Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : AVEA Hat Almayın, Aldırmayın...

Scottie
08/04/2011, 14:47
Avea hat almayın kesinlikle. müşteri temsilcileri lakayıt... işlerini hiç iyi yapamıyorlar. tamamen amatör olarak yönetiliyor... 1 faturamı 3 kez tahsil ettiler.. ama bana geri ödemenin banka tarafından yapılacağını söylüyorlar... lütfen AVEA hat almayın alacak yakınlarınızada hat aldırmayın... iki kere düşünün...

Yazdıklarımın tüm sorumluluğu bana aittir. Forum yönetimi ve yöneticilerini olayla alkası yoktur.

USTA
08/04/2011, 15:52
Mağdur olunca hak aramak güzel birşey değilmi Eser kardeşim,en güzelini yapıyorsun,bu memlekette hem hakkını arayacaksın hemde diğer insanları uyaracaksın bu bir vatandaşlık görevidir...

SRDR KRKC
08/04/2011, 16:30
Valla Aldık Bir Kere Eser 2 Yılda Elimiz Kolumuz Bağlı :)

USTA
08/04/2011, 16:32
Bende TTNET uçan internet almıştım içindeki hat Avea çıkmıştı,şimdi TTNET bırakmış işe Avea bakıyor ödemelerde Avea bayilerine yapılıyor,1 sene falan kaldı kapatamıyorumda hattı...

ZAK1980
08/04/2011, 17:47
Avea hat almayın kesinlikle. müşteri temsilcileri lakayıt... işlerini hiç iyi yapamıyorlar. tamamen amatör olarak yönetiliyor... 1 faturamı 3 kez tahsil ettiler.. ama bana geri ödemenin banka tarafından yapılacağını söylüyorlar... lütfen AVEA hat almayın alacak yakınlarınızada hat aldırmayın... iki kere düşünün...

Yazdıklarımın tüm sorumluluğu bana aittir. Forum yönetimi ve yöneticilerini olayla alkası yoktur.
Bu denlı sacma bır fırma olmaz benımde faturamı aynı gun farklı kredı kartlarından cekmısler kartların extrelerının elıme ulasmasını beklıyorum ya bu aykı faturaya mahsup etsınler yada kredı kartına iade etsınler.
Cıdden salak bır fırma Trcell de fatura odendıgı anda sıstemde gozukuyor ve istesenızde baska kart veya hesaptan tahsılat yapılmıyor.Bır keresınde nasıl olduysa ıkı kez cekmısler 1 ay boyunca bonuskartta açıkprovızyonda gozuktu adamlar acık provızyonda bırakmıslar tabıkı extreye yansımadı.

demon
08/04/2011, 18:06
Almamda aldırmamda.

ibrahim06
08/04/2011, 18:19
Avea bu 3 operatör içinde en iğrencidir. Bir de TV'de Aveasızlara hayat şöyle avealılara hayat böyle diye reklamları yok mu uyuz oluyorum.

Scottie
08/04/2011, 19:10
işlemler bitsin hemen ayrılıyorum aveadan....

Kriminal
08/04/2011, 19:13
Ya aksine ben uygulamalarını sevıyorum...Arandıkca kazanıyorum durmadan bedava dakıka gelıyor.İnterneti çok hızlı guzel ama belkıde hıc faturalı hat kullanmadıgımdan kaynaklanıyor olabılır..Birde bizim memlekette hala çekmiyor :(

tayfux
08/04/2011, 19:15
Allah Allah ilginç bende geçmişte de yazdım ama bayadır öğretmen hattı kullanıyorum hiç sorun yaşamadım :) ama sizlerden duyunca şaşırıyorum geçmiş olsun arkadaşlar..

taret
08/04/2011, 20:27
birde konuşurken sürekli hattın düşme olayı var.

femoli
08/04/2011, 20:30
AveA mı AslA

muhammedçelik
08/04/2011, 20:32
9 yıl kullandım bidaha mı? asla!!!

Punto_Can
08/04/2011, 20:50
5 yıldır turkcell kullanıyorum, dert yok tasa yok :)

ucs33
08/04/2011, 21:10
2010 yılı şubat ayında firma hakkında bir şikayette bulunmuştum, hala çözülmedi bende de sabır kalmadı. bu yüzden 2 gün önce hattımı başka operatöre taşıdım. müşterisiyle iletişim kuramayan bir şirketten ne beklenebilir ki..

Budweiser
08/04/2011, 21:15
İnternet olarak en iyi operatör Trcell, kampanya olarak en iyi operatör avea. Ama genel açıdan en dandiği avea olduğundan avea hattımı Vodafone a geçirdim faturalıya miss genç tarife 25 tl vodafone içi beleş heryere 500 dk. 5000 sms daha bitirdiğim olmadı çok yim çekmeme sıkıntısı yok Trcell hattımda var gerilmiyorum miss :D:D

Budweiser
08/04/2011, 21:16
birde konuşurken sürekli hattın düşme olayı var.

Msjların saatler sonra gitme olayıda var.. Ki kavga sebebi direk :D:D

onorom
08/04/2011, 23:42
Ne saçma bir başlık!!! Arkadaşımın biri Fiat almayın diye başlık açar diğer arkadaşım Avea almayın! Tamam Fiat Avea almayalım Opel ve Turkcell alınca bu problemler kalmayacakmı??? Her firmanın böyle problemleri oluyor. Olmuyormu? Elinizi vicdanınıza koyun arkadaşlar? Bugün Audi sahibi bile bir sürü servis şikayetinde bulunuyor...

Eser arkadaşım sizde forumda yorumlarını takip ettiğim birisiniz ama böyle bir başlık sizce de gereksiz değil mi?

takres
08/04/2011, 23:47
resmen öğrenci operatörü avea yine ne varsa turkcellde var...

Scottie
08/04/2011, 23:54
Ne saçma bir başlık!!! Arkadaşımın biri Fiat almayın diye başlık açar diğer arkadaşım Avea almayın! Tamam Fiat Avea almayalım Opel ve Turkcell alınca bu problemler kalmayacakmı??? Her firmanın böyle problemleri oluyor. Olmuyormu? Elinizi vicdanınıza koyun arkadaşlar? Bugün Audi sahibi bile bir sürü servis şikayetinde bulunuyor...

Eser arkadaşım sizde forumda yorumlarını takip ettiğim birisiniz ama böyle bir başlık sizce de gereksiz değil mi?

ben başıma gelen bir olaydan dolayı böyle bir konu açtım... konuyu beğenmeyebilirsiniz.. bu güne kadar burada böyle bir konu açmadım açanlarıda uyardım... ama ilk mesajda forumun zor durumda kalmasını engelemek için tümü sorumluluğu üstüme alıyorum diyede yazdım... diğer arkadaşlarda fikirlerini yazmışlar...
ben bu konu da açıkça avea hattını önermediğimi belirtmek istedim... uyarınız için teşekkürler....

operatormurat
09/04/2011, 00:10
11 yıllık turkcelle olan dostluğuma 2 ay önce son verdim, benim sadece her yöne 1000 dakikaya ihtiyacım var, ben bu 1000 dakika için heray 80,85 tl yi turkcell e ödüyordum.sevgili turkcellim bu 1000 dakikayi öğretmene doktora polise falan ayda 40 tl ye vermeye başladı,bende bu 40 tl lik tarifeye geçmek istedim devlet memuru değilsin sana veremeyiz dediler.11 senedir hiç bir zaman faturasını aksatmadan yatırıyordum,ani bir kararla(sinirle) 1000 dakika 29 tl olarak avea ya geçtim.en son olarak t cellden bir mesaj geldi gecen gün 3.90(üç lira doksan kuruş) liralık borcunuzu en kısa zamanda ödemezseniz yasal süreç başlayacaktır,ödenene kadar günlük gecikme faizi eklenecektir diye.işte 11 yıllık sadık müşteri olamın ödülü bu olsa gerek.... sevgili eser kardeşim ben avea daha iyi t cell kötü demiyorum,kattılar bizi önlerine kuzu gibi güdüyorlar,sen hangi sürüye geçersen geç,değişen bişey yok biz hep alttayız...

ystuning61
09/04/2011, 00:21
Türkcell vazgeçilmez abi. Tanıdıklarımın başınada benzeri olaylar geldi.

scarrow
09/04/2011, 00:36
Turkcell yıllarda bu ülkedeki ilk operatör olmanın rahatlığını yaşadı kaymağını yedi. 1999'dan 2003'e kadar Turkcell kullandım. 2003 yılından bu yana da Avea kullanıyorum. Öncelikle Turkcellin fiyat politikası daha kaliteli bir hizmet sunmaya yönelim. Avea ise daha makul fiyatlara daha çok hizmet vermeye yönelik. Bugün Turkcell'deki ses kalitesi hiçbir operatörde yoktur. Ama Avea'daki fiyatlara da hiçbir operatör konuşturmaz. Her yöne 650 dk. Avea içi 1250 dk. konuşma süresine 30 Tl ödüyorum. Şuan bana Avea içi görüşme süresinin yüksek olması yarıyor. Ama memnun muyum? Ses kalitesi olarak memnun olduğumu söylemem çok zor. Ama bu şartlarda başka bir operatör olmadığına göre burada kalmaya devam edeceğim. Ama bunları söylerken diğer operatörlerin de olumsuz özelliği yoktur demek bence Avea kullanıcılarının yaşadıkları problemden gelen bir sinirle söylenmiş sözlerdir. Sonuç olarak diğer operatörleri kullanmadan orada yaşanılan problemleri bilemeyiz.

Bir de eklemek istediğim bir başka konu da bu başlıkla ilgili. Her ne kadar sorumluluğun kendinizde olduğunu belirtmiş olsanız da daha önce forumda yer alan bir konudan dolayı yanlış hatırlamıyorsam da Avea'nın avukatlarından ilgili konunun forumdan kaldırılmasına ilişkin bir mesaj gelmişti ve o mesajda forumda yer alan her konudan forum sahipleri ve yöneticileri sorumlu tutuluyordu.

ERDEM1907
09/04/2011, 00:45
avea'dan turkcell'e geçtim çünkü iş yerinde avea çekmiyor ama turkcell vodofone full çekiyor. Aylık 29 tl sabit fatura bol bol yetiyor. Biraz pahalı olsun ama çeksin be kardeşim:) acil bir durumda çekmedikten sonra ucuz olsa ne işe yarar ?

uraaal
09/04/2011, 00:49
zuhahahah saka gibi abi yaa sayfadada avea reklamı var :D
https://img545.imageshack.us/img545/2109/sdak.png
https://img545.imageshack.us/i/sdak.png/

PeterPAN
09/04/2011, 01:36
2001 yılından bu yana, aynı hattı aynı numarayı kullanıyorum :) şimdiye kadar bir kere sıkıntı yaşamadım...

dexter
09/04/2011, 01:36
hükümet hükümet olsa mecburi ihtiyaçlar olan sağlık,eğitim,ulaşım ve iletişimi halka göre uygular... hepsinde soyuluyoruz malesef... yıllardır kredi kartı aidatına bile çözüm üretemedi bu adamlar...

aslam0740
09/04/2011, 03:39
ben başıma gelen bir olaydan dolayı böyle bir konu açtım... konuyu beğenmeyebilirsiniz.. bu güne kadar burada böyle bir konu açmadım açanlarıda uyardım... ama ilk mesajda forumun zor durumda kalmasını engelemek için tümü sorumluluğu üstüme alıyorum diyede yazdım... diğer arkadaşlarda fikirlerini yazmışlar...
ben bu konu da açıkça avea hattını önermediğimi belirtmek istedim... uyarınız için teşekkürler....

al bendende o kadar sakın mı sakın uçan internet almayın neden mi normalde bana 500 mb için 10 tl alacaklardı faturaya bi bakıyorum 44 tl 35 tl hiç 10 tl geldiğini görmedim kotayıda aşmıyorum 400mb ile en fazla 450 mb da bırakıyorum nedense 35den aşağı faturam gelmiyor. bende kullanmıyorum boş boşuna ayda 12 tl veriyorum bi kere 24 ay taahhüt verdik şunun şurasında 8 ay kaldı bitsin hemen kapatacağım

ibrahim06
09/04/2011, 09:44
11 yıllık turkcelle olan dostluğuma 2 ay önce son verdim, benim sadece her yöne 1000 dakikaya ihtiyacım var, ben bu 1000 dakika için heray 80,85 tl yi turkcell e ödüyordum.sevgili turkcellim bu 1000 dakikayi öğretmene doktora polise falan ayda 40 tl ye vermeye başladı,bende bu 40 tl lik tarifeye geçmek istedim devlet memuru değilsin sana veremeyiz dediler.11 senedir hiç bir zaman faturasını aksatmadan yatırıyordum,ani bir kararla(sinirle) 1000 dakika 29 tl olarak avea ya geçtim.en son olarak t cellden bir mesaj geldi gecen gün 3.90(üç lira doksan kuruş) liralık borcunuzu en kısa zamanda ödemezseniz yasal süreç başlayacaktır,ödenene kadar günlük gecikme faizi eklenecektir diye.işte 11 yıllık sadık müşteri olamın ödülü bu olsa gerek.... sevgili eser kardeşim ben avea daha iyi t cell kötü demiyorum,kattılar bizi önlerine kuzu gibi güdüyorlar,sen hangi sürüye geçersen geç,değişen bişey yok biz hep alttayız...

Bir şirkete bağlı kalmayalım. Bunlar birbirinden müşteri koparmak için her yıl kampanya yapar, kendisinde olan mişterileri çantada keklik sanır enayi yerine koyarlar. 3 hattın 3ünü de zamanında kullandım. Şuan hangisi işime geliyorsa onu kullanıyorum. 2yıl önce kamu kampanyasından turkcele geçtim Aveadan. Bu demek değildir ki Turkcellde daimi kalacağım. Soymaya başladıkları an başka bir operatöre geçerim. Nasıl olsa kampanya yapıyorlar.

izoci
09/04/2011, 10:36
geçmiş olsun abi murat abininde başına gelenler::D:D

alpimmm
10/04/2011, 01:30
2 sene önce kurtuldum çok şükür :)
bizim evde çekim sorunu yaşayan tek hattır kendisi :D