Orijinalini görmek için tıklayınız : Cayma Hakkı
Siparişi ve kaporası Aralık'ta verilen evonun, parası ödeneli de 1 ayı geçti, 9Mart'ta ödemesi yapıldı.
ve Evo hala teslim edilmedi, bu hafta bu hafta diye geçti.
Araba belli bir süre teslim edilmediğinde bunun bir yaptırımı yok mu ?
Cayma hakkı gibi.
2.el bir jazz alırım, çok sıktı artık
akit yaptıysanız onda da verilen süre geçtiyse vazgeçebilirsiniz tabii ki...
yok, bize birşey vermediler. sadece paranın yatış tarihleri var. (dekont)
sezerism
11/04/2011, 13:04
Satış Sözleşmesi mutlaka olmalı
yapılmış olması lazım size bir nüsha verilmedi mi?
Sözleşme olmadan parayı neye istinaden yatırdınız?
İşiniz çok zor görünüyor,bayiye bizzat gidip bastırmazsanız sallar dururlar...
Peki biz hatalı hareket ettik, işin bu kadar aksayacağını düşünemedik.
Onların sözleşme yapma zorunlukları yok mu ?
TOFAŞ : Siz nasıl araba sattınız, demez mi ?
Peki biz hatalı hareket ettik, işin bu kadar aksayacağını düşünemedik.
Onların sözleşme yapma zorunlukları yok mu ?
TOFAŞ : Siz nasıl araba sattınız, demez mi ?
Demez...
yunus kahraman
11/04/2011, 14:04
yurt dışından getirtiyorlar yüksek ihtimal ile. O yüzdendirki bu kadar aksamış.
Benden 3 bin kapora verdim. 1 ay geçti, evolar 2 ayda yakın bir zamanda geliyor. Sözleşme yapmadım, çünkü olmayan bir araba için satış sözleşmesi yapamaz. Sen sadece al bu 3 bini bana araba getirt diyorsun onlar arabayı alıyorlar sonra sana satıyorlar.
Parayı verirken sözleşmede yapılır,makbuzda verilir...
comanchee
11/04/2011, 18:45
Parayı verirken sözleşmede yapılır,makbuzda verilir...
ben kaporayı vermeden sözleşme yaptık kapora kredi diye imzaladık.ama az sabırlı olun bayiyi biraz sıkıştırın beklemenize değecek kanaatindeyim.neticede bu arabayı türkiyenin heryerinde ustalar tanıyor. herhangi olası bir kaza veya sorunda sanayide bile tamir edilebilirler.ama aynı şeyi jazz için söylemek zor.Tabiki son karar sizin caymak her zaman haktır.Ama bayağı bir bastırmanız gerek.
alırken sozlesme yaptıysanız hemen noterden arac teslımı ıcın ıhtar cekebılırsınız bu hakkınız var ama sozlesmenız yoksa o ayrı ıste
Sözleşme olması gerekir. Sözleşme olmazsa aracı kendine sipariş edemez. Bendede aynısı olmuştu. Sözleşmeninde nüsrası yoktu. Genel üdürlüğü ayağa kaldırdım. Birde kredi kullandıysanız sizi bddk ya şikayet edicem alınmamış ürün için kredi kullandırdınız de. Bastırmassan beklersin.
Metin kardeşim bence telaş etmenie gerek yok, ara 444 22 55 i fiat müşt hizmetleri her zaman ürününün arkasında , ben kendileriyle görüştüm bence yardımcı olurlar... ÖYLE BİR İKAZ EDİYORLAR Kİ BAYİLERİ ŞAŞIRIRSIN !!!
Ama ben MEDOS tan son derece memnunum bugün bana mail atmışlar, aracınız İtalya daüretilmiş yola çıkmayı bekliyor diye çok hoşuma gitti...
Aradım müşteri hizmetlerini, geri döneceklerini söylediler...
Benim bayaa hevesim kaçtı. Sözleşme yapmamakla çok hata etmişiz.
Kağıda dökülmeyen işlemlerde herşey olabiliyor
Tofaş büyük bir firma, ilgilenen arkadaş da iyi bir kişiydi...
mağdur etmezler, dekontlar yeter dedik,
ama işler hiç de öyle gitmedi.
Artık arabayı mecburen alcaz, hiç değilse araba problemsiz çıksa da
ordan üzüntümüz olmasa...
İlgilenen herkese çok teşekkür ederim...
Hangi bayi idi istersen bana özel atabilirmisin ? Bende sözleşme yapmadım telden aldım arabayı , ancak mailde taahhüt istedim ve fiyat istedim gerisi gerçekleşti
aslanerh
12/04/2011, 00:15
sabırsızlığını kesinlikle anlayabiliyorum, bence merak hiç etme, memnun olacaksın beklediğine. ben dayanamayıp hazır gelen bi aracı almıştım, çünkü minimum 8 hafta bekleyecektim. ama senin yerinde olsaydım ben de yerimde duramazdım.
bu arada aracı almadan önce ben de sözleşme yapmamıştım. bu elbette vazgeçme niyetine dönüyorsan mantıklı birşey değil. yine de bence bekle 1 ay daha gelince rahat edersin