Orijinalini görmek için tıklayınız : GP lerimizin dyno test verileri...
aradaşlar buraya gp lerimzin dizel benzin farketmez dyno test verilerini yazalım isteyen resimde koyabilir ben veilrin olduğu kağıdı kaybettim için resim koyamıyorum
2008 GP 1.3 multijet 75 hp standart fabrika çıkış
Dyno test verisi
76.7 hp 190 nm tork
sizinkileri görelim :)
operatormurat
08/04/2011, 19:57
altan hayırlısıyla bir dyno testine girince benim araba kaç beygir çıkarsa buraya yazarım....
bekliyorum o zaman değerleri :)
sattığım araba da 75 likti 73 çıkmıştı 120 binde 2007 active idi..
siyahinci83
08/04/2011, 20:53
2009 model multijeti satarken dyno testine soktular 78.6 beygir çıktı
yunus kahraman
08/04/2011, 21:37
motor gücü haricinde yere verdiği gücüde yazarsanız daha güzel bilgi sahibi olmuş oluruz.
arkadaşlar bu test nerde? ne kadar bir ücrete yaptırılabilir? merak ettim bnde yaptırmak isterim gerçekten...
evet ne kadara yapıyorlar bu testi...
Güncelleyelim:X
arkadaşlar bu test nerde? ne kadar bir ücrete yaptırılabilir? merak ettim bnde yaptırmak isterim gerçekten...
Hakkatten ya nerede yaptırabiliriz bu testi.Cumartesi yazılıma giricem,son değerleri görmek adına yaptırırım bi test.
celenlee
04/05/2012, 10:43
Hakkatten ya nerede yaptırabiliriz bu testi.Cumartesi yazılıma giricem,son değerleri görmek adına yaptırırım bi test.
Yazılım atan yerlerde olur genelde, olmasa bile ille bildikleri yerler vardır yönlendirirler ;)
Bu arada dyno zaten tekerlerin aktardığı gücü/torku ölçmüyor mu?
Yukarda yere aktarılan güç sorulmuş sanırım?
Ziyaretci046
04/05/2012, 10:54
izmirde otokentte bizim sanayide dyno mossda var 20 tl yapıyorlar bazı dynolar yanlış veriler elde edebiliyor her sonuca da inanmayın
maceraci95
04/05/2012, 12:19
izmirde otokentte bizim sanayide dyno mossda var 20 tl yapıyorlar bazı dynolar yanlış veriler elde edebiliyor her sonuca da inanmayın
benim yazılım bu ay yapılacak. Cemal Bey ile senin orada buluşacağız. Test yaptırmak isterim ama düzgün olur mu bilgin var mı?
cihankardes
04/05/2012, 13:04
Alsancakta Sevinç pastanesi, sanayide oto buluşma mekanlarımız :D
Şu 20 tl dyno ilgimi çekti şimdi.
Ankara'da iskitler sanayi (çevik kuvvet arkası) mega otomotiv de 30 TL ye yapıyoruz.