Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Garaja ne oldu??

smartmavi
19/04/2011, 15:37
Muhtemelen konuşulmuştur ama garaj kısmının kaldırıldığını farkettim.

Sebebi nedir bilen var mı?

skystar37
19/04/2011, 15:39
Evet bu konuda bende yöneticilere mail attım ama geri dönüş yapan olmadı, her kullanıcının online offline olduğunu gösteren yerdeki garaj butonunu geri istiyorum önceden olan ama sonra kaldırılan özellikleri ile forumda git gide grande punto araçlara benzemeye başlıyor..

erdiyilmaz
19/04/2011, 15:40
garaj bolumu versiyon yukseltme calismalari nedeniyle bir sure kapali.
suan versiyon uyumsuzlugu oldugu icin kullanimdan kaldirildi ancak calismalar suruyor.

femoli
19/04/2011, 15:40
serveri çok zorluyor geçenki kasılmalar garjdanmış erdide gecici olarak durdurdu..

femoli
19/04/2011, 15:41
Evet bu konuda bende yöneticilere mail attım ama geri dönüş yapan olmadı, her kullanıcının online offline olduğunu gösteren yerdeki garaj butonunu geri istiyorum önceden olan ama sonra kaldırılan özellikleri ile forumda git gide grande punto araçlara benzemeye başlıyor..

:D:D:D:D:D süperdi

erdiyilmaz
19/04/2011, 15:43
Evet bu konuda bende yöneticilere mail attım ama geri dönüş yapan olmadı, ..

skystar37@hotmail.com sizin mail adresiniz ise, 1-2 gun once size cevap yazilmisti. maillerinizi kontrol edin isterseniz.

smartmavi
19/04/2011, 15:44
Tamam, açıklamalar için saolun!

Araçları hazırlayalım o zaman. Yaz çalışmalarına ufak ufak başlıyorum.

skystar37
20/04/2011, 00:32
skystar37@hotmail.com sizin mail adresiniz ise, 1-2 gun once size cevap yazilmisti. maillerinizi kontrol edin isterseniz.

Maillerimi günlük olarak kontrol ediyorum ama ne yazık ki gelen bir mail yok, önemsiz e-posta kutusunuda kontrol ettim bulamadım. Ama nedenini buradan da olsa öğrenmiş olduk umarım kodlama ile ilgili sıkıntı kısa zamanda düzelir zira bu özellik ciddi anlamda güzel bir özellikti...

erdiyilmaz
20/04/2011, 00:39
Maillerimi günlük olarak kontrol ediyorum ama ne yazık ki gelen bir mail yok, önemsiz e-posta kutusunuda kontrol ettim bulamadım. Ama nedenini buradan da olsa öğrenmiş olduk umarım kodlama ile ilgili sıkıntı kısa zamanda düzelir zira bu özellik ciddi anlamda güzel bir özellikti...

elimden geleni yapiyorum ancak ekstra cok fazla is ciktigi icin oturup adam akilli ele alamadim acikcasi

bu arada size gonderdigim mail'in ekran goruntusu asagidaki gibidir:

https://img163.imageshack.us/img163/5473/adszgir.png

USTA
20/04/2011, 00:51
Erdi bey bende size bir mail gönderdim lakin geri dönüşünüz olmadığı gibi bahsi geçen konu aynen duruyor,ilgilenmenizi rica ediyorum...
https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/26183-punto-almayin.html

erdiyilmaz
20/04/2011, 00:57
Mustafa bey ilgili konu icerisinde cok fazla mesaj var, 1 mesaj silinince biliyorsunuz yaygara kopartiliyor. ilgili konu ve beraberindeki onlarca mesaj silinince yer yerinden oynatirlar valla :) bence anket acalim silinsin mi kalsin mi diye, toplulugun kararina uyalim. yoksa yonetimi topa tutmak icin an kollayan arkadaslara gun doguyor.

USTA
20/04/2011, 01:01
Konu başlığını değiştirmek için ankete gerek yok sanırım...

erdiyilmaz
20/04/2011, 01:03
basligi degistiriz onda sikinti yok :) ne olsun baslik peki?

34ozkankurtuldu34
20/04/2011, 01:06
komple silinse yeri bence erdi hiçbişey olmaz rahat ol çünkü herkez bu konudan rahatsız bence ver ayarı gitsin

USTA
20/04/2011, 01:08
Punto Almayın gibi bir başlık foruma yakışmıyor bence,üyenin aracında sadece city motor sorunu var ve eski bir model,üretimi kalmamış,buna uygun bir başlık seçilebilir.
Eski kasa puntomun direksiyon arızası...:)

WiSTaRiA
20/04/2011, 01:09
Yaygara kopartan yokki erdi? Konu silinmez kilitlenir... Millet okusun konunun neden kilitlendiğini ve haklı haksızı herkez görsün erdi... Buraya konu açıp eleştirme yapmaya korkar oldu herkez... Ya konu siliniyor yada konu açan banlanıyor... Bu arada yönetimi topa tutmak için an kollayan kimse yok böyle düşünme... Bir konu açık durmalıydıki herkez içini boşaltsın ve konu hakkında düşündüklerini paylaşsın... Haklı haksız belli olsun... Şuanda Gülay Hanım hırsız yalancı dolancı olarak konu kapatıldı... Hatta konu silindi...

femoli
20/04/2011, 01:10
Bende silinmesinden yanayim bir uye olarak :)

ZAK1980
20/04/2011, 01:11
Punto Almayın gibi bir başlık foruma yakışmıyor bence,üyenin aracında sadece city motor sorunu var ve eski bir model,üretimi kalmamış,buna uygun bir başlık seçilebilir.
Eski kasa puntomun direksiyon arızası...:)
Mustafa bence kaldırılmamalı nedenı ıse su bır uye sıkıntısını problemını yazmıs kımılerı haklısın demıs kımılerı dememıs hatta uyeye kızmıslar ama yazan arkadas forum uylerıne agır,kufur etmemıs sadece sert bır sekılde sıkayetını dıle getırmıs.Baslık degıstırıle bılır ''2004 model punto cıty sorunu ''dıye olabılır bence ama konunun sılınmesı bence hos olmaz kıısnın sıkıntısına sansur koymak gıbı gelıyor bana

krakercocuk
20/04/2011, 01:12
valla böyle polemikler olunca üzülüyorum ya:/ yakışmıyo forumumuza

USTA
20/04/2011, 01:15
Mustafa bence kaldırılmamalı nedenı ıse su bır uye sıkıntısını problemını yazmıs kımılerı haklısın demıs kımılerı dememıs hatta uyeye kızmıslar ama yazan arkadas forum uylerıne agır,kufur etmemıs sadece sert bır sekılde sıkayetını dıle getırmıs

Alıntı yaptığın mesajımda konu başlığının değişim önerisi var Zeynel...:)

femoli
20/04/2011, 01:16
Ben en basta basligi begenmiyorum .. Sikayetler olabilir fakat almayin satmayin gibi ibareler yakismiyor ..

ZAK1980
20/04/2011, 01:17
Alıntı yaptığın mesajımda konu başlığının değişim önerisi var Zeynel...:)
afedersın Mustafa kaldıralım dıyenlere yazdım ama senındedıgın gıbı baslık degıustırmek mantıklı konuyu acan ıle empatı kuralım bıraz arkadaslar

34ozkankurtuldu34
20/04/2011, 01:17
Orçunum kimse Gülay Hanımın konusuna müdahele etmedi sadece fikrini beyan etti herkez ben sadece fiat muhabetini duydugumda çılgına dönüyorum neyse aynı konuyu açmayalım çarşı karışmasın yine sadece yorum yapıldı kişiler yorum hakkını kullandı kimse suçlayıcı niteliklerle konuşmadı...

Bence bu konu silinip kaldırılmalı bir punto sahibi olmayan bilgi almak için giren biri bu başlıkla neler düşünebilri hele birde kafası güzelse kesin punto almaktan vazgeçer en iyisi silinsin gitsin derim...

ZAK1980
20/04/2011, 01:23
Erdı yonetım tarafından bır konu sılınınce konuyu acan kısı ilk basta sunu dusunuyor benım yazdıklarıma onem verılmıyor dıye dusunuluyor benım bır konuyu sıldıgınde ben bunu dusundum konuyu sılemeden once konuyu acan arkadasa ozelden mesaj yazılıp neden konunun sılındıgı acıklanırsa ve sonradanda forum genelınde sılınme sebebı belırtılırse (genelde belırtılıyor) bır anda tepkı gosterılmesı onlene bılır.
Cunkı benımactıgım bır konuya ınsanların tepkısı ne olacak ne yazacaklar dıye dusunuyorsun ve bırılerının bıseyler yazmasını beklıyorsun bır bakıyorsun konu sılınmıs gıtmıs

USTA
20/04/2011, 01:24
afedersın Mustafa kaldıralım dıyenlere yazdım ama senındedıgın gıbı baslık degıustırmek mantıklı konuyu acan ıle empatı kuralım bıraz arkadaslar

7 yıldır forum yönetiyorum,24 senelik ehliyet sahibiyim ve bu süre zarfında devamlı araç alıp sattım,doğduğum günden bu yana tüketiciyim,o arkadaşa çok güzel empati kurabiliyorum,adam davasında sonuna kadar haklı ancak seçtiği konu başlığı kabul edilemez nitelikte...

WiSTaRiA
20/04/2011, 01:32
Orçunum kimse Gülay Hanımın konusuna müdahele etmedi sadece fikrini beyan etti herkez ben sadece fiat muhabetini duydugumda çılgına dönüyorum neyse aynı konuyu açmayalım çarşı karışmasın yine sadece yorum yapıldı kişiler yorum hakkını kullandı kimse suçlayıcı niteliklerle konuşmadı...

Bence bu konu silinip kaldırılmalı bir punto sahibi olmayan bilgi almak için giren biri bu başlıkla neler düşünebilri hele birde kafası güzelse kesin punto almaktan vazgeçer en iyisi silinsin gitsin derim...

nediyosun sen özkanım ya? Sen biraz geri ve bilgisiz kalmışsın onun için yorumsuz kal özkan... Çarşıda pazar da karışacağı kadar karıştı malesef...

34ozkankurtuldu34
20/04/2011, 01:34
Karıştırmasaydınız arkadaşım ya ben mi sebep oldum ne vardı bu kadar büyütecek...

Karışmıyorum banane yaa kim nabıyorsa yapsın...

Bana karışıldıgında da karışmasını bilirim...

WiSTaRiA
20/04/2011, 01:42
Nedir bu ya herkez bir artistlik almış başını gidiyor... Karışana karışırım yok asarım keserim... Herkez kendi çöplüğünde öter beyler... Klavye karşısında yazmak kolay... Burası bir platform bazı şeyleri paylaşmamız gerek... Ama özkan sana yakıştıramadım böyle sözleri... Deli kanlılık yapmaya gerek yok... İçtiğinde değilde ayıkken gel burayada öyle muhabbetlere katıl...

erdiyilmaz
20/04/2011, 01:49
Erdı yonetım tarafından bır konu sılınınce konuyu acan kısı ilk basta sunu dusunuyor benım yazdıklarıma onem verılmıyor dıye dusunuluyor benım bır konuyu sıldıgınde ben bunu dusundum konuyu sılemeden once konuyu acan arkadasa ozelden mesaj yazılıp neden konunun sılındıgı acıklanırsa ve sonradanda forum genelınde sılınme sebebı belırtılırse (genelde belırtılıyor) bır anda tepkı gosterılmesı onlene bılır.
Cunkı benımactıgım bır konuya ınsanların tepkısı ne olacak ne yazacaklar dıye dusunuyorsun ve bırılerının bıseyler yazmasını beklıyorsun bır bakıyorsun konu sılınmıs gıtmıs

aslinda belirtiliyor silinme nedenleri, nedeni belirtilmeden silinen genelde kiskirtici nitelige sahip ve genelde silinen konularin ardindan ayni konunun uzantisi niteligindeki sonradan acilmis konular. bu tur uzanti niteligindeki konulari sebep belirterek silmek mantiksiz ve zaman kaybi.

ancak maalesef sebebini arastirma-sorma yerine tutup genel bolumune oraya buraya konu acip yaygara kopartiliyor. sonra diyorlar habersiz yonetim konu sildi... hemen vurun abaliya. ben demisim ki yonetimle irtibat kurun. bana e-posta gonderdi, cepten aradi nedenini sordu da soylemedik mi silinen konular hakkinda neden sildigimizi? ardina onlarca konu aciliyor, sacma sapan nicklerle uye olup ileri geri konusmalar filan. biz de insaniz, sabir sabir bir yere kadar.

bak alttaki resimde ne guzel sebep de belirtmisim, irtibat kurun da demisim, daha ne diyeyim ben anlamiyorum bazen:

https://img402.imageshack.us/img402/5010/adszgyw.png

34ozkankurtuldu34
20/04/2011, 01:52
Orçunum içtigimde de ayık oldugumda da mertligin adabını bildigimi bilmesi gereken sayılı arkadaşlarımdan birisin burda yazılanları herkezz üstüne neden alıyor bende bunu anlamıyorum bırakın kim napıyorsa yapsın çarşı karışmış kime ne herkez kendini savunur bunu demek istiyorum neden dışardan herkez müdahil oluyor bunu anlayamıyorum bende neyse arkadaşım bir ara içelim de çekikkken ve ayıkken nasıl oldugumuzu bir ayırt et sen :) seni seviyorum bak keyfine

WiSTaRiA
20/04/2011, 01:55
Orçunum içtigimde de ayık oldugumda da mertligin adabını bildigimi bilmesi gereken sayılı arkadaşlarımdan birisin burda yazılanları herkezz üstüne neden alıyor bende bunu anlamıyorum bırakın kim napıyorsa yapsın çarşı karışmış kime ne herkez kendini savunur bunu demek istiyorum neden dışardan herkez müdahil oluyor bunu anlayamıyorum bende neyse arkadaşım bir ara içelim de çekikkken ve ayıkken nasıl oldugumuzu bir ayırt et sen :) seni seviyorum bak keyfine

eyvallah

asil
20/04/2011, 03:06
erdi bey sizi anlıyorum fakat bazı modarötör arkadaşlarımız direk yargısız infaz yapıyorlar biz bir aileyiz aile fertlerlerinden birine bir şey olduğu zaman üzülüyoruz haliyle tepkiye yol açıyor.bu günkü olaylar için üzgünüm ama malum kişiye yapılan bence yargısıs infaz oldu... saygılarımla...