Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu jantlar nasıl?
skystar37
20/04/2011, 16:51
Merhaba arkadaşlar aracımın üzerindeki jant lastik takımını 16" ile değiştirmeye karar verdim.
Piyasadaki çakma fiat jantlarından almayı düşünüyorum aşağıdaki jant sizce nasıl olur güzel durur mu? Satan kişi bileziksiz poryaya oturacağını söylediği için bunlara baktım ama bunlarında dışında varsa tavsiyeleriniz onlarıda değerlendirebilirim. Benim için önemli olan poryaya ve bijon yerlerine tam oturması
https://img842.imageshack.us/img842/7653/img002su.th.jpg (https://img842.imageshack.us/i/img002su.jpg/)
34ozkankurtuldu34
20/04/2011, 17:00
Benim cantları vereyim sana 500 liraya yaylarla birlikte hiç boşuna ugraşma bu işlerle.
205-40-17 cant + lastik + yayları vereyim..
Burak Coskunirmak
20/04/2011, 17:06
hocam bnce çeşit bak.. jantın bijonlarının tam oturmama gibi bi lüksü olamaz.. 4x98, 4x100 5x114.3 gibi her arabaya uygun bijon aralığında jant mevcuttur.. o konuda hiçbi şüphen olmasın.. ikinci bi husus da orijinal jant gibi diğer jantlar arabaya tam oturmaz nadir bi durumdur.. bu jant gzl durmuş ama jant işi biraz da zevk meselesi.. herkes fikir verirse bu konuda aklın karışabilir.. fikirleri dinledikçe kafan karışır kendin ne istediğini unutursun.. ;) bu jant olmazsa eğer başka jant alman ve de bilezik takman gerekirse de kesinlikle doğru ölçüleri öğrenip tornada paslanmazdan bi bilezik yaptır çünkü plastikler sağlıklı değil..
umarım bi fikir sahibi olmana yardımcı olabilmişimdir.. :)
özkan abinin jantları daha iyidir emin olun gösteriş açısından..
skystar37
20/04/2011, 17:20
Benim cantları vereyim sana 500 liraya yaylarla birlikte hiç boşuna ugraşma bu işlerle.
205-40-17 cant + lastik + yayları vereyim..
Valla rakam olarak çok güzel ancak ben araçla artık bol bol memleket havası soluyacağım için ve bizim oraların yollarının çok düzgün olmamasından kaynaklı jant boyutunu düşürüp lastik yanak boyutunu arttırarak biraz daha konfor kazanmak istiyorum ancak yinede bahsettiğin jant lastik yay ile ilgili detayları ve varsa resimlerini de içeren bir mesaj gönderirsen inceleyip olunlu olumsuz bir dönüş yapabilirim.
34ozkankurtuldu34
20/04/2011, 17:24
Ramazan ilanlar bölümünde takaslı diye geçiyor ilan başlıgı bak bir istersen istersen orjinal cantlarınlada takas yapabiliriz ama nakitte sana son fiyat 500 lira olur. bak incele arkadaşım karar senin.
kerimbrk
06/05/2011, 23:38
yaylar kaçlık ve markası nedir.
ayrıca jantların resımlerını paylasırmısın