PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracıma bor power koydum

ozgurizmir
17/04/2011, 00:28
Arkadaslar aracıma bor power koydum yakıt dusmesi ne kadar zamanda olur birde yol bilgisayarında aot ve bot var bunlar ikiside ayni gosteriyordu bişiler yaptım bot 8,2 eskisi gibi kaldı aot degişti 13.6 gosteriyor acaba yanlişlikla sifirlamiş olabilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum

sadettinsapaz
17/04/2011, 00:34
sıfırlamışsın evet dostum.

ozgurizmir
17/04/2011, 00:35
iner herlade eski haline bor poxer inde faydasını gorursem on numara olur

sadettinsapaz
17/04/2011, 00:42
ilk defa duydum senin dediğini ama ortalaman çok.şehir içindemi kullanıyorsun çoğunluk birde dur kalk çok yapıyorsun sanırım

Ersal
17/04/2011, 01:47
güle güle kullan bakalım yakıt değerleri nasıl olacak

Budweiser
17/04/2011, 11:39
Eğer b yi kullanmıosanız menüden b yi kapatın işiniz kolaylaşır trip e de uzun basın sıfırlasın.

ozgurizmir
18/04/2011, 10:38
Eğer b yi kullanmıosanız menüden b yi kapatın işiniz kolaylaşır trip e de uzun basın sıfırlasın.

arkadaslar bizim araclardakı bot un anlamı nedir zaten bitene deger gostern var birde bor power ikoymadan once 8.2 koyduktan sonra az kullanmama ragmen 7.6 kısmetse iki ar sonra uzun yola cikicam baya dusmesini umud ediyorum

ozgurizmir
18/04/2011, 10:41
ilk defa duydum senin dediğini ama ortalaman çok.şehir içindemi kullanıyorsun çoğunluk birde dur kalk çok yapıyorsun sanırım

benimki normalı yani sifirlamadan once aot bot ta 8.2 di sirf sehir ici birde devamli araba kullanan birisi deilim haftada bir en fazla ikikez garajdan cikirtirim aracimi oda toplasan 15 km yapmam

clax22
18/04/2011, 17:23
bende bor koymuştum pek bir fark olmuyor yakıtta performansta sadece sanki biraz motor sesi azalıyor gibi gelmişti bana belkide oda psikolojiktir

SpyHunter33
18/04/2011, 17:45
:) konuya yazsam mı yazmasam mı karar verememiştim ama. Yazayım bari. Bir çok kişi bor power deyince hadi be diyor yada fasa fiso ama etkilerini direk kendi aracımda gördüğümden dolayı sadece susup izliyorum. Geçen 3 hafta kadar önce aracım büyük bakıma girdi 100bin km yi devireli yaklaşık 17bin km olmuştu :) triger zinciride dahl değişti. sonra bir hafta bile geçmeden bor power ekledim. 300 km içersinde motor sesim bariz belli bir şekilde değişti.. Alt devirler canlandı. yakıtım hissedilir şekilde düştü. ayrıca evvelinde trigerde değişitikden sonra 3. vites 3000 devri gördüğümde araba resmen bağırıyor ve gitmem diye ısrar ediyordu oysa şimdi aynı devirde motorun bağırdığını bile hissetmiyorum o derece :)

skystar37
18/04/2011, 19:02
Bor poweri bilmem ancak motor-silk kullanmıştım yıllar önce kaç yüzbinde olduğunu bilmediğim 96model kartala ve dediğiniz gibi ciddi anlamda bir farklılık çıkmıştı ortaya. Motor-silk kullandığımdan bor power adı altında satılanlar için birşey diyemeyeceği ama 40bin bakımında aracıma bende motor-silk koymaya karar verdim

mavibeta
19/04/2011, 09:23
Bor poweri bilmem ancak motor-silk kullanmıştım yıllar önce kaç yüzbinde olduğunu bilmediğim 96model kartala ve dediğiniz gibi ciddi anlamda bir farklılık çıkmıştı ortaya. Motor-silk kullandığımdan bor power adı altında satılanlar için birşey diyemeyeceği ama 40bin bakımında aracıma bende motor-silk koymaya karar verdim

Arabanızın daha km 40 binde imiş,bildiğim kadarı ile bu yağın temel özelliği motor aşınmalarından kaynaklı performans düşüklüklerini ortandan kaldırmak, sizin arabnızın sizce bu km aşınması ne olmuşturda böyle bir takviye koymayı düşünüyorsunuz?
bence 80-100 bin civarında kullanılması daha makul...

Tabi bu benim şahsi fikrimdir...

SpyHunter33
19/04/2011, 09:45
Yanlız bor power kutusunda sıfır araçlarda da motor koruma amaçlı konulabileceği yazıyor.Ama tabi fark hissedilemeyeceğinden işe yaramıyor görüşü oluşacaktır. Ben aldığımdan beri ilk defa 4 vitesde 120 geçtim de üstelik de motor kendini parçalayacakmış gibi ses çıkartmadan :D