PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil yardım

leventt
07/04/2011, 15:13
Merhabalar arkadaşlar. bende yeni bir evo kullanıcısı olacağım, sayılı saatlerim kaldı. saat 5 gibi arabamı bayiden almaya gideceğim; alırken arabada nelere dikkat etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

hakguner
07/04/2011, 15:19
Valla arkadaşım bende cumartesi günü teslim alıcam. Kendime göre, arabanın özelliklerini içeren bir checklist çıkardım. Alırken nelere bakmalıyım diye, ona göre teslim alırken bakıcam.
Sana faydası olurmu bilmem ama listem aşağıda :

Gövde rengi yan ayna ve kapı kolları
Çelik jant
Deri diresiyon ve vites topuzu
CİTY modu
Start & Stop
Vites değişim göstergesi
Otomatik klima
Park sensörü
Tam boy stepne ( 185 - 65 R15 )
ABS-EBD
FPS (yangın önleme sistemi )
ISOFİX
Kumaş paspaslar
Kol Dayama

Garanti Belgesi
Kullanım Klavuzu
Opet yakıt Güvence Kartı

ASİST KİT
Yağmur sensörü
Cruise kontrol
Otomatik kararan dikiz aynası

SAFE KİT
ESP
ASR
MSR
HBA
HİLHOLDER

muhammedçelik
07/04/2011, 15:19
Öncelikle aracın hayırlı olsun kardeş..Günlerdir konuştuğumuz bir konu var lastik konusu aracı teslim alırken aracın garanti belgesinde yazan lastikle aracın üzerindeki lastiğe dikkat et aynıysa sorun yok ama brigstone,pirelli veya continental yazıpta üzerinde goodyear gt3 varsa teslim alma değiştirmelerini iste birde trafik seti,yangın tüpü,kitapçık,yedek anahtar vs tammı bak genelde yangın tüpü vermezlerde isteyince veriyorlar.birde arkadaşında dediği gibi sözleşmede yazılı olan donanımlarla aracın arasında bi fark varmı onada bak..

leventt
07/04/2011, 15:22
yardımlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar ben bu forumu çok sevdim :)))

USTA
07/04/2011, 15:25
Aracı bayinin önüne getirip elinize anahtarı tutuşturup sizi göndermelerine izin vermeyin,teslim belgesine imza atmadan önce hangi donanımlarla aldıysanız bunları tek tek size göstermelerini ve nasıl çalıştırıldığını göstermelerini isteyin,lastiklere mutlaka bakın,belgede yazanla üzerindekilerin aynı olmasına dikkat edin,Goodyear GT3 takılıysa kabul etmeyin derim...

Misafir
07/04/2011, 15:26
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun aracınız..

Eski bir satış danışmanı olarak ;

teslimat alanına gitmeden önce henüz masadayken evraklarınızın kontrolünü gerçekleştirin( garanti kitağçığınızın imza ve kaşelerine bakın, teyp kod kartınızı ve anahtar kod kartınızı sorun ki muhtemelen onları aracın iç donanımı hakkında bilgi verirlerken teslimat aşamasında vereceklerdir. Teslimat alanında aracınızın tavanına kadar kontrol edin, çizik, vuruk ya da gözden kaçan herhangi anormal bir durum olup olmadığını konntrol edin mutlaka. özelliklerini biliyor olabilirsiniz ama siz yine de satış danışmanınızdan aracın içinde anlatmasını rica edin. Eğer ekstra bir donanımı varsa mutlaka bunların bulunup bulunmadığına bakın..şimdilik aklıma gelenler bunlar :)
kazasız belasız kullanın

leventt
07/04/2011, 15:28
teşekkür ediyorum :)

ErdmG
07/04/2011, 15:49
Aracınız hayırlı olsun. Aracı teslim alırken paspasları olup olmadığına ilkyardım setine ve yangın tüpüne dikkat etmenizi öneririm. Yangın tüpü benim araca koymamışlar bir türlü gidip alma fırsatım olmadı buna dikkat edin. Ruhsatıda ayrıntılı incelerseniz ilerde sıkıntı çıkmaz.. :) Tekrardan kazasız belasız kullanmanız dileğiyle aramıza hoşgeldiniz.. ;)

leventt
07/04/2011, 15:51
hoşbuldukkk tesekür ediyorum....

kara kız
07/04/2011, 16:41
ruhsat bilgilerini özellikle kontrol et derimm

Mr.Freeze
07/04/2011, 16:44
Hayırlı olsun güle güle kullan.

emre the king
07/04/2011, 16:58
vallaha bence yakıtına dikkat et.dün akşam teslim aldım.bir çay kaşığı yakıt koymuşlar.zar zor yetiştim istasyona.

murat26
07/04/2011, 22:15
hayırlı olsun

zafer murat
07/04/2011, 22:27
aracı teslim aldıktan sonra ilk işiniz hemen yakıt koyun 1,litre gibi ya var ya yok depoda

ecosi26
07/04/2011, 22:42
Kazasız belasız kullanmanız dileğimle hayırlı olsun gerekenleri arkadaşlarım söylemişler bana iyi dilekler kalmış hoşgeldiniz...

ZAK1980
07/04/2011, 22:48
Aracınız hayırlı olsun. Aracı teslim alırken paspasları olup olmadığına ilkyardım setine ve yangın tüpüne dikkat etmenizi öneririm. Yangın tüpü benim araca koymamışlar bir türlü gidip alma fırsatım olmadı buna dikkat edin. Ruhsatıda ayrıntılı incelerseniz ilerde sıkıntı çıkmaz.. :) Tekrardan kazasız belasız kullanmanız dileğiyle aramıza hoşgeldiniz.. ;)
Bagaj dakı ısık sıstemını 12-18volt olayını unutmayın

kukart
07/04/2011, 22:59
güle güle kullanını
yağına suyuna baktırın :))