Orijinalini görmek için tıklayınız : lpg fiyatı hakkında !!
arkadaşlar evoma lpg taktırmaya karar verdim izmir merkez servisten aldığım fiyat 1800 tl sizce nasıl fiyatlar !!! düşüncelerinizi bekliyorum !
ahmet_erzurumlu
18/04/2011, 17:57
lpg markasını yazarsanız daha sağlıklı yorum yapabiliriz
Daha önceki VW Bora aracıma büyük önyargılar ve tereddüt ile BRC Distrübütörü İzmir 2A LPG'de (Reklam filan değil başka nasıl tarif edebilirim ki ?) montaj yaptırdım, 40.000 km. hiçbir bakım yapmadan kullandım 1 kez bile sorun çıkarmadı. Kesinlikle tavsiye ediyorum fiyatı da 1.500 TL. Kredi kartına da vade farksız taksit yapmışlardı hala yapıyorlar mı bilmiyorum.
LPG'de dikkat edilmesi gereken en önemli konu montaj ustalığı. En iyi LPG bile takılsa eğer takan usta dikkat etmezse muhakkak sorun çıkıyor. Çünkü bir dönem LPG taktıracağım diye çok fazla araştırma yapmıştım. Buna dikkat etmelisiniz.
oguzhan06
18/04/2011, 20:54
ruhsata işletme bana ait olacak şekilde landirenzo garantili montajı 1500 tl'ye yaptırdım bilginize..
Hayırlısı ile güle güle kullanın...
lpg markasını yazarsanız daha sağlıklı yorum yapabiliriz
landirenzo fiatın anlaşmalı olduğu lpg firması.tabi garanti bozulmaması için aslında mecburen taktırıyoruz oraya yoksa forumlarda falan okuyorum atiker falan bile iyi yani ustası önemli bu işin ama gel ki garantiden çıkmaması gerek aracın 300-500 kar yapcam diyede dahada fazla cebimizden para çıkabilir ileride diye düşünüyorum
ruhsata işletme bana ait olacak şekilde landirenzo garantili montajı 1500 tl'ye yaptırdım bilginize..
hangi servis acaba ankaradan sanırım?