Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam Filmi Takıp İnsanları Bu Zevkten Mahrum Bırakamam
Arkadaşlar Merhaba,
Arabayı 3 haftadır yıkatmıyordum. Bugün iç dış bir güzel yıkattım ve kendimde ince bir temizlik yaptım. Otaparka arabayı parkedip eve çıktım.
Arabama bakmaya doyamadım eve çıkıncada camdan bir süre daha arabamı izledim. Yanımda Mazda 3 vardı. Sahibi geldi arabasını bırakıp aracımı incelemeye başladı. Camdan içeri çok uzun süre baka kaldı. Heralde araçlara takas edelim desem itiraz etmezdi, yüzünden belli oluyordu.
Siyah araç temizken çok karizma birde EVO nun bordo döşemesi ve skydome eklenince bu araba insanı aşık ediyor kendine. Keşke size adamın arabayı incelerkenki yüzünün halini gösterebilseydim. EVOM sana aşığım allah bu aşkı bozacak birşey yaşatmasın.
AMİNNNNNNN:)
Ziyaretçi049
16/04/2011, 17:08
Amin :)
bugün evimin yakınına arabayı park edip eve çıktım 2 saat sonra gittiğimde arabamın önünde yeni kasa 7.30ld arkasında da x6 vardı valla ikisine de öyle bir baktım ki anlatamam keşke biri bana takas edelim deseydi :D :D
bugün evimin yakınına arabayı park edip eve çıktım 2 saat sonra gittiğimde arabamın önünde yeni kasa 7.30ld arkasında da x6 vardı valla ikisine de öyle bir baktım ki anlatamam keşke biri bana takas edelim deseydi :D :D
Serhat ,işte benim arabaya bakan adamda tam senin gibiydi:)
Şaka bir yana tabiki o araçlarla mukayese edemeyiz.
Nazar değmesin abi araçlarımız hakikaten kendine baktırıyor...
Güzel araçlar ve çok nazar alıyorlar...
evet aynen öyle, daha 5 ay oldu 3 yerinde çizik var, canım sıkılıyor aklıma gelince
luleburgazli
16/04/2011, 19:56
Maşallahı var araçların...
evo_dynmc
16/04/2011, 22:22
otobanda özellikle 207 ve corsa'ların arabaya uzun süre bakıp tuhaf şekle giren yüz halinden sonraki gaza basmalarından anlıyorum :))
bu superdi aga ya :D:D:D:D :-)
:-)
Bütün puntoculara kazasız belasız sürüşler..AMİN:)
hakguner
18/04/2011, 12:41
Mustafa abi,
Eşim arabayı alırken daha çıkmadan arka tampona köşelere iki tane küçük nazar boncuğu yapıştırdı. )) Yav dedim dur bir çıkalım öyle yap, yok dinlemedi hanım.
Allah nazardan saklasın.. Bende aşığım evocuma, beyaz güvercinime...
muratkemerli
18/04/2011, 14:21
Daha önceleri yolda plakasız iyi marka araç görsem kıskanır içimden söylenirdim.Ama artık sadece hayırlı olsun alana diyorum çünkü I https://www.cotardo.com/images/ilovefiat.jpg
Arkadaşlar Merhaba,
Arabayı 3 haftadır yıkatmıyordum. Bugün iç dış bir güzel yıkattım ve kendimde ince bir temizlik yaptım. Otaparka arabayı parkedip eve çıktım.
Arabama bakmaya doyamadım eve çıkıncada camdan bir süre daha arabamı izledim. Yanımda Mazda 3 vardı. Sahibi geldi arabasını bırakıp aracımı incelemeye başladı. Camdan içeri çok uzun süre baka kaldı. Heralde araçlara takas edelim desem itiraz etmezdi, yüzünden belli oluyordu.
Siyah araç temizken çok karizma birde EVO nun bordo döşemesi ve skydome eklenince bu araba insanı aşık ediyor kendine. Keşke size adamın arabayı incelerkenki yüzünün halini gösterebilseydim. EVOM sana aşığım allah bu aşkı bozacak birşey yaşatmasın.
AMİNNNNNNN:)
ne guzel bir mesaj olmus:)
Allah kem gozlerden korusun.....
bu arada bende aracima kıyamadigim icin film taktirmiyorum
Maşallahı var araçların...
aynen :prop0000: :prop0000:
nazarsız kazasız belasız sürüşler nazar olayına kesinlikle katılıyorum