Orijinalini görmek için tıklayınız : 8 Mayıs Ankara buluşması ve Anıtkabir ziyareti...!!
Uzun zamandir atmis kusurlu kadar bulusma duzenlememistik baya bi canli gececege benziyor .. Daha son gune kadar 80 kisiyi geceriz gibime geliyor ..
SKELETER
06/05/2011, 01:40
Korna da çalacakmıyız :D Güzel olacak güzel sabırsızlıkla bekliyorum :D
Arkadaşlar komutanlığa verilecek liste teslim edildi mi acep? Bu arada Çiğdem Mah. den gelecek var mı ayrı bi konvoyda biz yapalım :)
Korna da çalacakmıyız :D Güzel olacak güzel sabırsızlıkla bekliyorum :D
Arkadaşlar komutanlığa verilecek liste teslim edildi mi acep? Bu arada Çiğdem Mah. den gelecek var mı ayrı bi konvoyda biz yapalım :)
Şafak cigdemden ın aga muhsınyacıcıoglu cd bır ıkı arkadas daha gelecek hep beraber gıderız ıstersen kornada calaruz:)
SKELETER
06/05/2011, 01:48
Kornada çalalum beraberde gidelüm güzel olur :D Muhsin Yazıcıoglu Cd den toplana toplana gidelim hatta arkadaşları :D
Bu arada Çiğdem Mah. den gelecek var mı ayrı bi konvoyda biz yapalım :)
Yolu bılmeyen arkadaslar veya bılen arkadaslar yanlız gıtmeyelım dıye dusunuyorsanız benım ev bıldıgınız uzere cukurambarda balgat-100-cukurambar ve yakın yerlerde oturan arkadaslar ıle (Cukurambar Bigcheff ın bulundugu) Muhsınyazıcıoglu caddesi üzerinde ev yol kenarında veya o yol ustunde bulusup gıdebılrız beraberce
ben öveçlerden gelicem biggcheff in orda buluşmayı düşünüyoruz.
Romeo_er2
06/05/2011, 01:52
bende yüzüncüyıldan gelicem =)
SKELETER
06/05/2011, 01:55
biggcheff merkezi ama oraya sığabilecekmiyiz arka arkaya sonra toplantı yapacaz diye milleti kendimize sövdürmeyim kaç kişiyiz :)
SKELETER
06/05/2011, 01:57
Kesinlikle bir konvoy da biz yapalım ne olursa olsun sövene ben camı açıp ayrıca söverim ayrı :D
biggcheff merkezi ama oraya sığabilecekmiyiz arka arkaya sonra toplantı yapacaz diye milleti kendimize sövdürmeyim kaç kişiyiz :)
Safak dostum bıgcheff ustundekı M.Yazıcıoglu cd de sagda beklerım sızı (KIRMIZI ISARETLI ALAN) hepberaber gıderız bıgchefın onunde duaracak yer yok zaten.Benım aklımda olan akasya apt.karsındakı bos arazı var oarada yolun kenarında beklerım sızı tahmını 4 arac olacagız
bende cevizlidere den geliyorum ;) ;) ;) 5 araç olduk :)
farukileri
06/05/2011, 12:28
bu arada bişey soracağım: çakıl kafedeki kahvaltı rezervasyonu kimin adına yapıldı?hani erken varma gibi bir durum yaşarsam en azından masanın kime rezerve edildiğini bileyim de ona göre oturayım diyorum.
bu arada bişey soracağım: çakıl kafedeki kahvaltı rezervasyonu kimin adına yapıldı?hani erken varma gibi bir durum yaşarsam en azından masanın kime rezerve edildiğini bileyim de ona göre oturayım diyorum.
Faruk soyle olmustur Serdar abı lısteyı vermıstır cakıla onlarda 50 kılısık uzun bır masa ayarlamıslardır en uzun masaya otur kardesım kesın o bızım masadır .Veya orada bır bayan var yetkılı ona sor grandepuntoforumdan bulusmamız varı dıye nereye oturabılırım
serdar2362
06/05/2011, 12:56
Faruk soyle olmustur Serdar abı lısteyı vermıstır cakıla onlarda 50 kılısık uzun bır masa ayarlamıslardır en uzun masaya otur kardesım kesın o bızım masadır .Veya orada bır bayan var yetkılı ona sor grandepuntoforumdan bulusmamız varı dıye nereye oturabılırım
Rezervasyonumuz 55 kişi üzerinden yapıldı. Sanıyorum ben ve Mehmet 9.30 gibi orada olacağız. Havanın durumuna göre dışarıda yada içeride bir vaziyet ayarlaması yaparız. Siz keyfinize bakın :D ince detayları biz çoktan hallettik.:D
orda o bayan yok artık :( başka yere transfer olmuş :D ule herkeste tanıyor valla :D
grandepuntotr buluşması bütün masalar bizim ;)
serdar2362
06/05/2011, 14:21
orda o bayan yok artık :( başka yere transfer olmuş
İşte şimdi üzüldüm sizin adınıza.:( Nereye transfer olmuş dedin..?:D
SKELETER
06/05/2011, 15:03
Safak dostum bıgcheff ustundekı M.Yazıcıoglu cd de sagda beklerım sızı (KIRMIZI ISARETLI ALAN) hepberaber gıderız bıgchefın onunde duaracak yer yok zaten.Benım aklımda olan akasya apt.karsındakı bos arazı var oarada yolun kenarında beklerım sızı tahmını 4 arac olacagız
Tamam o zaman anlaştık :)
İşte şimdi üzüldüm sizin adınıza.:( Nereye transfer olmuş dedin..?:D
Tuh yav bak bende uzuldum sımdı:) Serdar abi otopark ucretlı degıl degılmı yanlıs hatırlamıyorsam bır ara bır ıkı kısıden ıstenmıstı ya cakılda yada kalede tam hatırlıyamadım ama ya bırde bu cakıldakı otopark gorevlısıne anahtar bırakmaktan nefret edıyorum abı ben duzgun park ederım arabamı nıye verıyoz adama anahtarımızı
serdar2362
06/05/2011, 15:40
Tuh yav bak bende uzuldum sımdı:) Serdar abi otopark ucretlı degıl degılmı yanlıs hatırlamıyorsam bır ara bır ıkı kısıden ıstenmıstı ya cakılda yada kalede tam hatırlıyamadım ama ya bırde bu cakıldakı otopark gorevlısıne anahtar bırakmaktan nefret edıyorum abı ben duzgun park ederım arabamı nıye verıyoz adama anahtarımızı
Otopark ücretli 1TL. Ücretleri bana veriyorsunuz kahvaltıyı beleşe getiriyorum.:D
Şaka bir yana, kahvaltı dışında ücret yok. Otopar görevlilerin mantığıdır anahtar almak. Anahtarı verecek bahşiş kapacak.:vertag00:
santiago
06/05/2011, 15:46
gelmeyi çok isterdim ama malesef pazartesiye vermem gereken 1 proje ve 1 de sınavım var :(
Cumartesi netleşecek durumum, gelme şansımız var mı ?
SKELETER
06/05/2011, 16:13
Anahtar vermekten nefret ediyorum. Birde duologic vitesi çözemeyenler oluyor hepten deliriyorum.
arkadaşlar konuyu yeni gördüm. ben de gelmek istiyorum eğer pazara bir işim çıkmazsa. istanbuldan benim tanıdıklardan kim geliyor şimdi?
farukileri
06/05/2011, 16:48
arkadaşlar konuyu yeni gördüm. ben de gelmek istiyorum eğer pazara bir işim çıkmazsa. istanbuldan benim tanıdıklardan kim geliyor şimdi?
sen atla gel, seni kızılcahamam'dan almayanı tavşanlar kovalasın :D
Cumartesi netleşecek durumum, gelme şansımız var mı ?
Arda elbette gelebılırsın amac beraber olmak lıstede ısmının yazılı olmaması durumunda cakıla bır tabak daha getır derız,Anıtkabırdede sadece ısmının yazılı katılım belgesı olmamıs olur onuda soyle cozerız benım katılım belgesını verem sana ısmını yaz ustune bende var nasıl olsa :)
Teşekkür ederim Zeynel arkadaşım.:)
1- Serdar ÖZLÜ - Serdar2362
2- Müzeyyen Tacal ÖZLÜ - Muz7694
3- Müslüm KAYMAK - 06kaymak
4- Aytek KORKMAZ - aytek06
5- Faruk İLERİ - farukileri
6- Umut - Jagar +2
7- Atilla TÜRKMEN - Ati Rugerm +1
8- erdiyilmaz
9- Mehmet ÖZCAN - femoli
10- Ömer BEDİR - omer06
11- Ertuğ TORUN - Romeo_er2
12- Samet Aslanbayrak -Pantokrator
13- Cemal KÖYLÜOĞLU - cck1
14- Adem TAHİROĞLU - ademtahir
15- Cengiz SÜRÜCÜ - rockSEWER
16- Tolga GÜÇLÜ - tolgaank88 +1
17- Doruk GÜRLEYEN - drk^53
18- Veli ERDOĞAN - xxmavix
19- Sait Baransel ÖZBEY - saitbaransel
20- Eren ER - faktis
21- Ali ÖZTÜRK - Bahçelili ali
22- Çağrı CİHANOĞLU - ÇaGrı
23- Volkan DİNÇ - Wolkan
24- Nihat Can ÖZCAN - ntcn17 +2
25- Burak ARSLAN - ReNoVaTiO +1
26- Serbay ÇAKIRLI - Serbay
27- Şafak ÇABUK - SKELETER
28- Emre ÇELEBİOĞLU
29- Bora TURAN - Tempesty
30- Gizem TURAN - Galadriel
31- Berk VAROL - Paranoya
32- Nazlı VAROL
33- Sertel SEÇER - Brucella
34- Oruç YILMAZ - Unik06
35- Elif YILMAZ
36- Kazım ÜNAL
37- Serkan BARIŞ - serkan1302
38- Mehmet AŞKIN - elbruz
39- Adil ÖZKAN
40- Ozan KARSAVURAN - OzzY
41- Erdal İLHAN
42- Mehmet URAL
43- Zeynel KARACAN - ZAK 1980
44- Akın CUMAOĞLU - rehber19
45- Melda KUL - melgkn
46- Soner ATAKAN - moiz
47- Osman UYGUNOL - rou48
48- Çağrı KÖYLÜOĞLU - baskentlı06
49- Merve KÖYLÜOĞLU
50- Ali Gencol-GNC JANT
51-Volkan GÖRDÜ - agusta
52-Kaya Ünal -Kayya
53- Erkan Akyürek - ERKAN52 +4
54- Mustafa TAMER+1
Bende geliyorum...
:gatherin:
Arkadaşlar son güne kadar herkes gelebilir gelemez diye bişi yok ..
elmedin atla gel ;) özlem faruk ve bir kaç arkdaş daha gelecekti hepiniz işinizi halledin gelin bekliyoruz..
Arkadaşlar son güne kadar herkes gelebilir gelemez diye bişi yok ..
elmedin atla gel ;) özlem faruk ve bir kaç arkdaş daha gelecekti hepiniz işinizi halledin gelin bekliyoruz..
Mehmet abi Özlem ve bır kac kısı gelebılırz dıyordu ne oldu gelecemısınız ÖZLEM VE DIGER ISTANBULDAKI ARKADASLAR BILGILENDIRIRMISINIZBIZI
Eryaman,elvankent,sincan etimesgut tarafından gelecek üyeler varsa toplanıp konvoy şeklinde gidebiliriz.
Eryaman,elvankent,sincan etimesgut tarafından gelecek üyeler varsa toplanıp konvoy şeklinde gidebiliriz.
ben elvankentteyim ama abidinpaşadan gelicem :( yoksa katılırdım konvoy yapardık bizde...
Arkadaşlar sabah saat : 10 :00 da çakıl kafede kahvaltı yapılacaktır .tüm puntocular sabah kahvaltımızın ardından saat 13:00 gibi (değişim gösterebilir)atamızın huzuruna çıkılacaktır .. rehber eşliğinde bizi gruplar halinde gezdirecekler ve tanıtımlar yapacaklardır .. gezi sonunda katılımcı tüm üyelerin (özceden adını listeye yazdımış olanların ) kendi isimlerine düzenlenmiş Anıtkabir komutanlığının anıtkabir ziyaret ve teşekkür sertifikası verilecektir.
Önemli
Arkadaşlar. Yukarıdaki listede AD ve SOYAD nasıl geçiyorsa, verilecek sertifikada da o şekilde yazılır. Lütfen AD ve SOYAD eksik, hatalı ve yanında getirecek misafirlerin de . 5 Mayıs itibariyle isim listesini Komutanlığa bildirecektir. Teşekkür ederim.
Kahvaltı saati 10:00
fiyatı : 15 tl dir (kişi başı)
Çaylar sınırsızdır ..
yemek menüsü fotoğrafta yazıyor ..
Adres: Silahtar Caddesi No: 10
(Eski Devlet Demir Yolları Hastanesi) ANKARA
Tel :0.312 221 36 66
Faks : 0.312 221 39 38
https://img834.imageshack.us/img834/1570/kahvalti3.jpg (https://img834.imageshack.us/i/kahvalti3.jpg/)
Bal, Tereyağ, Kızarmış Hellim, koyun peyniri,erzincan tulum peyniri, kaşar peyniri , reçel , meyve salatası, nutella , zeytin , baharatlı domates , sivri biber , salatalık , sahanda yumurta, tahin , pekmez, kaymak , puh böreği, domates soslu sosis ve salam, yumurtalı peynir li kızarmış ekmek, demlikte sınırsız çay ..
İşte buluşmaya gelecek arkdaşlara sponsorlarımız sayesinde çekilişle verilecek olan hediyelerimiz..
www.kemaloto.com (https://www.kemaloto.com)
Kemal oto Aksesuar Modifiye Tuning
4 Takım esseesse yazısı (sağ sol 2 adet)
1 Adet Punto logolu sol ayak dayama
1 Adet yuvarlak eksoz Ucu (60 mm)
2 Adet Yed Marka el fren kabı Nikelaj
1 Takım Yan Cam Perdesi Vantuzlu
2 Takım Beyaz Park Lambası (Mavi camlı Arıza Lambası yakmayan)
2 Adet GrandePuntoTR forum Stickeri
www.kavaklidereoto.com (https://www.kavaklidereoto.com)
Kavaklıdere Fiat Yetkili Servis
2 Adet Meguiars Dış Boya Koruma
2 Adet Lastik nitrojen gazı (4 teker )
5 Adet Motor Temizleme parlatma ve Koruma
Sponsor olan firmalarımıza teşekkür ederiz ..
Çekilişe katılacak kişiler grandepuntotr üyesi olmak ve grande punto, punto evo, bravo ve linea araçları olmak kaydı ile teslim edilecektir .. diğer araç sahipleri bu çekilişten faydalanamayacaklardır .....
Arkadaşlar bende eryaman göksu parkının yanında oturuyorum göksu parkından gidebiliriz???:X
emin tahir
07/05/2011, 01:57
ben elvankentteyim ama abidinpaşadan gelicem :( yoksa katılırdım konvoy yapardık bizde...
O zaman abidin paşalılar yapalım konvoyu :)
Arkadaşlar abilerim böyle bir buluşmayı kaçırıyorum diye çıldırıyordum ancak bu pazar planlanan mesaimiz meterolojinin yağış var demesiyle iptal edildi sanırım ben ve +1 olarak katılacağız bu buluşmaya :)
O zaman abidin paşalılar yapalım konvoyu :)
Arkadaşlar abilerim böyle bir buluşmayı kaçırıyorum diye çıldırıyordum ancak bu pazar planlanan mesaimiz meterolojinin yağış var demesiyle iptal edildi sanırım ben ve +1 olarak katılacağız bu buluşmaya :)
askerlik subesinin orada bulusabiliriz...
emin tahir
07/05/2011, 12:48
6- Umut - Jagar +2
8- erdiyilmaz
9- Mehmet ÖZCAN - femoli
10- Ömer BEDİR - omer06
20- Eren ER - faktis
23- Volkan DİNÇ - Wolkan
28- Emre ÇELEBİOĞLU
32- Nazlı VAROL
34- Oruç YILMAZ - Unik06
35- Elif YILMAZ
36- Kazım ÜNAL
39- Adil ÖZKAN
41- Erdal İLHAN
42- Mehmet URAL
45- Melda KUL - melgkn
46- Soner ATAKAN - moiz
49- Merve KÖYLÜOĞLU
50- Ali Gencol-GNC JANT
51- Volkan GÖRDÜ - agusta
52- Kaya Ünal -Kayya
54- Mustafa TAMER+1
55- Emin Tahir SÖBÜÇOVALI +1
56-
(Son dakika da yetiştim :) )
Cemal Merkez camiinin oralarda biyerde uygun olabilir istersen...
hadi bakalım herkese keyifli buluşmalar.. fotoları merakla bekliyoruz....
rehber19
07/05/2011, 14:45
çok üzgünüm. açık lise sınavlarında görev almam nedeni ile gelemeyeceğim.
GNC JANT
07/05/2011, 17:34
askerlik subesinin orada bulusabiliriz...
İyi olur buluşursanız takılırım arkanıza:innocent: Kaçta buluşuyoruz?
Arkadaşlar bende eryaman göksu parkının yanında oturuyorum göksu parkından gidebiliriz???:X
Herkeze uygun olması nedeniyle optimumun önünde toplanalım bu sayede elvankent sincan etimesgut tarafında üyelerde gelebilir.
Bende elvankentteyim abi nese bi daha ki sefere :)
100 yıl-Çiğdem-Balgat-Öveçler dekı arkadaşlar yarın sabah 09:30-09:45 arası sızı beklıyorum (Yesıl alanda) plakam 06 YB 0154 Kırmızı Punto telefonum:0532.297.80.99 oldu ya 09:30 da aracımı gormedınız uyuya kalmısımdır ama kesın 09:45 te oaradym dır :) Sız benı beklersınız ozamn
100 yıl-Çiğdem-Balgat-Öveçler dekı arkadaşlar yarın sabah 09:30-09:45 arası sızı beklıyorum (Yesıl alanda) plakam 06 YB 0154 Kırmızı Punto telefonum:0532.297.80.99 oldu ya 09:30 da aracımı gormedınız uyuya kalmısımdır ama kesın 09:45 te oaradym dır :) Sız benı beklersınız ozamn
Böyle plan program yok ya :) senin araba gözükmüyo resim de abi :P :D
Böyle plan program yok ya :) senin araba gözükmüyo resim de abi :P :D
Nıhat ne demek ıstedın bısey anlamadım ınan.Bız resımdekı alanda arkadaslar ıle bulusup cakıl kafeye 4-5 araba olarak gelecegız yolu bılmeyen arkadaslaradan dolayı bulusuyoruz orada
Nıhat ne demek ıstedın bısey anlamadım ınan.Bız resımdekı alanda arkadaslar ıle bulusup cakıl kafeye 4-5 araba olarak gelecegız yolu bılmeyen arkadaslaradan dolayı bulusuyoruz orada
Şaka yaptım takılmıştım ya :) Gerçekten güzel bi planlama olmuş.
Mehmet abi Özlem ve bır kac kısı gelebılırz dıyordu ne oldu gelecemısınız ÖZLEM VE DIGER ISTANBULDAKI ARKADASLAR BILGILENDIRIRMISINIZBIZI
arkadaşlar sadece ben ve adem katılıyoruz. diğer istanbullular gelemiyor maalesef. en azından benim konuştuklarım gelemiyor.
ankarayı ben bilmem etmem. ilk defa gelicem. kahvaltıyı yapacağımız yerin semt adı yok mu? nasıl bulucam?
şu listeye adımı da yazdırayım ki bana da katılımcı sertifikası versinler :)
6- Umut - Jagar +2
8- erdiyilmaz
9- Mehmet ÖZCAN - femoli
10- Ömer BEDİR - omer06
20- Eren ER - faktis
23- Volkan DİNÇ - Wolkan
28- Emre ÇELEBİOĞLU
32- Nazlı VAROL
34- Oruç YILMAZ - Unik06
35- Elif YILMAZ
36- Kazım ÜNAL
39- Adil ÖZKAN
41- Erdal İLHAN
42- Mehmet URAL
45- Melda KUL - melgkn
46- Soner ATAKAN - moiz
49- Merve KÖYLÜOĞLU
50- Ali Gencol-GNC JANT
51- Volkan GÖRDÜ - agusta
52- Kaya Ünal -Kayya
54- Mustafa TAMER+1
55- Emin Tahir SÖBÜÇOVALI +1
56- Elmedin BAŞKOL
arkadaşlar sadece ben ve adem katılıyoruz. diğer istanbullular gelemiyor maalesef. en azından benim konuştuklarım gelemiyor.
ankarayı ben bilmem etmem. ilk defa gelicem. kahvaltıyı yapacağımız yerin semt adı yok mu? nasıl bulucam?
şu listeye adımı da yazdırayım ki bana da katılımcı sertifikası versinler :)
Elmedın nereden gelıyorsun Cevre yolundanmı yanı ankaraya nereden gırıs yapacan sana soyle soyleyeyım cevre yolundan gelıyorsan eger Eskısehır yolundan (baskent unıv) onunden dırekt cıktıgında Armada AVm -sogutozu ulusoy onunden alabılırım senı 09:30 09:45 arası veya baska yerden gıreceksen Eger Gazı mahallesı TCDD devlet hastanesının bıtısıgı.
konya yolundan gelecek ısen ASTİ nın onunden dırekt gıt gazı hastanesını gectıkten sonra beyaz bır ust gecıtvar ust gecıtın hemen kosesınde havuz var havuzun yanından saga don (sagda Etıler ordu evı var yada kıslası) harıtadab gelebılırsın olamdı bulamadın sen gazi üniversitesini rektorlugu veya eczacılık fak bul gelır alırız oradan senı
50 araç yaklaşık 80 kişi süper rakam hadi bakalım yarın havada güzel olursa değmeyin keyfimize :)
Herkeze uygun olması nedeniyle optimumun önünde toplanalım bu sayede elvankent sincan etimesgut tarafında üyelerde gelebilir.
Tmm saat kaçta buluşalım optimumda?
Tmm saat kaçta buluşalım optimumda?
9 nasıl hocam uygunmudur?
09.00-09.15 arası optimumda eryaman elvankent etimesgut ve sincandan gelecek üyeleri konvoya bekleriz.
0505.601.78.87 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Romeo_er2
07/05/2011, 22:01
Sabaha acil bir isim ciktigi icin saat 1-2 civarlarinda araniza katilacagim ;)
Sabaha acil bir isim ciktigi icin saat 1-2 civarlarinda araniza katilacagim ;)
hadi ya cokmu önemli
Romeo_er2
07/05/2011, 22:19
malesef sabaha provam var o yüzden biraz geç katılcam =)
malesef sabaha provam var o yüzden biraz geç katılcam =)
provayı nerden cıkardılar son dakkada
stüdyo nerde :)
09.00-09.15 arası optimumda eryaman elvankent etimesgut ve sincandan gelecek üyeleri konvoya bekleriz.
0505.601.78.87 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
0554 311 4 311 grande punto sabah buluşuruz ordan gideriz kardeş.
0554 311 4 311 grande punto sabah buluşuruz ordan gideriz kardeş.
Tamamdir abi uygundur :)
Yarın sabah görüşmek üzere umarım hava güzel olur
Romeo_er2
07/05/2011, 22:48
provayı nerden cıkardılar son dakkada
stüdyo nerde :)
cso =)
Arkadaşlar sabah saat : 10 :00 da çakıl kafede kahvaltı yapılacaktır .tüm puntocular sabah kahvaltımızın ardından saat 13:00 gibi (değişim gösterebilir)atamızın huzuruna çıkılacaktır .. rehber eşliğinde bizi gruplar halinde gezdirecekler ve tanıtımlar yapacaklardır .. gezi sonunda katılımcı tüm üyelerin (özceden adını listeye yazdımış olanların ) kendi isimlerine düzenlenmiş Anıtkabir komutanlığının anıtkabir ziyaret ve teşekkür sertifikası verilecektir.
Önemli
Arkadaşlar. Yukarıdaki listede AD ve SOYAD nasıl geçiyorsa, verilecek sertifikada da o şekilde yazılır. Lütfen AD ve SOYAD eksik, hatalı ve yanında getirecek misafirlerin de . 5 Mayıs itibariyle isim listesini Komutanlığa bildirecektir. Teşekkür ederim.
Çaylar sınırsızdır ..
https://img834.imageshack.us/img834/1570/kahvalti3.jpg (https://img834.imageshack.us/i/kahvalti3.jpg/)
Bal, Tereyağ, Kızarmış Hellim, koyun peyniri,erzincan tulum peyniri, kaşar peyniri , reçel , meyve salatası, nutella , zeytin , baharatlı domates , sivri biber , salatalık , sahanda yumurta, tahin , pekmez, kaymak , puh böreği, domates soslu sosis ve salam, yumurtalı peynir li kızarmış ekmek, demlikte sınırsız çay ..
İşte buluşmaya gelecek arkdaşlara sponsorlarımız sayesinde çekilişle verilecek olan hediyelerimiz..
Çekilişe katılacak kişiler grandepuntotr üyesi olmak ve grande punto, punto evo, bravo ve linea araçları olmak kaydı ile teslim edilecektir .. diğer araç sahipleri bu çekilişten faydalanamayacaklardır .....
meteorengin
08/05/2011, 00:12
bende cok gelmek istiyorum yarın icin önemli bi takım islerim var ismimi yazmadım ama islerim erken biterse aranıza katılacagım bende ;)
Önemli
Çaylar sınırsızdır ..
Cakılada forum sayesınde iş çıkıyor bizde olmasak masaları kım dolduracak bunlar nıye reklam vermıyor foruma hep bız kazandırıyoz onlara :)
timurgoksel
08/05/2011, 02:03
arabamı sattım ve puntomu hafta içi alacam :( yoksa kaçırmazdım bu organizasyonu..kısmet başka bir organizasyona.. herkese iyi eğlenceler şimdiden
serdar2362
08/05/2011, 02:09
Cakılada forum sayesınde iş çıkıyor bizde olmasak masaları kım dolduracak bunlar nıye reklam vermıyor foruma hep bız kazandırıyoz onlara :)
Bu soruyu onlara sormak daha hoş olur bence..:D
GP COSKUN
08/05/2011, 03:53
arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler
akşama bol bol fotoğraf ve video bekliyoruz haberiniz olsun
rockSEWER
08/05/2011, 09:28
09:00 - 09:15 Arasında Optimumda Bekleyeceğim :)
İletişim : 0532 473 46 50
Bende cıkarım 09:30 gıbı yola beklemeye 0532 297 80 99
Face to face kafenin önünde ana girişte optimumda beklemedeyim :)
SKELETER
08/05/2011, 10:20
Zeynel dostum bende geliyorum birazdan
operatormurat
08/05/2011, 11:08
bu sene yanınızda olamasakta gönlüm sizinle,yine çok eğlenceli geçeceğini tahmin ediyorum,ekranın başında fotoğraflarınızı bekliyorum,hepinize bol eğlenceli saatler diliyorum...
ankara haydi ilk fotollar nerede....
whitegold
08/05/2011, 13:01
anneler gunu dolayısıyla dukkanı actıgım ıcın aranıza katılmayı cok ıstesemde bu sene olmadı ama ınsallah daha sonrakı ankara anıtkabır bulusmasında ınsallah bırlıkte olmak dılegıyle hepınıze ıyı eglenceler.saygılar...
tüm katılımcılara teşekkürler. çok keyifli bir buluşmaydı .)
Bazi satiscilar oldu ama neyse :D cok guzel bir gundu gelen arkadaslara tek tek tesekkur ederim ..
Hediyeler sahiplerini buldu , boya korumalarin ikiside bana cikti ne kadar sansliyim :D :D. Listeyi yarin yazarim hediye kazananlari herkes bir hediye aldi hediye almayan hic bir katilimci yok .. ;)
Kazanilan urunleri nerde nasil alinabilecegini daha sonra bildirecegim ...
hani fotolar ankara grubu bekliyoruz...
SKELETER
08/05/2011, 18:34
Çok güzel bir gündü. Femoli hediye çıkmayanlara da hediye verdi misal ben :)) Şaka bir yana hem ona hem emeği geçenlere hemde gelenlere teşekkürler. Fotolar akşama hazır olur sanırım. Fotolar nasıl çıktı bilmiyorum ama katılım yüksekti.
Ozzy şu park sensörlerine bi ayar yapalım daha sonradan aklıma geldi. Ben tamir ettirim sen montajını yaptır.
Herşey çok güzeldi emeği geçen herkeze teşekkürler özellikle serdar abi ve sponsorlarımıza keyifli bir ankara buluşmasıydı. :)
rockSEWER
08/05/2011, 19:09
Emeği geçen herkese teşekkürler :) Boya koruma İyi oldu :D
Ne şanslısın cengiz abi kaptın boya korumayı :)
rockSEWER
08/05/2011, 19:17
Ne şanslısın cengiz abi kaptın boya korumayı :)
Hiç sorma ya :D süper oldu :D
Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürler....:)
Güzel organizasyon oldu herkese teşekkürler. Cengiz boya korumayı değişelimmi sana sticker veriyim :)))
Arkadaslar fotograf ve vıdeo cekımının cogunlugu Serdar abide Anıtkabırden sonra bıldıgım kadarı ıle Karsıyaka mezarlıgına gıdecektı kabır zıyaretı ıcın ben oradan geldım sımdı oldukca kalabalıktı mezarlık bıraz daha bekleyecegız foto ve vıdeo ıcın
operatormurat
08/05/2011, 20:03
nasıl geçti zeynel anlat bakalım....
nasıl geçti zeynel anlat bakalım....
Guzeldı abı oldukca kalabalıktı Anıtkabırde 45 arac vardı kahvaltıda yedımyedım doymadım yemekten yoruldum ama yıne doymadım:)Faruk geç gelen servısten dolayı gözü donmustu tamaklara kotu kotu bakıyordu
Anıtkabır guzeldı abı , sagolsun Serdar abi yıne harıka bır organızasyon tertıplemıs yenı arkadaslar ıle tanısdık sponsorlarımızın verıdıgı hedıyelerı kazandık herkesın gozu boya korumadaydı baskasına gıtmedı yıne forumdaslara gıttı :) Mehmet abı kımseyı bos gondermedı
Bu arada bazı arkadasların Anıtkabır sertıfıkaları Mehmet abıde istanbuldaki arkadaslarınkıde cıkmamıs onlarıda ben basacam :)
emin tahir
08/05/2011, 21:01
Ya çekilşte 3 araca bişey çıkmadı biri benim :) Keşke torbadaki kalan plakalara boya koruma verselerdi :) şaka bi yana oldukça güzeldi ama biz kahvaltıyı beğenmedik...
Bu arada Mehmet abi saolsun boş çevirmedi verdi bize de bişeyler (mansiyon ödülü hesabı :) ) (https://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&hs=CkS&rls=org.mozilla:tr:official&sa=X&ei=0cnGTYrOH4qr-QaQosHSAQ&ved=0CCQQBSgA&q=mansiyon+%C3%B6d%C3%BCl%C3%BC&spell=1)
Güzel bir gündü arkadaşlar. Emeği geçen Herkese bende teşekkür ederim. Yeni etkinliklerde buluşmak üzere :)
Elmedin İstanbuldan Kalkıp geldin sağolasın fakat Anıtkabir Komtanlıgına liste teslim edildikten sonra listeye isim yazmandan dolayı sana sertifika çıkartamadı Anıtkabir komtanlıgı bu durum içime sinmedi seni sertifikasız göndermek komutalığa rica ettim verdi birtane yanlız mail attılar bana bende scannerle taradım artık bır A4 e printe edersin :)
Bu arada yanındaki arkadsinın ısmını goremedım onuda yazarsan hallederız
Foruma atamadım neyazıkı galıba boyutlarından oturu bundan dolayı faceye attım
LINK:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150186584378672&set=o.&type=1&theater VE https://www.facebook.com/group.php?gid=
LINK
Çok güzel bir gündü. Femoli hediye çıkmayanlara da hediye verdi misal ben :)) Şaka bir yana hem ona hem emeği geçenlere hemde gelenlere teşekkürler. Fotolar akşama hazır olur sanırım. Fotolar nasıl çıktı bilmiyorum ama katılım yüksekti.
Ozzy şu park sensörlerine bi ayar yapalım daha sonradan aklıma geldi. Ben tamir ettirim sen montajını yaptır.
abi ben bunların tamiri yoktur diye düşünüyodum kapalı kutu gibi göründü.
hepsiburadadan almıştım 2 ay önce bozulunca gönderdim dahada bekliyorum, geçen hafta yenisini gönderdiler ama farklı bi model göndermişler tekrar geri gönderdim :) bakalım bekliyorum.
yani artık tamir işimi görmüyo ama aynısından bulabileceğim bi yer varsa işime yarar :)
montaj kolay kendim takmıştım zaten :)
1-2 aydır GP kullanıcısıyım. Geçen hafta foruma üye oldum. Bugün organizasyona katıldım ve birçok arkadaşla tanıştım. Üstüne bir de hediye verdiler. Daha ne olsun. :) Güzel bir gündü. Özellikle konvoy olarak giderken herkesin gözü üstümüzeydi. Çok güzel bir duyguydu bence. Herkese çok teşekkürler.
1-2 aydır GP kullanıcısıyım. Geçen hafta foruma üye oldum. Bugün organizasyona katıldım ve birçok arkadaşla tanıştım. Üstüne bir de hediye verdiler. Daha ne olsun. :) Güzel bir gündü. Özellikle konvoy olarak giderken herkesin gözü üstümüzeydi. Çok güzel bir duyguydu bence. Herkese çok teşekkürler.
emeği gecen herkese tesekkürler güzel bir pazar gecirdik...
banada tandoğan ışıklarda focuscu bi arkadas sordu punto günümü diye :)
serdar2362
08/05/2011, 22:36
Hasbelkader bir organizasyonu da kazasız belasız atlattık. Katılan tüm arkadaşlarıma ve beraberlerinde gelen misafirlere tekrar teşekkürler. Çektiğim foto kayıtlarını yüklemeye başlıyorum. Video kayıtları biraz düzenleme gerektirdiğinden onu yarın yayınlayacağım.
serdar2362
08/05/2011, 22:40
Fotoğraflar
Çok güzel bir organizasyondu emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler.Tekrar görüşmek dileğiyle
Çok güzel insanlarla tanıştım ve tanıştığıma memnun oldum
çok güzel vakit geçirdik
Mehmet abimin arabasının maşallahı varmış kazasız belasız :)
herkese kazasız belasız cezasız sürüşler
ayağınıza sağlık :)
yeni bir buluşmada görüşmek ümidiyle
foto 3 de
https://forum.grandepuntotr.com/attachments/ankara/13866d1304880381-8-mayis-ankara-bulusmasi-ve-anitkabir-ziyareti-8-nisan-16-jpg
düello yapan kovboylar gibi durmuşum tam silahı çekerkene :D
çok güzel bir buluşma olduğu ilk fotolardanda belli...katılanların ve organizasyonu yapanların başta serdar abi ve mehmet olmak üzere emeğine ve yüreğine sağlık...
ibrahim06
08/05/2011, 23:05
Haftasonu Yozgatta memleketteydim.Bir kısmet olmadı buluşmak.
operatormurat
08/05/2011, 23:07
evet arkadaşlar yine güzel eğlenmişler,kalabalığın içinden zeynelle ozanı taıdım hemen...
güzel buluşma olmuş fotoğrafardan da belli puntom olsaydı bende gelirdim kısmet değilmiş konvoy halinde giderken fotograflar varsa onlarıda bekliyoruz eminim çok güzel bir görüntü çıkmıştır.
emin tahir
08/05/2011, 23:39
foto 10.
Serdar abinin uçuş brifingi verdiği anlar :)
12. resımde bızım arkamızdakı kısılerdebızım gruptan gıbı poz vermısler
farukileri
08/05/2011, 23:45
Erken ayrılmış olsam da,kaçırdıklarıma üzülsem de,olsun güzel bir buluşma geçirdim gelen herkesten ötürü,her şey için çok teşekkürler arkadaşlar.Bu arada,bana çıkan bişey var mı? :D
SKELETER
08/05/2011, 23:49
Fotolar çok güzel çıkmış videolar eminim daha da güzeldir :)
serdar2362
09/05/2011, 00:00
Fotolar çok güzel çıkmış videolar eminim daha da güzeldir :)
Dediğim gibi üzerinde biraz çalışıp şekle sokmak gerekiyor. Az sabır..:D
Erken ayrılmış olsam da,kaçırdıklarıma üzülsem de,olsun güzel bir buluşma geçirdim gelen herkesten ötürü,her şey için çok teşekkürler arkadaşlar.Bu arada,bana çıkan bişey var mı? :D
ordakilerin plakası alında ordan çekiliş yapıldı
Romeo_er2
09/05/2011, 00:21
güzel gündü herkese teşekkürler =)
hediye çekilişinden yana yüzüm pek gülmesede :D emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler güzel bi pazar geçirdik :)
Serdar abi başta olmak üzere, organizasyonda emeği geçenlerin emeklerine sağlık,
fotoğraflardan anlaşıldığı gibi harika bi bir buluşma olmuş,
biz malesef hem biraz uzaklarda hem de görevli olunca katılamadık bu güzel buluşmaya.
farukileri
09/05/2011, 00:28
ordakilerin plakası alında ordan çekiliş yapıldı
dalgasına diyroum be ömerim :D hava gazı desene :D
dalgasına diyroum be ömerim :D hava gazı desene :D
tmm kocum anladım :D
sırf boya koruma için denizliye gitmekten vazgeçip katılmıştım buluşma femoliyede okadar rüşvet verdim bi bana çekmedi boya korumayı!!! randevu bile almıştım :D:D
:P:P
not: son cümle hariç hiç bi gerçeklik payı yoktur :)
Çok güzel bir gün olmuş, emeği geçen herkese teşekkürler. Aranızda olamamaktan dolayı çok üzgünüm. Çok istedim gelmeyi ama kısmet olmadı. Bir dahaki sefere inşallah.
SKELETER
09/05/2011, 01:14
Ozzy senin park sensörü geldiğinde haber verde femoliyi ziyarete gidelim. Hem çayını içeriz hem ben stickerimi alırım(femolinin hediyesi). Senin montajla ilgileniriz bende benim park sensöründe nerde sorun var bulurum. Muhtemelen kablolarda. Hatta sonrada bira içiyosan takılırız :D femoli gelebilir mi bilmem :)
Ozzy senin park sensörü geldiğinde haber verde femoliyi ziyarete gidelim. Hem çayını içeriz hem ben stickerimi alırım(femolinin hediyesi). Senin montajla ilgileniriz bende benim park sensöründe nerde sorun var bulurum. Muhtemelen kablolarda. Hatta sonrada bira içiyosan takılırız :D femoli gelebilir mi bilmem :)
abi açıkçası zor :) şuandan itiraben kafamı kaşıcak vaktim yok desem yeridir önümüzdeki 3 haftada 6-7 proje 5 tanede finalim var sensör bu cumaya kadar gelmezse onlada ilgilenmicem zaten yeni set alıp takıcam. gelirsede bi şekilde müslüm abiye ulaştırıp boyatmam lazım :) ama gelmeyi isterdim :) kablolarda sıkıntı varsa femoli halleder bence
SKELETER
09/05/2011, 01:24
Bence de halleder de önemli olan birlikte olmak :) Maksat muhabbet yani. Haberleşiriz o zaman. Bira hakkın saklı bu arada :D
WiSTaRiA
09/05/2011, 01:26
Harika bir buluşma olmuşşş. Bu buluşmada emeği geçen herkezin eline yüreğine sağlık... Serdar abi güzel bir organizasyon yapmışsın...
SKELETER
09/05/2011, 01:29
Bu benim ilk buluşmalara katılışımdı. Cidden güzeldi. Serdar abinin emeğine teşekkür etmekten başka zaten diyecek söz yok :)
Ben kahvaltı kısmına katılamasamda yinede cok güzeldi.Başta Serdar abi olmak üzere emeği gecen herkese teşekkürler.Umarım daha buluşmalar yaparız yine.
Sadece toplu foto pek güzel çekilmemiş :D çok küçük cıkmısız. :D
Güzel bir pazar günü geçirdik.... emeği geçen herkese teşekkürler :clapping:
Kahalti rezaletti bunun farkindayim cakil cok bozulmus hem servisi hemde verdigi yemekler.. Artik baska mekanlarda toplaniriz eglendiginize sevindim serdar abi super organizasyondu anneler gununu ancak bu kadar guzel bir ortam icin harcayabilirdik ama degdi :) yuregine saglik abi ...
Fotolar geç geldi özür eve yeni girebildim. Emeği geçen herkese teşekkürler.
.
,
;
Toplu Fotoğrafların Orjinalleri
File Hosting, Online Storage & File Upload FileServe (https://www.fileserve.com/file/E59sGwE)
:
https://i1105.hizliresim.com/2011/5/9/2177.jpg
Mehmet abi ayak dayamayıda zorla bana cıkardınya ne deyim :D Allah'tan sticker ile takasa girdim :D:D:D
Toplu Fotoğrafların Orjinalleri
İşte bu toplu cekildiğimiz güzel çıkmış :)
Aytek demedikmi ayak dayamasi olanlar olmayanla degisebilor diye , daha ne yapayim elimden geleni yaptim kimseyi hediyesiz salmadik :) en son jagar kaldi oanda cay kahve hediye ettik en guzel hediyeyide o aldi :D
Aytek demedikmi ayak dayamasi olanlar olmayanla degisebilor diye , daha ne yapayim elimden geleni yaptim kimseyi hediyesiz salmadik :) en son jagar kaldi oanda cay kahve hediye ettik en guzel hediyeyide o aldi :D
Değiştim abi sticker ile.Zaten ben bi sticker istiyordum :) Aynen abi kimse hediyesiz kalmadı cidden.Boya koruma bile çay kahvenin yannda sönük kaldı :D
SKELETER
09/05/2011, 04:38
Güzel oldu güzel
SKELETER
09/05/2011, 04:43
Fotolar geç geldi özür eve yeni girebildim. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Bu fotodaki tek kırmızı puntolu olarak gurur duydum. Tek çıkıntı benim yine ehueheu
teşekkürler riddle ilk foto avatarlık olmuş benim için :evet:
Güzel bir etkinlik olmuş , emeği geçenlere tebrikler. Kısmet değilmiş, katılamadım.
whitegold
09/05/2011, 15:31
öncelikle boyle bır organızasyonu ustlenımp laıkı ıle yapan serdar abıme emklerı ıcın teşşekkur ederım hernekadar katılamasamda katılımcı tum arkadasların ayagına ssaglık cok guzel ve anlamlı bır buluşma olmus hepınızın emegıne saglık ıyı gunler.saygılar...
forma yakışır bir buluşma olmuş gerçekten ankara gurubu baya bir farklı süpersiniz tek kelime ile....
06kaymak
09/05/2011, 19:24
Hangi arkadaşlarımıza hediye veriyorum...:)
operatormurat
09/05/2011, 19:38
serdar abi tebrikler,vallahi Atatürk gibi adamsın(bazen söyleriz ya) zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde,bu kadar babayiğitle yine busene atanın huzuruna çıktınya,önünüzde saygıyla eğiliyorum...
hediye kazanan araçlar..
et 3103 : forum stickeri
bd 9542 : çay kahve :)
ha 0706 : boya koruma
by 7694 : boya koruma
bt 647 : lastik nitrojen gazı
drk 53 : motor koruma
ag 5113 : motor koruma
bt 4795 : motor koruma
bs 3766 : motor koruma
dg 1579 : motor koruma
br 6878 : forum stickeri
kb 0971 : esseesse logosu 2 adet
atk 81 : ayak dayama
su 009 : beyaz Park lambası
by 0154 : Beyaz Park Lambası
ev 3396 : Vantuzlu Yancam perdesi
bb 3379 : Yed el fren tutacağı kabı
bs 8285 : Yed el fren tutacağı kabı
ka 5986 : 60 mm eksoz ucu
gze 85 : Forum stickeri
hk 019 : esseesse logosu 2 adet
rou 48 : esseesse logosu 2 adet
db 9371 : forum stickeri
ev 1333 : forum stickeri
hediye kazanan arkadaşlar lütfen bana ulaşsınlar .. güle güle kullanın ...
kesansporlu
09/05/2011, 20:53
emegi gecenlerin emeklerine saglik, katilamadigima uzuldum :(
ben bir motor koruma alabilirmiyim :) dg 1579:)
foto 7 de gözlüğü yerken yakalanmışım ya :P :) kahvaltı kesmedi demek ki :D
hediye kazanan araçlar..
ev 3396 : Vantuzlu Yancam perdesi
gze 85 : Forum stickeri
hediye kazanan arkadaşlar lütfen bana ulaşsınlar .. güle güle kullanın ...
Tek hediye kazanan palio ya EV 1333 :D teşekkürler mehmet abi dükkanı faruk abi gps gibi tarif etti uğrarız en kısa zamanda :D
emin tahir
09/05/2011, 22:33
Riddle naptın abicim yaa!!! Femoli'nin kızının dondurmasını yerken çekilen (bi hataydı oldu işte) fotografını yayınlamayacaktık gitti sticker iyimi :)
bi kaç fotoda benden ;)
https://www.yukleresim.com/images/97030718222032850341.jpg
https://www.yukleresim.com/images/29129491231776281561.jpg
https://www.yukleresim.com/images/97967645897098516457.jpg
https://www.yukleresim.com/images/18409649440780890978.jpg
https://www.yukleresim.com/images/14556272288288206268.jpg
https://www.yukleresim.com/images/96022337828327554129.jpg
https://www.yukleresim.com/images/36775086798431530067.jpg
https://www.yukleresim.com/images/70134483930405091473.jpg
https://www.yukleresim.com/images/04936167314721216686.jpg
Bunlarda benden :)
https://s1.postimage.org/y5w7ask2f/DSCN0498.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/nj2wca5el/DSCN0501.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/5t1hogurk/DSCN0502.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/nj3rrhqqh/DSCN0504.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/nj4ou8onz/DSCN0507.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/5t3gsks0c/DSCN0508.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/jzjfxhtb9/DSCN0509.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/y5zsapmn5/DSCN0510.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/9cqgjqu2s/DSCN0511.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/r2sa3e93x/DSCN0513.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/gfysiqggz/DSCN0515.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/y617kddwy/DSCN0517.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/5t64pqwm7/DSCN0519.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/umfynmimz/DSCN0520.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/5t6wtvt1a/DSCN0524.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/9ct2tdm6v/DSCN0536.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/gg1esd8lv/DSCN0537.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/5t7vk63ee/DSCN0538.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/cwfvyeaah/DSCN0539.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/9cu1jnwmh/DSCN0549.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/nja2c4af6/DSCN0545.jpg (https://www.postimage.org/)
https://s1.postimage.org/umifyn997/DSCN0546.jpg (https://www.postimage.org/)
ReNoVaTio
10/05/2011, 10:27
nasılsa zaman aşımına uğrar benim ki kardeş:DD
bu AG 5113 siyah evo kimin aracı?
valla müthiş bir organizasyon olmuş, tebrikler :)
serdar2362
10/05/2011, 11:25
Arkadaşlar. Yakında herkez tatile kaçmadan, okulların kapanmasına yakın bir zamanda piknik ve eğlence amaçlı bir organizasyon düşünüyorum. Bildiğim çok büyük alanı olan, çam ağaçları altında güzel bir yer var. Çok az insanın gittiği bir piknik alanı. Kızılcahamama giderken kazan ilçesini geçince. Yakında konuyu açacağım. Aklımda et, tavuk mangal, müzik ve eğlence gibi birşeyler var. Bakalım.
ReNoVaTio
10/05/2011, 11:28
Arkadaşlar. Yakında herkez tatile kaçmadan, okulların kapanmasına yakın bir zamanda piknik ve eğlence amaçlı bir organizasyon düşünüyorum. Bildiğim çok büyük alanı olan, çam ağaçları altında güzel bir yer var. Çok az insanın gittiği bir piknik alanı. Kızılcahamama giderken kazan ilçesini geçince. Yakında konuyu açacağım. Aklımda et, tavuk mangal, müzik ve eğlence gibi birşeyler var. Bakalım.
serdar abi sen bu yaza baya hızlı girdin :DD
serdar2362
10/05/2011, 11:47
serdar abi sen bu yaza baya hızlı girdin :DD
Ben sizden daha genç'im.:D
ReNoVaTio
10/05/2011, 12:08
Ben sizden daha genç'im.:D
ondan şüphemiz yok zaten abi:DD
GNC JANT
10/05/2011, 12:38
bu AG 5113 siyah evo kimin aracı?
Benim abi
hediye kazanan araçlar..
ev 3396 : Vantuzlu Yancam perdesi (Alındı)
gze 85 : Forum stickeri (alındı)
hediye kazanan arkadaşlar .. güle güle kullanın
Boya koruma
Motor Koruma
Lastiklere nitrojen için
Kavaklıdere fiat servisi müslim kaymak ile irtibata geçecekler..
Diğer tüm ürünler için
Kemal oto İle irtibata geçecekler..
0312 394 15 10
çok güzel bi organizasyondu... emeği geçen herkeze teşekkürler...
ReNoVaTio
10/05/2011, 14:27
Benim abi
ali sen abidinpaşadamı oturuyorsun senin aracı görüyorum bağlarbaşında
Abi güzel fikir walla.Pazarki buluşmadan dahada güzel olur.Zaten organizasyonu sen yapıyorsan eminim güzel olacaktır Serdar abi :) :)
Öncelikle bu yıl aranızda olamadığım, bu güzel organizasyonda yer alamadığım için çok üzgünüm. Ayrıca hepinizi çok kıskandım :)
Bu güzel organizasyonda emeği geçen Serdar abi ve Mehmet'e, forumumuza her zaman destek olan Müslüm'e, uzak - yakın mesafe tanımadan buluşmaya katılan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim.
GPTR'nin dostluk ve arkadaşlığının mükemmelliğini ve forumumuzun farkını bir kez daha görmüş ve göstermiş olduk.
Punto_Can
10/05/2011, 23:04
1.Punto_Can +1 :)
serdar2362
10/05/2011, 23:42
1.Punto_Can +1 :)
:D Dur yaw daha tasarım aşamasında.:D
:D Dur yaw daha tasarım aşamasında.:D
Walla Serdar abi süper bir fikir, zaten Pazar günkü organizasyona katılamadım, bu proje şimdiden heyecanlandırdı beni. Umarım tarih uyar ve bir aksilik çıkmaz da katılabilirim. Organizasyonu da sen yapacaksan zaten söyleyecek söz yok :)
zaman aşımı var mı hediyelerde...:)
benim motor koruma şapkayla değiştirildi silinebilir :)
buluşma olduğu günler hastahanede yaımam sebebiyle katılamadım emeği geçenlere teşekkürler
buluşma olduğu günler hastahanede yaımam sebebiyle katılamadım emeği geçenlere teşekkürler
geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun abi hayırdır önemli bişi yoktur umarım ..
geçmiş olsun
çok geçmiş olsun giderilmesi zor bir sıkıntı yoktur inşallah
herkese teşekkürler kontrole gittim gene yatırdılar xD
kan sulandırıcı ilaç alıyom kan çok cıvıyınca tedbir olarak misafir oluyom hastaneye
herkese sağlıklı günler
turp gibiyim sağolun