Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Blow Off Montajı Hak.

drk53
11/04/2011, 19:05
Arkadaşlar Ankara'da Proshop ve Turbo Zone dışında blow off montajı yapan bir yer var mı? İvedik Org. Sanayisinde bir yer var ama adresi dükkanın adı ney bilmiyorum sadece usta ismi var (Erkan'dı galiba).. Yardımlarınızı rica ediyorum..... Bu arada araç dizel ;) :icon_smile_8ball:

Budweiser
11/04/2011, 21:43
High tuning performans mı? Ama o şaşmaz da diye biliyorum..

Murat Gürakan
11/04/2011, 21:55
0532 312 20 74 erhan.
Şaşmazda ve yeni dükkan açtı çok yakın arkadaşımızdır. Burdada epey kişininde performans amaçlı munasebeti olmuştur. Ben kefilim işine. Ara konuş murat verdi teli diye. Kaça yapar önerileri nedir falan diye.

By_HaNNibaLL
12/04/2011, 02:07
Cok zor değil blow montaji aslinda elinizden biraz geliyorsa bişeyler kendiniz yaparsiniz ben kendim yapmiştim :D

drk53
12/04/2011, 10:06
High tuning performans mı? Ama o şaşmaz da diye biliyorum..

oraya da mail attım ama cevap gelmedi bizzat ziyaret etmem gerekiyor galiba.. teşekkürler bilgi için :notworth:

drk53
12/04/2011, 10:10
0532 312 20 74 erhan.
Şaşmazda ve yeni dükkan açtı çok yakın arkadaşımızdır. Burdada epey kişininde performans amaçlı munasebeti olmuştur. Ben kefilim işine. Ara konuş murat verdi teli diye. Kaça yapar önerileri nedir falan diye.

eyvallah kardeş saolasın çok teşekkürler... bu a city'de yarışlarda g.punto forum üyelerinde 2 arkadaşımızın aracının arkasında yazıyor du booster die acaba aynı firma mı?

drk53
12/04/2011, 10:13
Cok zor değil blow montaji aslinda elinizden biraz geliyorsa bişeyler kendiniz yaparsiniz ben kendim yapmiştim :D

valla çok araştırdım yapmayı da düşündüm ama 207 gt si olan bir abimiz biraz hesaplı olsun die ismi duyulmamış bir yerden yaptırdı blow off bir kaç sonra 500 TL gibi bir rakam ile kendisine sıkıntı çıkarttı :surrende: o yüsden yapacağımı bilsem bile usta birisine yaptırcam..Pahalı olsun temiz olsun :thumbs_up2:

StrawBeeRy
12/04/2011, 10:14
evet biri ertuğun t-jet öbürüde Atanın t-jetti :)

drk53
12/04/2011, 10:18
evet biri ertuğun t-jet öbürüde Atanın t-jetti :)

aynen öle isim vermek istemedim ben hatta atahan'ın puntosuna pazarlık bile yapmıştım ben ama kısmet değilmiş olmadı.. Peki bu araçların arkasında yazan booster ile erhan usta'nın bir bağlantısı var mı peki?

Budweiser
12/04/2011, 10:49
Ben direk kendisi diye biliyorum BoostER ı.

drk53
12/04/2011, 11:21
Ben direk kendisi diye biliyorum BoostER ı.

teşekkürler vermiş olduğunuz bilgiler için..

By_HaNNibaLL
16/04/2011, 19:59
Aslinda blowun sesten başka bi işe yaradiği yok :D
Hatta alt devirleride öldürüyor düşüncesindeyim

Elimdede dizel için bütün parçalari var satsam mi satmasam mi diye düşünüyorum

drk53
19/04/2011, 01:12
Aslinda blowun sesten başka bi işe yaradiği yok :D
Hatta alt devirleride öldürüyor düşüncesindeyim

Elimdede dizel için bütün parçalari var satsam mi satmasam mi diye düşünüyorum

doğru ama blow off un o sesi yetiyor bence :) öldürsün öldürsün bi daha ki yaza yazılım yaptırcam ozaman tekrar canlanır.... biraz geç söyledin herşeyim hazır yoksa alırdım senden...

By_HaNNibaLL
19/04/2011, 17:11
doğru ama blow off un o sesi yetiyor bence :) öldürsün öldürsün bi daha ki yaza yazılım yaptırcam ozaman tekrar canlanır.... biraz geç söyledin herşeyim hazır yoksa alırdım senden...

Banada cok söyledir dizelde yağ verir yok cekiş düşer vs kendimiz uğraştik takdim ne yağ verdi nede çekiş düşüklüğü yaratti belli bi süre sonra çüflamak sıkıcı hale bile geliyor blowumu soktum diye konu acarsiniz 4 5 ay sonra :D

drk53
20/04/2011, 17:11
Banada cok söyledir dizelde yağ verir yok cekiş düşer vs kendimiz uğraştik takdim ne yağ verdi nede çekiş düşüklüğü yaratti belli bi süre sonra çüflamak sıkıcı hale bile geliyor blowumu soktum diye konu acarsiniz 4 5 ay sonra :D

büyük konuşmayı sevmem ama öyle konu açmam gibi gözüküyor :evet:

By_HaNNibaLL
20/04/2011, 17:33
büyük konuşmayı sevmem ama öyle konu açmam gibi gözüküyor :evet:

İnşallah istediğiniz gibi olur ama ben ev arkadaşlarim hepsi sıkıldı ve soktu Denis nickli deniz abi var oda takti sonra soktu.

Ama derseniz ki ben turboyu büyütürüm o zman blow olsun güzel olur :D

drk53
21/04/2011, 21:19
İnşallah istediğiniz gibi olur ama ben ev arkadaşlarim hepsi sıkıldı ve soktu Denis nickli deniz abi var oda takti sonra soktu.

Ama derseniz ki ben turboyu büyütürüm o zman blow olsun güzel olur :D

bu tarz şeyler yeşil üstünde atatürk resmi olan kağıtlara bağlı :umut: artık o kağıtlardan yeterince olursa neden olmasın :D

Romeo_er2
21/04/2011, 21:47
muratında yazdığı gibi booster erhan arkadaşımız güzelce yapıcaktır =) elininde çok alışkın olduğu araçlar puntolar ;) işçiliğine bende kefilimdir..

drk53
21/04/2011, 22:08
muratında yazdığı gibi booster erhan arkadaşımız güzelce yapıcaktır =) elininde çok alışkın olduğu araçlar puntolar ;) işçiliğine bende kefilimdir..

erhan ile telefonda görüştüm. çok makul bi fiyat güzel bi çalışma yapacağını söyledi ama bu ara deilde biraz daha zman geçtikten sonra benim aracımda booster erhan ile tanışacak :thumbup1:

Romeo_er2
21/04/2011, 22:50
erhan ile telefonda görüştüm. çok makul bi fiyat güzel bi çalışma yapacağını söyledi ama bu ara deilde biraz daha zman geçtikten sonra benim aracımda booster erhan ile tanışacak :thumbup1:

hiç pişman olmayacağınıza eminim..forumdaki en büyük örnekler murat ve benimdir =) ki birçok arkadaşımızda bizimle hemfikir =)

drk53
24/04/2011, 15:39
hiç pişman olmayacağınıza eminim..forumdaki en büyük örnekler murat ve benimdir =) ki birçok arkadaşımızda bizimle hemfikir =)

bende pişman olacağımı düşünmüyorum. muratın arabasını sadece görsel anlamda gördüm (7.cadde park halinde):Ç ama senin arabanı hem görsel hemde hareket halinde gördüğüm için pişman olmayacağımı biliyorum ::)

Raksan
23/05/2011, 00:47
slm arkadaşlar blow off kaça maal olur aşağı yukarı bi fiyat tahmini için yardımcı olabilirmisniz acaba??

By_HaNNibaLL
23/05/2011, 12:42
slm arkadaşlar blow off kaça maal olur aşağı yukarı bi fiyat tahmini için yardımcı olabilirmisniz acaba??

150 tlye bile blow var işcilikte artik yaptiracağiiniz yere kalmiş