Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni bir PUNTO alacak olsanız renk tercihiniz hangisi olurdu ?
Yeni ve sıfır kilometre bir PUNTO alacağımızı ve rengi belirleme seçemeğimiz olduğunu varsayarak soruyorum. Sizin belirleyeceğiniz renk hangisi olurdu ?
Not: Renklerin varyasyonları 10 adetlik menü seçeneğini geçtiği için sadece ana renk olarak yazılmıştır (Siyah ve Beyaz'ın renk değil ton olduğunu bilerek bunu yazıyorum) Belirlediğiniz rengi mesaj olarak yazarsanız en revaçtaki Punto rengini ve Punto'ya hangi rengin daha çok yakıştığını belirleyelim.. Bu konuda herkesin dürüst davranacağından şüphem yok.. Buna benzer bir anket var ancak ben hayalimizdeki Punto'nun rengini oyluyorum..
Ben de tercihimi Beyaz'dan yana kullanırdım...
sakinkaradas
18/04/2011, 20:38
Beyaz bi başka abi punto
mobidik64
18/04/2011, 20:39
ben siyah kullanıyorum ama şu andan sonra kesinlikle beyaz diyorum. çünkü en ufak çiziği gösteriyor moralim bozuluyor kirindende vazgeçtim ama çizik çok kötü :)) beyaz çizilse bile pek belli etmez
Birkan61
18/04/2011, 20:39
Turuncu :)
Bugün alsam kırmızı olurdu.Kırmızı havamdayım şu an :D
oguzhan06
18/04/2011, 20:52
ben arabayı hiç yıkamam oyüzden gri 2 ay su yüzü görmese bile tozu pisliği göstermiyor..
beyaz her marka her model araca çok yakışıyor
beyaz olsun beş fazla olsun :)
Beyaz ve skydome tartışmasız :) şuanda siparişiminde gelmesini bekliyorum aynı opsiyonlarda Bence en yakışıklı renk..
puntolEVOli
18/04/2011, 22:54
Skydomlu Pastel Beyaz...
beyazdır candır.. skydome u da oldumu dadından yinmez
Siyahtan vazgeçmem. Çizilir kirlenir derdi çoktur ama temiz ve bakımlı bir siyah gibi durmaz hiçbir renk.
cnykrdnz
18/04/2011, 23:06
beyaz olsun beş fazla olsun :)
Beyaz ve skydome tartışmasız :) şuanda siparişiminde gelmesini bekliyorum aynı opsiyonlarda Bence en yakışıklı renk..
Skydomlu Pastel Beyaz...
beyazdır candır.. skydome u da oldumu dadından yinmez
beyaz ve metalik beyaz..
beyaz her marka her model araca çok yakışıyor
Beyaz bi başka abi punto
Ben de tercihimi Beyaz'dan yana kullanırdım...
tabii ki beyaz...
sonuc belli :)
Kırmızı veya siyah + skydome ve mümkünse evo ön konsol :D . Burada, resimlerdeki beyazlar güzel ama trafikte gördüklerim çok yavan duruyor nedense.
Evo da bence beyaz güzel durmuyor ama Bravo ya çok yakışıyor bunu söylemeden de geçmemek lazım. Bravo alacak olsam beyaz tercihim olurdu. EVO ya gelirsek dediğim gibi SİYAH. Kaldı ki siyahla bordo döşemenin uyumu ayrı oluyor :)
3 kurus fazla olsun beyaz olsun :)
Kronokrator
18/04/2011, 23:22
beyaz
Siyahtan vazgeçmem. Çizilir kirlenir derdi çoktur ama temiz ve bakımlı bir siyah gibi durmaz hiçbir renk.
+1
operatormurat
18/04/2011, 23:36
önceki aracım beyazdı ve küçük çizikler lokal olarak boyanıyordu,iimdiki granit gri aracımın sağ arka çamurlukla sağ arka kapının birleştiği kapı kolunun hizasında 3cmsi çamurlukta 3cmsi kapıda olan tek bir çizik var ve bunun için çamurluk ve kapı boyanacak diyorlar yaklaşık 500tl artı renk tutmaması cabası,beyaz olsaydı 50 kağıda fark edilmeyecek halde yaptırabilirdim...
erkansass
19/04/2011, 00:04
sıradışı olsun istiyorsanız metalik beyaz. bir de skydome tabiki
beyaz olsun tabiki evo grisinide pas geçmeyelim
WiSTaRiA
19/04/2011, 01:12
kırmızı tabiki...
efe mert
19/04/2011, 01:14
yine yeniden beyaz olurdu
thekafkef
19/04/2011, 12:21
Beyaz Yada siyahh ama beyaz + skydome mükemmel duruyor ;
Bravo yada gpyse beyaz ama evoysa siyah derim evoya bence beyaz Çok iyi durmuyor tabiiki bana göre bir fikir
kara kız
19/04/2011, 13:12
kesinlikle ve kesinlikle beyaz bir GP OLURDU
bencede beyaz ama fiat logosu bozuyor bence abarth logolu grandepunto hatta skydome
hakguner
19/04/2011, 13:15
beyaz beyaz beyazzz
Sarı kimse dememiş.. Bende "Sarı" diyeyim o zaman.. :D
metalik beyaz gri gibi resmen, gördüğümde hayal kırıklığına uğramıştım çünkü evoya beyaz çok iyi gidiyor...
reklamlarindaki gibi,evo gri+skydome:)
siyah asil gösteriyor ....
2 Haftalık "0" GP sahibi olarak beyaz full kitli çok istedim (başka bayiideydi birisi opsiyon yapmıştı vazgeçer diye beklemiştim...ahh) ama Evogri varmış kısmetimizde...memnunum tabii...ama beyaz herzaman ilk tercihtir:)
rodopian16
21/04/2011, 20:09
renkler ve zevkler tartışılmaz ama beyaz her zaman ilk tercih tabiki...
onderbaki
22/04/2011, 17:56
puntoya beyaz, siyah ve kırmızı çok yakışıyor.
fakat evoya aynısını söyleyemeyeceğim. evoda metalik gri ya da olmadı mat beyaz
Anlaşılan forum kullanıcılarının ezici çoğunluğu yeni bir Punto da tercihlerini BEYAZdan yana kullanmışlar. Aslında bu veri, FIAT için önemli bir sonuç olabilir..