Orijinalini görmek için tıklayınız : Vefat
kornman887
06/04/2011, 15:25
Arkadaşlar hırsızdır şudur budur derken foruma girmeye fırsat kalmadı geçen haftasonu, takip eden arkadaşlar bilirler, p.tesinden beride anneanneam e kanser tehşisi koyulmuştu, bugün vefaat etti. Sürekli kötü ve içinizi karartan haberlerle karşınızdayım sizdende bu yüzden özür diliyorum, fakat şimdi de bu yüzden köye gidip annemlerin yanlarında onların metanetli olup eksik ihtiyaçlarını karşılamak zorundayım. Forumda aktif olamamamın nedeni bu olacaktır. Şimdi ise sıcak bi duş alıp bir traş olup akşama babamla kırklareline yolculuk vaktidir. Ruhuna bir dua okursanız çok makbule geçer, Saffetti annanemin adı.
Allah rahmet eylesin...Başınız sağolsun...
sakinkaradas
06/04/2011, 15:28
Başın saolsun kardeş
SRDR KRKC
06/04/2011, 15:28
Allah Rahmet Eylesin Arkadaşım Kalanlara Sabır Diliyorum...
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş..
Allah rahmet eylesin,başın sağ olsun kardeşim...
kaptan_ahab
06/04/2011, 15:34
Allah gani gani rahmet eylesin.
Kronokrator
06/04/2011, 15:40
allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.
bende canım babamı 37 gün önce bu illet hastalık nedeniyle kaybettim. çok zor.
Başın sağolsun, yardım edebileceğimiz birşeyler olursa herzmana haber vermen yeterli
iyi yolculuklar dostum
Kriminal
06/04/2011, 15:56
Can mekanı Cennet olsun..Başınız saolsun
Başınız sağolsun, cennet mekanı olur inşallah. 2 sene önce aynı illetten babamı kaybetmiştim.. :(Allah nur içinde yatırsın..
Erdem Bozdağ
06/04/2011, 16:12
Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun...
saricizmelimemetaa
06/04/2011, 17:49
allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin.... başınız sağolsun...
muhammedçelik
06/04/2011, 18:24
Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun...
Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, sizlere de Allah sabır ve uzun ömür versin...
whitegold
06/04/2011, 19:10
can basın sagolsun arkadasım cok uzuldum dua edıcem Allah mekanını cennet nasıp etsın.
kardeşim başın sağolsun Allah mekanını cennet kılsın inşallah..
turbulans
07/04/2011, 01:55
başınız sağolsun allah rahmet eylesin sabırlar dilerim
krakercocuk
07/04/2011, 02:03
arkadaşlar hepinizin başı saolsun:(
basınız sag olsun allah rahmet eylesın
Arkadaşlar hırsızdır şudur budur derken foruma girmeye fırsat kalmadı geçen haftasonu, takip eden arkadaşlar bilirler, p.tesinden beride anneanneam e kanser tehşisi koyulmuştu, bugün vefaat etti. Sürekli kötü ve içinizi karartan haberlerle karşınızdayım sizdende bu yüzden özür diliyorum, fakat şimdi de bu yüzden köye gidip annemlerin yanlarında onların metanetli olup eksik ihtiyaçlarını karşılamak zorundayım. Forumda aktif olamamamın nedeni bu olacaktır. Şimdi ise sıcak bi duş alıp bir traş olup akşama babamla kırklareline yolculuk vaktidir. Ruhuna bir dua okursanız çok makbule geçer, Saffetti annanemin adı.
Başınız sağolsun.. Allah geride kalanlara sabır versin..
Başınız sağolsun, cennet mekanı olur inşallah. 2 sene önce aynı illetten babamı kaybetmiştim.. :(Allah nur içinde yatırsın..
başınız sağolsun, allah rahmet eylesin :(
operatormurat
07/04/2011, 09:07
vefat edenlere allahtan rahmet diliyorum,mekanları cennet olsun....
Arkadaşlar hepimizin başı sağolsun. Allah rahmet eylesin. Bende 53 gün oldu anneannemi kaybedeli. Zor bir süreç Allah sabır versin.
Mekanları cennet olsun.
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun
başınız sağolsun.ALLAH rahmet eylesin..
Arkadaşlar hepimizin başı sağolsun. Allah rahmet eylesin. Bende 53 gün oldu anneannemi kaybedeli. Zor bir süreç Allah sabır versin.
Mekanları cennet olsun.
yasemin hanım sizinde başınız sağolsun,ALLAH rahmet eylesin.
ALLAH rahmet eylesin, basin sagolsun.
mavi-punto
08/04/2011, 13:00
Allah rahmet eylesin...Başınız sağolsun...
Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
Ben de anneannemi ve bir çok aile büyüğümü bu illet sebepten kaybettim... :(
Allah geride kalanlara, sizlere sağlıklı uzun ömürler versin...
Sana ve ailene sabırlar diliyorum...
Allah kimsenin başına bu illeti vermesin, kimseye yaşatmasın...
WiSTaRiA
08/04/2011, 13:33
Allah rahmet eylesin... Başınız sağolsun...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kardeşim. Başın sağolsunç
Allah rahmet eylesin taksiratı af mekanı cennet olur inşallah ben duamı ettim bile başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin :( geride kalanlara allah ömür versin mekanı cennet olsun çok üzüldüm :(
GP COSKUN
09/04/2011, 03:11
başın sağolsun kardeşim allah geride kalanlara sabır versin
Yakınlarını kaybeden tüm arkadaşlara baş sağlığı diliyorum.Allah kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin.
başınız saolsun, mekanı cennet olsun inşallah.