Orijinalini görmek için tıklayınız : GP almadım :(
fatihelekoglu
19/04/2011, 01:33
Sitede daha önce arkadaşlardan yorum aldığım gpyi almak için tokata gittim ama adam 2 parça boya var dedi.Arabada kaza işlem 5 parça da boya çıktı.Tam geri dönecekken bir yaris denk geldi ya nasip dedim onu aldım. Artık gp bir dahakine diyelim...
efe mert
19/04/2011, 01:35
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin...
reddragon
19/04/2011, 02:14
Yaris de iyi otomobildir hayırlı olsun. Gp daha sorunsuz ama Yarisin de tip güzel
yaris birazcık küçük gibi sanki
matushella
19/04/2011, 10:39
Yaris güzeldir helede dizel olunca tadından yenmez
Hayırlı olsun. Çıkarım senle her yola toyota :D
operatormurat
19/04/2011, 21:52
Sitede daha önce arkadaşlardan yorum aldığım gpyi almak için tokata gittim ama adam 2 parça boya var dedi.Arabada kaza işlem 5 parça da boya çıktı.Tam geri dönecekken bir yaris denk geldi ya nasip dedim onu aldım. Artık gp bir dahakine diyelim...
fatih araban hayırlı olsun,biz o kırmızı g punto için resimlerden yorum yaparken bize kızan beyleri görmek istiyorum,yok alev kırmızısı güneşte şöyle dururmuş gölgede böyle dururmuş diyen bir arkadaş vardı,biz senin iyiliğin için söylemiştik biladerim.hayırlısı olsun fatih enazından tokatı gezmiş oldun,yaris te güzel araba kazasız belasız kullanman dileği ile...
ykaya1983
19/04/2011, 22:08
Moralini bozmak istemem ama ben olsam yaris almazdım.Puntodaki tasarım,çekicilik ve heybetli görünüm yariste kesinlikle yok.Yaris çok küçük gözüküyor ve tasarımını şahsen beğenmiyorum.Ama sen beğenerek aldıysan tabi ki en iyi araba senin için o dur.Benim söylediklerimde kendi görüşüm sonuçta.
Bir de ileride gp almak istersen yarisi de kolay satarsın diye düşünüyorum.
Moralini bozmak istemem ama ben olsam yaris almazdım.Puntodaki tasarım,çekicilik ve heybetli görünüm yariste kesinlikle yok.Yaris çok küçük gözüküyor ve tasarımını şahsen beğenmiyorum.Ama sen beğenerek aldıysan tabi ki en iyi araba senin için o dur.Benim söylediklerimde kendi görüşüm sonuçta.
Bir de ileride gp almak istersen yarisi de kolay satarsın diye düşünüyorum.
arkadasım yarıs ıyı secım en azından city derdı yok kafan rahat olur toyota guzel secım
fatihelekoglu
19/04/2011, 23:09
Sağolun arkadaşlar...
Valla 5 aydır sürekli gp bakıyordum sitelerden ama her baktığım ya problemli çıkmıştı ya fiyat konusu sıkıntı olmuştu. En sonunda çok da özelliklerini bilmeden yaris aldık. Şimdilik iyi bakalım artık.
O kırmızı araç hakkında yorum yapan arkadaşlara hayran kaldım bu arada. Ben gitmeden zaten aracın anatomisini çıkardılar ki hemen hepsi de doğru çıktı. Tebrkler...
Neyse ben de fahri puntocu olurum bundan sonra sitede...
NOT. Toyotoclub forumunda bu sıcaklık yok...
hayirli olsun,iyi gunlerde saglikla kazasiz belasiz cezasiz kullanın
Sağolun arkadaşlar...
Valla 5 aydır sürekli gp bakıyordum sitelerden ama her baktığım ya problemli çıkmıştı ya fiyat konusu sıkıntı olmuştu. En sonunda çok da özelliklerini bilmeden yaris aldık. Şimdilik iyi bakalım artık.
O kırmızı araç hakkında yorum yapan arkadaşlara hayran kaldım bu arada. Ben gitmeden zaten aracın anatomisini çıkardılar ki hemen hepsi de doğru çıktı. Tebrkler...
Neyse ben de fahri puntocu olurum bundan sonra sitede...
NOT. Toyotoclub forumunda bu sıcaklık yok...
hayırlı olsun fatih hocam bana da manisadan bir mail gelmişti araç için siz miydiniz yoksa :)toyota da iyidir ama genişlik bakımından gp yi arayabilirsiniz gibi..