Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto APP Plaka
rockSEWER
13/04/2011, 13:01
Arkadaşlar Merhaba,
Gri puntoma, ön plakayı kare, arka plaka düz fransız kesik çizgili yaptırmayı düşünüyorum. ön plakanın kare oluşu güzel dururmu? montajı kolay yapılırmı şüphelerim var.bilgisi olanlardan yardım istiyorum :)
önde kare plaka sevmiyorum pek...
benim düşündüğüm konuyu açmışsın teşekkür ederim cevapları bekliyorum..
Punto_Can
13/04/2011, 14:58
herşeyden önce öndeki plakayı app yapmanızı tavsiye etmem, bende vardı ve sadece 3 gün kaldı. sonrasında bir çevirmede polis el koydu, başka bir polis olsaydı seni evrakta sahtecilikten mahkemeye bile verebilirdi dedi, kullanmak istersen sadece arkada kullan...
ha birde üzerine 60 küsür lira ceza ödedim :)
App plaka gerçekten başa bela,polisiydi cezasıydı. Eğer plakada bir oynama olmasını istiyorsanız,plakanın çerçeve kısımlarındaki siyah yerleri SELULOLİZ TİNER ile silebilirsiniz. Ancak dikkat edin plakaya değmesin :)
rockSEWER
14/04/2011, 21:06
benim düşündüğüm konuyu açmışsın teşekkür ederim cevapları bekliyorum..
Sanırım ikimizinde kararını değiştirecek cevaplar aldık gibi duruyor :D
herşeyden önce öndeki plakayı app yapmanızı tavsiye etmem, bende vardı ve sadece 3 gün kaldı. sonrasında bir çevirmede polis el koydu, başka bir polis olsaydı seni evrakta sahtecilikten mahkemeye bile verebilirdi dedi, kullanmak istersen sadece arkada kullan...
ha birde üzerine 60 küsür lira ceza ödedim :)
işin bu boyutunu bilmiyordum aslında evrakta sahtecilik falan :S, çevirmelerde beni çok seviyor nedense kesin başıma bela alırım o zaman :) yorum için teşkkür ettim ,
App plaka gerçekten başa bela,polisiydi cezasıydı. Eğer plakada bir oynama olmasını istiyorsanız,plakanın çerçeve kısımlarındaki siyah yerleri SELULOLİZ TİNER ile silebilirsiniz. Ancak dikkat edin plakaya değmesin :)
ya aslında eski arabamın plakasını ben kenarlarını cd kalemi ile boyamıştım 6 ayda bir tekrarlıyordum, orjinal birşey olsun düşüncesiyle yöneldim APP işine ama vazgeçtim gibi :) teşekkürler yorum için.
bende app kullanıyorum fakat tek müdür benimkiler ne yıpranması nede düşmesi oldu şimdiye kadar aynı şekilde sıfır aldığım dobloyuda yaptım ve siyah silikonla yapıştırıldığında yıllarca düşme çıkma kopma yapmıyor ;)
Burak Coskunirmak
20/04/2011, 09:45
bu konuya açıklık getirmek istiyorum.. ben 3 sene bu işle uğraştım.. ruhsat devir,nakil vs. tabi doğal olarak app plaka işleriyle de uğraştım.. ztn tek mühürün bi hükmü yok şubenin vurduğu mühür olmadan.. ayrıca polis cemiyet mühürünü gördüğü zaman size sahtecilik yapıyosunuz diyemez.. patates mühür dediğimiz sahte mühüre laf eder ancak ve hakkatten de cezası var.. orijinal çift mühürlü plakanızı da bagajda tuttuğunuz müddetçe hiçbir sıkıntı olmaz merak etmeyin.. ayrıca şöyle de bir durum var, modifiye arabada plakaya gelene kdr nelerden bağlanırsınız saymakla bitmez.. :D
StrawBeeRy
20/04/2011, 10:05
plakalarım mühürsüz app polis ne zaman çevirse önde plaka takılı olmadığı için kelime yapmaya başlıyor arkaya geçiyor aa arkadada mühür yok sonra cam filmi felan derken tatlı dille yaklaşınca biraz muhabbet sonra ruhsatı veriyor al git bir daha görmiyim seni diyor :D
Burak Coskunirmak
20/04/2011, 10:32
hocam trafik kanununa göre öne de arkaya da plaka takmak zorundasın ama mantık olarak baktığında ferrari de öne plaka takmıyor.. işi bilen bi polis ona da taktırır ön tarafına plakayı ama yeni yetmeler bu işten anlamayanlar sonradan trafik polisi olanlar mevzuatı çok bilmedikleri için sen bunu söyleyince afallıyor.. ;) hee bide şöyle bişey var bzm memleketimizde polise diklenmiiceksin tatlı dille güleryüzle hallettin mi kimse ağzını açıp da bişey demez.. ;) ama şuna emin olun orijinal çift mühürlü plaka bagajda olduğu müddetçe app kullanabilirsiniz..
StrawBeeRy
20/04/2011, 10:35
aynen öyle hemen işi tatlıya bağlayıp ufak bi muhabbetle iş bitiyor yoksa plaka yüzünden arabayı bağlama cezası bile varmış
Burak Coskunirmak
20/04/2011, 10:49
bağlayamaz da ceza yazar trafiğe uygun plakaları kullanmadığından.. öyle bi lüksü yok polisin normal şartlar altında fakat burası TÜRKİYE.. adamlar ali kıran baş kesen olduklarından.. :) kıl birine denk gelirse bağlar.. mesela örnek bi soru.. :) arabasında toplu iğne, tebeşir olan var mı? :D
StrawBeeRy
20/04/2011, 10:53
geçen seneye kadar çok ceza yazıyorlardı son 1 senedir ceza yemedim diyebilirim özellikle dükkana giderken mahmutbey gişelerde çok çeviriyorlardı artık bıktılar bakmıyorlar bile :D
Burak Coskunirmak
20/04/2011, 11:04
artık ceza yemiosan sorun yok demektir.. ;)