Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk defa servise gittim. Ne mi oldu?

erdalmutlu
09/04/2011, 02:26
5000 seviye kontrol, boya ve motor koruma için gidildi

Aracın içinde boşta vida buldum nerden geldiyse
Motor koruma yapılırken ısı yalıtım keçesinin sabitleyen parçalar yok olmuş
Aracı teslim alırken usta üstü kapalı bahşiş iştedi
Fiyat Sigortanın hediyesi boya korumayı yaptırırken bin takla attım araya alians müsteri temsilcisi girdi
Sanırım başka fiyat servisini deneyeceğim Kartaş pek güven vermedi bana

Erdem Bozdağ
09/04/2011, 02:37
Ankara Kavalıkdere Oto yu tavsiye ederim ben.Aşağı yukarı tum servislere ben de gittim en çok memnun kaldıgım kavalıkdere servisidir.Zaten forumu incelerseniz genelliğin kavalıkdere otodan memnununiyetini görürsünüz.Gerçekten boşta parça bulma ve servis gibi ortamda bahşiş istenmesi çok kötü bir durum

erdalmutlu
09/04/2011, 02:43
10 binde işallah

ibrahim06
09/04/2011, 09:47
Bahsini ettiğiniz boşta vida veya civataları sıfır teslim aldığımda ben de bulmuştum paspasların altında. O vidalar motorda hiçbir yere uymuyor. Motor kaputunu açın muhtemelen civatası takılmamış vidalar görürsünüz lakin sizin bulduklarınız onlara uymaz. Tecrübeyle sabittir.

USTA
09/04/2011, 10:03
Herkes vida arttıramaz,adamlar oldukça iyi demek ki...:)

Budweiser
09/04/2011, 10:16
Vidayı bende buldum bahsedildigi gibi uyan bir yer yok boştada bir yer yok aldım eve koydum bende alet kutusunun içine lazım olursa diye. Fiat kendince bi rituel falan mı yapıyor anlamadım? :D Bu arada bende kavaklıdere servisini ve müslüm abiyi sonradan keşfettim gerçekten çalışanlarıyla beraber düzgün insanlar ankarada başka servise adımımı bile atmam.