Orijinalini görmek için tıklayınız : Puntom Ve Ben Gazetelerde :)))
SRDR KRKC
12/04/2011, 01:24
Geçenlerde Konusu Açtığım Lastik Tamircisi Ablamızla Birlikte Gazetelere Haber Olmuşuz :))) Buyrun Haber ...
m.milliyet.com.tr (https://gundem.milliyet.com.tr/oglu-kiz-kacirmak-icin-dukkandan-ayrilinca-annesi-lastik-tamircisi-oldu/gundem/gundemdetay/11.04.2011/1376116/default.htm?ref=OtherNews)
Buda Haberin Videosu Arkadaşlar
https://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=11643
Erdem Bozdağ
12/04/2011, 04:54
abi çok iyi ya gerçekten:):)
entresan durum harbiden
pek te yakışıklı çıkmışsın:):)
operatormurat
12/04/2011, 08:00
eline sağlık serdar güzel bir haber yapmışsın,ayrıca senide tanımış olduk...
bravo..... güzel haber...
StrawBeeRy
12/04/2011, 10:50
abi sen demiştin zaten haberlere çıkıcam diye :)
Kriminal
12/04/2011, 10:50
Meşhur oldun artık..
SRDR KRKC
12/04/2011, 10:59
TŞk Ederim Arkadaşlar Tabiki Burada Benden Ziyade Konunun Özü Çok Daha Önemli Bir Azmin Zaferi Hikayesi Söz Konusu, Ama Ben Ve Puntomda Fena Değiliz Hani :)
keşke bravoyla gitmiş olsaydın abi :)
reddragon
12/04/2011, 12:43
Kadınlarımızı böyle görmek gurur verici. Ablamın eline emeğine sağlık. Allah işlerini rast getirsin...
hocam keşke orda bi grandepuntotr.com stickeri falan olaydı :D sende yakışıklı çıkmışsın :D
bomba haber :) karizma çıkmışsın
:)
Konuyu açtığından itibaren aklımda.
Dün milliyette gördüm...
Bir haber daha yakalarsan, ünlü olacaksın...
hocam bu haberi siz mi yaptırdınız yoksa siz oradayken muhabir mi vardı nasıl oldu anlamadım
profillik o resim profillik :D:D
SRDR KRKC
12/04/2011, 21:49
Arkadaşlar Öncelikle Teşekkür Ederim. Teker Teker Cvp Verim
Bravoyla Gitmek Aklımdan Geçti Fakat Hani Kadındır Ne Olur Ne Olmaz Hesabı Bravomu Feda Etmek İStemedim :)
Stickerım Vardı Fakat Çekimi Ön Taraftan Yaptılar Maalesef :)
Haberi Bizzat Anadolu Ajansta Çalışan Arkadaşıma Haber Vererek Ben Yaptırdım Onunda Hoşuna Gitti Haber Ve Gördüğünüz Gibi Baya İlgi Gördü. 14 Gazetede 87 İnternet Haber Sitesinde Ve 5 Ulusal Kanalda Yayınlandı.
Emeğinize sağlık.Güzel haber...
Serdar hocam hayırlı bir iş yapmışsın kutlarım.İllaki kadının müşterisi artmıştır.
luleburgazli
17/04/2011, 12:22
Güzel aga süper...
34ozkankurtuldu34
17/04/2011, 16:15
Araç emin ellerde :) ankara da olsaydım kesin bende oraya giderdim kadınlar her dalda başarılı gerçekten bunu da görmüş olduk teşekkürler...
Arkadaşlar Öncelikle Teşekkür Ederim. Teker Teker Cvp Verim
Bravoyla Gitmek Aklımdan Geçti Fakat Hani Kadındır Ne Olur Ne Olmaz Hesabı Bravomu Feda Etmek İStemedim :)
Stickerım Vardı Fakat Çekimi Ön Taraftan Yaptılar Maalesef :)
Haberi Bizzat Anadolu Ajansta Çalışan Arkadaşıma Haber Vererek Ben Yaptırdım Onunda Hoşuna Gitti Haber Ve Gördüğünüz Gibi Baya İlgi Gördü. 14 Gazetede 87 İnternet Haber Sitesinde Ve 5 Ulusal Kanalda Yayınlandı.
dostum süper fikir çoğu insan bu olay dan ders çıkarmalı
krakercocuk
18/04/2011, 02:29
herşeyden önce kadının sarfettiği sözler bir türk kadınına yakışır şekildeydi, kendisini kutluyorum Allahtan hayırlı işler diliyorum. serdar hocam gurur abiye katılarak hayırlı bir iş yapmışsın hakkaten..çünkü böyle insanlar çok para kazanmayı hakediyor işde. inşallah bir gün mercedese bmwye binerken görürüz bu kadını ozaman içim acımaz işde:)