Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Prestij kart için sizide aradılarmı.?

evoero
11/04/2011, 23:25
Bu akşam fiat müşteri hizmetlerinden aradılar ve bir sürü danışmanlık hizmetini (hukuki danışmanlık,sağlık danışmanlığı,konut danışmanlığı vb.) ücretsiz yararlanabileceğimiz bir kart olan prestij kartı yollamak istediklerini,bu kartın 1 yıl ücretsiz olduğunu 1 yıl sonundada ücreti karşılığında uzatılabilineceğini söylediler. bu kart için aranan yada bu karta sahip olan varmı..?

PuntoMan
12/04/2011, 08:58
Bu akşam fiat müşteri hizmetlerinden aradılar ve bir sürü danışmanlık hizmetini (hukuki danışmanlık,sağlık danışmanlığı,konut danışmanlığı vb.) ücretsiz yararlanabileceğimiz bir kart olan prestij kartı yollamak istediklerini,bu kartın 1 yıl ücretsiz olduğunu 1 yıl sonundada ücreti karşılığında uzatılabilineceğini söylediler. bu kart için aranan yada bu karta sahip olan varmı..?

bana da iki yıl once arabayı alırken vermişlerdi, çok şükür kullanmaya ihtiyacım olmadı. Bizim bı arkadas evini taşırken nakliyat firması bulmak için kullanmıştı, memnun kalmıştı. Şahsi fikrim ucretsizken denenebilir ancak sonrasında pek de gerek yok. Ama dediğim gibi tamamen şahsi fikrim. Bence kabul edin bı tecrübe edin sonrasında sundukları fiyatlar üzerinden artısını eksisini kendi durumunuza gore tahlil edersıniz.

boby
12/04/2011, 09:59
benide aradılar istemediğimi söyledim

Engin_T
12/04/2011, 10:06
benide aradılar gönderdiler kartı duruo olece :)

duu
12/04/2011, 10:42
:)
Prestij kart faydalı bir kart arkadaşlar. Hizmeti fiat vermiyor zaten. fiatın verdiği hizmetten kaçmak lazım :) Her konuda yardımınıza koşan bu kartın asıl hizmet vericisi Back-Up ve iş ortakları.

Kartlarını kenara atmış olanlar back-up ı arasındalar ve nelerden faydalanabileceklerini öğrensinler bence. Ayrıca prestij kart bitiminde backup üyeliğine geçmek isterseniz bir ücret ödüyorsunuz. Buda bence gayet mantıklı. heleki aracınız varsa, ücretsiz yol yardımı, konut yardımı, çekici hizmeti, acil ambulans hizmeti vs..

Ardevo
12/04/2011, 10:44
Ben de istemedim..

N-ciniir
12/04/2011, 12:17
ben istedim. önceki gün elime ulaştı. daha kullanmadık ama olmadık zamanda lazım olabilir.

takres
12/04/2011, 12:33
çoğu şey kaskoda ve iyi kredi kartlarında var zaten...

fcevo
12/04/2011, 12:50
benıde aradılar gönderin dedım ık sorduğum şey 1 yıl sonra otomatık olarak ucretlıye mı gecıcek dıe sorudum hayır kartınız ıptal olacak ıstersenız ucretlıye gecırıces dedıler ok o zaman gonderıdn dedım bende

duu
12/04/2011, 13:37
çoğu şey kaskoda ve iyi kredi kartlarında var zaten...

backup (prestij kart) sigorta değilki değil ki. Fiatın size bir hediyesiydi. çekici kullanmak zorunda kalırsanız kaskonuzu bozacaksınız ama prestijde böyle bişey yok

takres
12/04/2011, 16:12
backup (prestij kart) sigorta değilki değil ki. Fiatın size bir hediyesiydi. çekici kullanmak zorunda kalırsanız kaskonuzu bozacaksınız ama prestijde böyle bişey yok

daha sonrasında ki paralı kullanım için demiştim..

pdr42
12/04/2011, 17:59
ucretsizıken kullanılabilr ama ucretliyken backup tanda cok aradılar bana mantıklı gelmedi kaskonun verdigi hizmetlerden soz ediyorlar

duu
12/04/2011, 19:50
ucretsizıken kullanılabilr ama ucretliyken backup tanda cok aradılar bana mantıklı gelmedi kaskonun verdigi hizmetlerden soz ediyorlar

Olay o zaten abi yakın hizmetler ve kaskonu bozmuyorsun ben 5 yıldır kullanıyorum ve gayet memnunum

BAYKAN
15/09/2011, 21:55
merhaba,

evo.mu aldığımda prestij kartı da almıştım. belki lazım olur diye cüzdanıma koymuştum.
bu akşam ev anahtarımı işyerinde unutmuştum. önce çilingir bulmaya çalıştım.. sonra kart aklıma geldi. aradım, dışarıda kaldım dedim. yarım saat sonra evimdeydim.. :)
daha ne diyebilirim :)

uraaal
15/09/2011, 22:03
Olay o zaten abi yakın hizmetler ve kaskonu bozmuyorsun ben 5 yıldır kullanıyorum ve gayet memnunum
sen kaskonunda ne oldugunu bilmiyorsundur boyle seyler kaskonuzu bozmaz forum halkı rahat rahat kullanın :D

makeles
16/09/2011, 11:47
kasko zaten o işler için değil mi? gereksiz görüyorum..

LorDracula
16/09/2011, 15:35
beni aramadılar bile öyle bir karttan haberim bile yok