Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var
smartengineer
06/04/2011, 16:45
Arkadaşlar dün çalıştığım yerin otoparkında park halindeki aracıma birisi ciddi şekilde sürtmüş tutanak falan tuttuk adam suçunu kabul ediyo.bu gün servise gittim pasta ile falan uğraştılar ama nafile boyanmadan olmaz dediler.
Şimdi size sormak istediğim bu boya işi ben arabayı satarken sıkıntı açarmı başıma yani böyle bineyim diyorum ama imkan varken (karşı tarafın sigortası) boyatmalımıyım.Kafam acayip karıştı. resim altta
https://i1104.hizliresim.com/2011/4/6/5414.jpg
Fatih bey uzun süre bincekseniz boyatmalısınız, yok ben 1 yıl içinede satarım derseniz ve içinize sinecekse bu sekilde kalsın.
öncelikle geçmiş olsun
vuran kşide bayaa okuz muş yanii
burdan fazla belli olmuyor eğer çok sırıtmıyorsa boyatma bence
millet boyalı diye demediğini bırakmıyor satarken.
iller bankasında çalışıyorsunuz herhalde dimi ? :)
smartengineer
06/04/2011, 17:14
iller bankasında çalışıyorsunuz herhalde dimi ? :)
evet iller bankasında çalışıyorum
smartengineer
06/04/2011, 17:15
Fatih bey uzun süre bincekseniz boyatmalısınız, yok ben 1 yıl içinede satarım derseniz ve içinize sinecekse bu sekilde kalsın.
5-6 sene binmeyi düşünüyorum.
çek geçmiş olsun gözünüze takılıp sızı rahatsız ediyorsa boyatın sonuçta öle binip canınızı sıkacağınıza boyatın bence tekrar geçmiş olsun
5-6 sene binmeyi düşünüyorum.
Boyatın ozaman hiç düşünmeden 5-6 yıllık araçlarda 1 parça yüzeysel boya hata sayılmaz.
muhammedçelik
06/04/2011, 17:21
Geçmiş olsun hocam eğer 5-6 sene binecekseniz bence güzelce resimleyip boyatın 5-6 sene görmeye dayanamaz insan sigorta karşılıyorken boyatın pırıl pırıl binin..
değişen parça iyidir,boyatmak iyidir.yamalı bohça olmasındansa aracımın gider çatır çatır parçada değişirim boyada yaptırırım :)
muhammedçelik
06/04/2011, 17:40
Eski arabamda sol 2 kapıda sürtünmeden dolayı çizikler ve biraz çöküntü meydana gelmişti boyatmayayım dedim 1 sene filan bindim öyle derken mandanın biri transitle ışıkta arkadan vurdu tampon ve bağaj kapağında ezik meydana geldi onun üstüne anladımki boyadan kaçış yok hem bağajı hem kapıları boyattım hemde tampon değişti :)
34 BU 2694
06/04/2011, 17:43
Orfınalıyle degıstır abıcım dırek sıkıntı olmaz
Zaten boya yaptırmazsanız bir süre sonra içeriden paslanma başlar daha kötü olur. Bu fotoğrafı saklayın, satarken gösterirsiniz.. Çoğu insan boya var dendiğinde araba büyük bir kaza geçirmiş gibi düşünüyor veya fiyat kırmak için böyle davranıyor. En güzeli fotoğrafı muhafaza etmek. Geçmiş olsun.
boya oncesı aracın fotolarını cekın mumkunse tarihli bri makina olsun. sonra tutanakları vs saklayın satarken alıcı kişilere gosterirsiniz.
geçmiş olsun
kaptan_ahab
06/04/2011, 19:04
Arkadaşlarında dediği gibi fotoğraf olduğu sürece boyamanın bir sakıncası olmaz. Uzun vadelide binmeyi düşünüyorsunuz, kesinlikle yaptırın.
Boyatın ozaman hiç düşünmeden 5-6 yıllık araçlarda 1 parça yüzeysel boya hata sayılmaz.
aynen hocam 5-6 sene bincekseniz lokal boya yaptırın araba da yeni boya sırıtmaz ton farkı yaratmaz..
krakercocuk
07/04/2011, 01:37
arkadaslar doğru solemış kaptan..tarıhlı bır makına ıle fotoğraflayınkı cıızıkden dolayı boyalı dedıgınızde kanıtınız olsun;)
Bildiğiniz ve inandığınızı kolay söylersiniz arkasında da rahatlıkla durursunuz o yüzden arkadaşlarımın dediği gibi foto alın ve içiniz daha rahat olsun satarken rahat olayım diye bu şekilde bekletmeyin servsin dediğine göre boyalar su bazlıymış sıkıntı olmasın daha sonra. satacağınız zamansa gösterirsiniz foto ları. benim bir aracım vardı satarken tavana kadar macunlu dediler ama ben 3. sahibiydim şaştım kaldım ilk sahibi bagaj kısmında darbe var demişti 2. sahibi hiç kaza yapmamış tramerde hiç görünmüyordu yapabileceğim hiçbirşey yoktu 1-2 bin lira daha aşağıya sattım bende en doğrusunu siz yaparsınız foto alırsanız saygılarımla
smartengineer
07/04/2011, 10:24
Arkadaşlar değerli fikirlerinizi paylaşımınızdan dolayı çok teşekkür ederim.ben en iyisi resimlerini çekip boyatayım.Hepinize iyi forumlar.