Orijinalini görmek için tıklayınız : Mutlaka bakın işinize yarar belki bilgi için
34ozkankurtuldu34
19/04/2011, 18:25
Merhaba arkadaşlar aracım 55600 km.de 2007 model bakım zamanı geldi geçiyor o nedenle gerekli parçaları aldım ve işçilik 200 lira resimde parçaları göreceksiniz. Fiyat bilginiz olsun diye yazıyorum. Usta ihtiyacınız olursada irtibata geçin istanbul için konuşuyorum herkeze saygılar...
1-TRİGER SETİ: Orijnal uygun 95 tl daha ucuzunu bulursanız bilin ki yansayidir.
2-Mator alt arka kulagı :50 tl
3-Petrol ofisi 5-40 tam sentetik mator yagı 40 lira
4-Ön fren balataları 30 lira
5-Polen filtresi 8 lira
6-Yag filtresi 6 lira
7-Hava filtresi 7 lira
8-4 adet BOSH marka BUJİ 25 LİRA
toplam 261 lira
200 lira işçilik
toplam bakım 461 lira
bunlara ekstra olarak spor yaylar sökülüp orjinal yaylar takılacak...
Bu arada benim
205-40-17 cant +Lastik ve spor yaylar satılık 550 lira
34ozkankurtuldu34
19/04/2011, 18:32
Ben teşekkür ederim serhat amaç paylaşım degil mi ? arkadaşım birde servis bir fiyat çıkarsada arada ki farkı görebilsek :)
ustama güveniyorum servise gitmiyorum :)
hayırlı olsun teşekkürler..
34ozkankurtuldu34
19/04/2011, 18:49
eyvallah oguz saolasın...
GP COSKUN
19/04/2011, 19:02
hepsi iyi güzeldde özkan puntoda benzin filtresi yokki
yani deponun içinde var sadece oda ömürlük bakımda felan değişmiyor
bu 10 tl lik filtre nerdeymiş len merak ettim
34ozkankurtuldu34
19/04/2011, 23:29
Bilmiyorum malzemeleri aldım perşembe günü degişimi yapacagız ciddimisin sen ya boşunamı aldık biz bu filtreyi o zaman dur ben bu konuyu araştıracagım gerçi usta demedi al diye malzemeyi aldıgım yer benzin filtresi de vereyim mi ? dedi bende olmuşken tam olsun ver dedim yoksa iade ederiz olmadı sana hediye ederim :)
Bu Triger seti dediğiniz set neyi kapsıyor acaba ?
Ziyaretci046
19/04/2011, 23:37
bende teker teker açıklama yapayım
1)triger 80 tl orjinal var yansanayi değil 1 rulman 1 kayış dayco marka italyan malı orjinali
2)şanzuman kulağı rapro marka 45 tl
3)benzin filtresi yok
4)bujileri orjinal alsan iyi ederdin bosch randıman lpg varsa vermeyebiliyo tecrübelerle sabittir.
resimde duran palionun benzin filtresi parçacılar bunu bilmiyo ayar oluyom bi de 5 pk 1150 v kayışı al kötüyse 15 liradır
34ozkankurtuldu34
19/04/2011, 23:37
Resimde görüldügü gibi bilyası ve kayış gördügümde bende yadırgamıştım bumu ? tireger diye o kadarmış bende şaşırdım herhalde bazı parçaları sabit degişmesi gerekmiyor herhalde pekte anlamam ama bir önce ki arabamda da degiştirdim bunun gibi bişeydi perşembe günü yapım aşamasında resimleri çeker bu konu başlıgı altında koyarım resimlerini arkadaşlar...
34ozkankurtuldu34
19/04/2011, 23:41
sen bunları almadan önce nerdey din? be arkadaşım geçen geldigimde tanışsaydık valla o zzaman degiştirirdim bunların hepsini zamanımda vardı bir kaç gün kalmıştım izmirde bosh büjilerini daha öncede degiştirdim lpg var tabiki sıkıntı yaşamadım benzin filtresi yokmu gerçekten o zaman parçacıya iade ederiz sıkıntı yok
serviste bu fiyatlar ne kadar olur fikrin varmı ayrıca bu işlerin işçiligi kaç lira olur sence yaylarda sökülecek orjinal yaylarını takacagım..
Vallahı abi su Trıger olayında ucuza kacmak hıc mantıklı degıl sonra 2 katı olark donuyor
Ziyaretci046
19/04/2011, 23:45
triger konusunda biz şu anda devamlı değişitiriyoruz işi bilene yaptırırsanız başınız ağrımaz benzin filtresi yok referans olarak mann filtrenin sitesine bakabilirsin uzun ömürlü filtre yazar parçacın biraz işine meraklı biri değil anlaşılan bu ben sana palionun bile kayışlarını yazayım söyleyeyim sen bu arada bi vkayışı al servisler kaça yapıyor merak ediyorm ama ne kadara yaptğını tahimn edebiliyorum
34ozkankurtuldu34
20/04/2011, 00:06
Vallahı abi su Trıger olayında ucuza kacmak hıc mantıklı degıl sonra 2 katı olark donuyor
Zeynel ucuza kaçmıyoruz ki yan sanayisi 70 lira orjinal ile uyumlu olanı 95 lira ucuz görmenin nedeni servis fiyatından haberdar olman olabilir mi?
triger konusunda biz şu anda devamlı değişitiriyoruz işi bilene yaptırırsanız başınız ağrımaz benzin filtresi yok referans olarak mann filtrenin sitesine bakabilirsin uzun ömürlü filtre yazar parçacın biraz işine meraklı biri değil anlaşılan bu ben sana palionun bile kayışlarını yazayım söyleyeyim sen bu arada bi vkayışı al servisler kaça yapıyor merak ediyorm ama ne kadara yaptğını tahimn edebiliyorum
v kayışının degişmesine gerek yok dedi ama usta degiştirelim mi ? sence bu triger degiştiginde v kayışta degişmesi gerekiyormu ?
Ben yarın soracagım o parçacıya zaten madara olduk coşkunda şişirmiş ordan lafları olmadı ona hediye göndericem artık :)
Ziyaretci046
20/04/2011, 00:07
v kayışı güzelse gerek yok
34ozkankurtuldu34
20/04/2011, 00:10
Eyvallah arkadaşım saolsun engin bilgilerinden yararlandık ustamda öyle dedi hatta sesmi ne yaparsa degiştirilmesinin sinyallerini vermeye başlar dedi bende öyle bişey yok dedim baktı etti gerek yok dedi..
v kayısında hafiften bir catlamalar var ne kadardır bu kayıs triger degisiminde sente olayında bahsediliyor kime dediysem e tabi dedi ama bir arkadas sente den ziyade onun bi kilit aparatı olur falan dedi herkeste olmaz dedi . buna da dikkat edin bence
Trigerin çok önemli bir yeri var motorda.Kopar falan yan sanayiye kaçmamak lazım
34ozkankurtuldu34
20/04/2011, 01:02
Eray yan sanayi kullanmıyoruz haklısın dediklerinde herşeyin orjinali kafidir. :)
krakercocuk
20/04/2011, 01:08
oh oh kaymak gibi olacak araba:) rakı filtresi ne marka abi:D
34ozkankurtuldu34
20/04/2011, 01:11
Filtrelemeden tüketiyoruz kraker :) bozar bizi filtre eyvallah on numara olacak araç gerçekten her bakımda daha fazla keyifle kullanıyorum birde rakı muhabeti olmasa daha fazla kullanıcam ama rakı olunca taksiyle devam ediyoruz :)
bvulgari
20/04/2011, 14:33
55.600Km de niye Triger mi değişirmiş yaa..KM çok düşük.
34ozkankurtuldu34
20/04/2011, 17:35
Bildigim kadarıyla 60.000yada 120.000 km yada 3 yıl hangisi önce gelirse o uygulanır benim araç 2007 model o nedenle degiştiriyorum ayrıca varlıktan da olabilir şaka bir yana yag bakımı gelmişti yaylarıda sökecektim balatalarında degişmesi gerekiyordu hepsi denk gelmişken trigeride degiştireyim dedim kafam rahat olsun diye...
34ozkankurtuldu34
21/04/2011, 13:48
Bunlara ek olarak devirdayim V kayışı degişti 65 lira bilginize...
beyaz evo80
21/04/2011, 14:31
merhaba özkan kardeşim aldığın ürünlerin bir çoğu orjınal deyil mesela triger seti fiat da orjınalı dayco markadır,bujiler fıat lancıa,filitreler opar markadır bilgin olsun ama almış olduğun skftriger seti de kötü bir ürün değildir. sadece bilgi amaçlı söylüyorum.:) aracını keyifli günlerde kullanman dileğimle
İzinsiz ticari ilan yapmak yasaktır ..İlanınız için Lütfen Yönetimle görüşünüz.. Uyarı 1.
34ozkankurtuldu34
23/04/2011, 00:17
Zafer teşekkürler bilgi için aynı zamanda ek degişenler oldu..
1-devirdayim pompası 65 v kayışı dahil set sanırım tam bilmiyorum
2-v kayışı
3-amortisör takozları 90 lira
4-yaları söktük orjinal yayları taktık
5-kampanalar söküldü temizlendi ayar yapıldı
6-bujiler lancıa olarak degiştirmiştim daha önce bujileri iade ettim gerek yok dedi usta
7-sol mator kulagı 100 tl
8-antifriz boşaltıldı yenisi konuldu
9-tüm filtreler degişti
Başta yazdıklarım ve bu tüm işler dahil 200 lira işçilik verdim
Sabah 09:00da başladık akşam 20:30 da bitti
Ve bende bittim desem yeri ve çıkan tüm parçaları aldım bilgi için lazım olur diye sorusu olana resimli olarak yardımcı olurum reimleri koyacagım birazdan :)
Özkan teşekkürler,
gayet faydalı oldu.
34ozkankurtuldu34
23/04/2011, 00:36
alper ben teşekkür ederim ne demek arkadaşım birazdan ustanın resminide koyacagımda gülün biraz :)
34ozkankurtuldu34
23/04/2011, 00:49
Yok böyle bir adam diyeceksiniz tanıdıktan sonra ben aracımı bırakıp gidiyorum gereken neyse emin olun sizin kendi arabanızla nasıl ilgileniyorsunuz geldiginizde aracı teslim alırken ustanın herşeyiyle ilgilendigini farkedeceksiniz on numara bir ustadır ne var ne yok degişti bu bakımda en az 4 yıl yag degişiminden başka hiçbirşey yok şuan arabam için...
bana ulaşabilirsiniz bu ustayla tanışmak için
dilediginiz zaman arayabilirsiniz arkadaşlar.
Özkan: 0541-648-02-52
Not: Araçtan bir ses geliyordu matoru salladıgımızda manifolttan şüphelendik ustada sesi bulmak için tesisatı kuşandı :)
Sonradan bulduk ki gaz sistemiyle ilgili boşta kalan parça o sesi yapıyormuş yaklaşık 1 saat aradık ustalık böyle bişey yılmadan usanmadan aradık valla güzel birgündü süper eglendim aracımda yenilendi bu ustayı tanıyın bence istanbullular yıllarca pişman olmazsınız.
BU ARADA CANT LASTİK YAYLAR SATILIKTIR
34ozkankurtuldu34
23/04/2011, 00:57
Ustam bu çanakkaleli istanbullular bu ustayı tanımalısınız 6 yıldır tanıyorum
Yok böyle bir adam diyeceksiniz tanıdıktan sonra ben aracımı bırakıp gidiyorum gereken neyse emin olun sizin kendi arabanızla nasıl ilgileniyorsunuz geldiginizde aracı teslim alırken ustanın herşeyiyle ilgilendigini farkedeceksiniz on numara bir ustadır ne var ne yok degişti bu bakımda en az 4 yıl yag degişiminden başka hiçbirşey yok şuan arabam için...
bana ulaşabilirsiniz bu ustayla tanışmak için
dilediginiz zaman arayabilirsiniz arkadaşlar.
Özkan: 0541-648-02-52
Not: Araçtan bir ses geliyordu matoru salladıgımızda manifolttan şüphelendik ustada sesi bulmak için tesisatı kuşandı :)
Sonradan bulduk ki gaz sistemiyle ilgili boşta kalan parça o sesi yapıyormuş yaklaşık 1 saat aradık ustalık böyle bişey yılmadan usanmadan aradık valla güzel birgündü süper eglendim aracımda yenilendi bu ustayı tanıyın bence istanbullular yıllarca pişman olmazsınız.
BU ARADA CANT LASTİK YAYLAR SATILIKTIR
bana işçilik çok gibi geldi ama belki yaylar falan değişiyor ondan herhalde
34ozkankurtuldu34
23/04/2011, 01:10
Şenol valla bence az bile arkadaşım yapılan işlerin tümünü gördüm bence hakkı dahada fazlasıydı konu başlıgında ki işler ve sonradan ek yapılan bir kaç bişey daha var komple okuduysan görmüşsündür yazışmalarda adamında benimde canım çıktı :) ama eglenceliydi makara kukara yaptık bitti arabam rahatladı yolda yag gibi amartisör takozlarının degişmesi çok farkettirdi yoldaki bozuklukları aracın içine fazla vermiyor ve direksiyon daha da yumşak hepsi on numara oldu kulak degişti matorda tık sallanma yok salıncaklı gerçi bu matorlar ama normal sallantısı onun dışında artı bir sallantı yok bence emegi fazlasıydı ben ona bir RAKI ısmarlardım ama içmiyor :)
34ozkankurtuldu34
20/07/2011, 14:12
güncel bilgi :)