Orijinalini görmek için tıklayınız : Autokıng randevu
Arkadaslar bılıyorsunuz autokınge gıdıp ılk once aracınızı gosterıyorsunuz sonra sıze 7-10 gun arasında bır randevu tarıhı verıyorlar.Benımde aracın plastık kısımlarında yapılması gereken ufat tefek seyler vardı ve evıme oldukca uzak olmasından dolayı ve işlerimden dolayı ıkı defa gıt gel yapmak zor geldı bundan dolayı boyanacak kısımların resımlerını cektım kac cm oldugunu yazdım ve autukınge maıl attım ıslerımden dolayı ıkı kez gelgıtyapamayacagımı resımler dogrultusunda ılgılenmelerını rıca ettım maılımı bugun 12:00 de cektım 16:00 da bır yetkılı arayıp carsamba sabahı aracı bırakıp carşamba aksamı yapılmıs olarak alabılecegımı soyledı böylece ıkı kez gel gıt yapmamıs olacam maillede randevu alınabılıyormus bılgınıze
ostim mi şaşmaz mı? hangisi daha iyi acaba?
ostim mi şaşmaz mı? hangisi daha iyi acaba?
Gecensefer ostıme gıtmıstım sımdıde ostıme gıdecem
tramerde görünüyor mu bunlar,100 liralık iş yapıp 500 göstermezler heralde..
ibrahim06
09/04/2011, 18:55
Mini onarımlar kaskoyu bozmuyor diye biliyorum.
Oyle bırsey yapamazlar kasko sırketı en fazla 20cm boyama dıyor ve bu ıs ıcın 200 tl ye kadar ucret oduyordur mesala dedıgın gıbı olsa her arac kaza yapmıs gozukur kasko sırketlerının musterı cekmek ıcın yapmıs oldugu promosyonlar dıyebılırız bunlara bunda raporyok zaten polıce ve ehlıyet fotokopısı sadece ufak tefek seyler bunlar zaten plastık kısımın anahtar ıle cızılmesı tramere yansırmı kı bunlar yansısın kaskoyu bozmuyor ıc doseme temızlıgı ,2 cm lık doseme klozu var tramerde koltuktakı sıgara yanıgından araba kazalımı gozukecek .
2 yıldır sadece ufak plastık kısımlardakı cızıge gıdıyorum
mini onarım kaskoyu delmezz..
mini onarım kaskoyu delmez tamam da benim merak ettiğim tramere işleniyor mu?
tramere işlenmez eminim çünkü bir kaç kere yaptırdım