Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : PUNTO EVO 5K MY LIFE Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC

as12asdf
10/04/2011, 04:59
öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar
PUNTO EVO 5K MY LIFE Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC (evo grisi)
modeli için sipariş verdim.

bu model ile ilgili düşüncelerinizi almak istiyorum. Birde aracı teslim alırken dikkat etmem gereken hususlar nelerdir. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

birde evo grisi il ilgili bir resim bulamadım. araçta nasıl duruyor bu renk?

Şimdiden teşekkür ederim..

leventt
10/04/2011, 10:17
öncelikle aracın hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanmanı diliyorum. buıtcenı bılmıyorum. paketını dynamıc yapıp asıst kıtte ekletırsen tadından yenmez :)) renk konusunde zevkler tartışılmaz derim. benım kı sedefli siyah ve içi bordo döşeme çok güzel duruyor. alırken dikkat etmen gereken hususları bır arattır forumda bunla ılgılı çok yazı yazıldı....

muhammedçelik
10/04/2011, 11:45
Aracın hayırlı olsun kardeş levent beyinde dediği gibi 400tl bir farkla asist kit'te eklet sonra keşke dememek için Benimki dizel olduğu için araç performansı hakkında bir bilgim yok.aracı teslim alırken sözleşmede yazılan donanımları tek tek aracın üzerinde kontrol et trafik seti ve yangın söndürücü paspaslar vede aracı tavan dahil herhangi bir çizik boya hatası v.s varmı diye kontrol et...

puntolEVOli
10/04/2011, 11:54
Ben bu aracın dynamic modelini pastel beyaz,bordo döşeme evo kit + skydomelu olarak sipariş verdim bütçemi bayağı bir zorladım bu konuda ki evo için en iyi seçenek budur diye düşünüyorum :)

muhammedçelik
10/04/2011, 11:57
Ben bu aracın dynamic modelini pastel beyaz,bordo döşeme evo kit + skydomelu olarak sipariş verdim bütçemi bayağı bir zorladım bu konuda ki evo için en iyi seçenek budur diye düşünüyorum :)

Birde dizel olsaymış tadından yenmezmiş hocam :D Güle güle kullanın..

puntolEVOli
10/04/2011, 12:21
Birde dizel olsaymış tadından yenmezmiş hocam :D Güle güle kullanın..

:-)eyvallah sağolasın ama valla o kadar da zorlayamadım...

tayfux
10/04/2011, 12:55
hayırlı olsun..dün aynı araç için evo kitli full skydome dahil 33.5 fiyat aldık arkadaşa baktık o da düşünüo..

as12asdf
10/04/2011, 14:05
bütçem kısıtlı olduğu için bu modeli düşündüm :) yorumlarınız için teşekkürler

USTA
10/04/2011, 14:31
Hayırlısı olsun,güzel araç,geçen gün bayide incelemiştim...

reddragon
10/04/2011, 21:45
Kardeş sana tavsiyem punto tarzı B sınıfı bir araca skydoomdu, dynamic ti full+full kit vs çok para dökme.Bu benim görüşüm. Meraklısına saygım var her zaman...
Fiyat 30'u geçtikten sonra hiç düşünme opel astra hb, fiat bravo tarzı C sınıfı al. Arkadaşımda astra classic hb var bariz şekilde daha bir oturaklı her yönüyle... Punto daha çok ekonomi sınıfı...
Biraz acemi olduğum için ucuz yollu giriş seviye arabası diye aldım gayet de memnunum ama bu benim ilk ve son B segmenti aracım olacak:)

mcan78
11/04/2011, 03:24
bence de dynamique e çevirmelisin zaten arada en fazla 1.000 tl fark vardır