Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön Tampon Folyo Kaplama
thekafkef
07/04/2011, 14:39
Arkadaşlar forumdan araştırdım fakat işime yarayan bilgi bulamadığım için tekrar konu açtım kusura bakmayın.
Ben sadece bazı arkadaşlar yapmış panjurun altına plakalığın altına yapmak istiyorum.
-Öncelikle folyoyu biz alsak kendimiz uygulayabilrmiyiz?
-Bunlar çeşit çeşit sanırım Hangisini almak mantıklıdır?
-Ben zaten çok tutacağımı sanmıyorum ortalama 2-3 ay sonra çıkarttığımda sorun olur mu?
-Maliyet Ne kadar Olur?
Şimdiden Teşekkürler.
Arkadaşlar forumdan araştırdım fakat işime yarayan bilgi bulamadığım için tekrar konu açtım kusura bakmayın.
Ben sadece bazı arkadaşlar yapmış panjurun altına plakalığın altına yapmak istiyorum.
-Öncelikle folyoyu biz alsak kendimiz uygulayabilrmiyiz?
-Bunlar çeşit çeşit sanırım Hangisini almak mantıklıdır?
-Ben zaten çok tutacağımı sanmıyorum ortalama 2-3 ay sonra çıkarttığımda sorun olur mu?
-Maliyet Ne kadar Olur?
Şimdiden Teşekkürler.
Selam
ibilgim dahilinde sorularını cevaplamya çalışayim,
- folyoyu kendin alırsan ısı tabancası ile uygulama yapabilirsin (fön makinesi kullananlarda varmış fakat ben pek emin değilim)
- evet bunların çeşitleri var normal folyo ve cast dedikleri bir folyo. normal folyoda solmalar olabiliyormuş ve çıkartırkenyapışkanların kalması, boyanın çıkması gibi sorunlar oluşabiliyormuş. Cast folyoda ise herhangi bir solma falan olmuyormuş ve çıkartırkende sorun yaşamıyormuşsun yani kaliteli olan ürün cast folyo)
- maliyeti bence kendin yapmaya uğraşacak birşey değil. Reklamcılar 30 tl gibi bir rakama yapıyorlar. Benim aldığım rakam buydu.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
Kolay gelsin
ön tampona ve logo yerine carbon fiber ve siyah folyoyu 50 tl ye uygulattım ki tamponun şekli usta ellere gereksinim duyuyor.
thekafkef
07/04/2011, 19:14
İşte Tek sorun Bunu Blunduğum yerde yapabilecek biyer yok.
Kendim Yapmayı düşünüyordum onada zor diyorsunuz
Yani Bu folyonun arkası yapışkanlı değil mi? Yani direkt uygulayamazmız?
plakayı sökebilsem ben yapacam da kıyamıyorum :D
thekafkef
08/04/2011, 22:31
Ya ben yapabileceğimi düşünüyorum ama flyonun nasıl birşey olduğunu tam olarak bilmiyorum.Bu , piyasada satılan d-c fix lere benzemiyor mu yani arkası yapışkan değilmi?
Budweiser
08/04/2011, 22:36
Bence zor gibi gözükmüyor. Ayrıca ufak arzumun saç kurutma makinasıyla 3m Carbon folyoyu ısıttım gayet güzel ısındı ve yapıstı sıkıntı olmuyor.
arkası yapışkan cast folyo diye geçiyor sanırım...
thekafkef
08/04/2011, 22:45
Bence zor gibi gözükmüyor. Ayrıca ufak arzumun saç kurutma makinasıyla 3m Carbon folyoyu ısıttım gayet güzel ısındı ve yapıstı sıkıntı olmuyor.
Çok soru sordum ama Neden ısıtıyoruz Isıtmasak Sorun Olur mu?
Teşekkürler.
galiba yapıştırınca kalan kabarcıkları engellemek için..
thekafkef
08/04/2011, 22:55
Çok Teşekkür Ederim Yarın Deneyeceğim