75likten sıkıntım performans arkadas yokuslarda reno 9u bile zor geciyorum.
yaw benim 75likten sıkıntım performans arkadas yokuslarda reno 9u bile zor geciyorum.
Mustafa, turbonun etkisiyle yokuşta hiç zorlanmadan geçmen lazım renault yu...
mert efe
14/05/2007, 03:31
bence uzun yolda çok pişman olur şehir içi bişi diyemem ama uzun yolda klima bile açamazsın derim ben iyi düşün 90 bg bile az gelir bi rampada
abi birincisi senin araba benzinli turbo yok ikinciside lpg var araçta yokuşta çekişinin düşmesi normal :aman:
Mustafa, turbonun etkisiyle yokuşta hiç zorlanmadan geçmen lazım renault yu...
abi birincisi senin araba benzinli turbo yok ikinciside lpg var araçta yokuşta çekişinin düşmesi normal :aman:
Mustafa 75bg yazınca ben mjtd den bahsediyor sandım Can:)Haklısın 800-900kg lık broadway kolay kolay geçilemez...
abi o broadway ler çok acayip araçlar zaten oldukça seriler yani benzindede gitsen geçmen zor bence :)
Ziyaretçi047
14/05/2007, 23:01
75 lik gp ye laf söyletmem :D getirin o broadway i bana
gökhan_gp01
14/05/2007, 23:10
kesinlikle getirin o broadway'i :D
Ziyaretçi047
14/05/2007, 23:14
parçalarım acımam
75 lik gp ye laf söyletmem :D getirin o broadway i bana
75bg liğe söylenmemiş Cihan, 77bg liğe söylenmiş:)
valla ne brodwaymiş o yaw full dolu idi batı gitti ışıkta zor yetiştim...
Ziyaretçi047
15/05/2007, 00:56
sen getir onu bana getir :)
Saraçoğlu
19/05/2007, 13:17
Arkadaşlar tüm Dynamic lerde ESP ASR , yokuş kalkış sist. falan mevcutmu??İkinci eldeki tüm 90 hp mjet ve 1.4 starjetler,n Dynamic versiyonlarında bu elektronik stabilize programları mevcutmu??
İlanlarda bazı 90lık dynamiclerde ESP yazmıyorda...
ESP sonradan eklendi ama tarihini bilmiyorum....
Arkadaşlar tüm Dynamic lerde ESP ASR , yokuş kalkış sist. falan mevcutmu??İkinci eldeki tüm 90 hp mjet ve 1.4 starjetler,n Dynamic versiyonlarında bu elektronik stabilize programları mevcutmu??
ilan verenlerin çoğu galerici. ellerindeki malın özelliklerini tam bilmiyolarki.
2006 modellerde yok.Sanırım 2006 yılında çıkan 2007 modellerde standart hale geldi...
Saraçoğlu
29/05/2007, 19:28
Birmotun gelmesini beklememizi söylediği GP 90hp Dynamic ellerine gelmiş , tesinden geliyorum....
Araç çok hoşuma gitti , dijital klima deri direksiyon vsss dolu bi araba.90 hp de bayaa iyi ama biraz özensiz kullanılmış , içi falan kirliydi biraz..Özelliklede 1. vitesin çok çabuk bitmemesi dikkaitimi çekti.Şanzımanın farkındanmı bu olay???
Merhaba,
2007 model GP 1.3 MTJ 75 BG Dynamic almayı düşünüyorum ancak kafamda bazı soru işaretleri var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1- Motorun 1.3 olması klima açtığında performans kaybını getiriyor mu?
2- Araçta ESP yok ve sadece 90 BG'lerde var diye biliyorum doğru mu ?
Merhaba,
2007 model GP 1.3 MTJ 75 BG Dynamic almayı düşünüyorum ancak kafamda bazı soru işaretleri var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1-Hissedilir biçimde bir performans kaybı olmaz! Hele ki multijetlerde...
2-Aynen dediğin gibi...
3-Tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz...
4-Aramıza hoşgeldin...
;)
gökhan_gp01
24/06/2007, 15:28
Merhaba,
benim aracım 1.3 MTJ 75 BG Dynamic kesinlikle performans kaybı yaşamıyorum evet esp yok ama yol tutuş aracın gayet iyi jantlastik ve yaylarla çok daha iyi oluyor heryönüyle memnunum aracımdan sizinde pişman olmayacağınız bir araç
gogigogi
24/06/2007, 19:42
ne brodwayı yav ben magane:dribble0: mıdır nedir ona toz yutturuyom yalınz bazı araçlar modifiyeli oluyo dikkat etmek lazım benim brava vardı ama 130 hp ye çıkarmıştım 1600 cc