Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
mockba82
06/04/2011, 12:49
Kasım ayında punto evo dynamic multijet asist kit aldım. Cok memnun oldugumu soyleyemeyecegim. Cok fazla ses var arabada. Motor sadece genel anlamda tatmin edici. Gorunuş guzel. Vites cok sert bence. VW ve Renault inceleyip Punto tercih etmiştim. Bir daha töbe....
muhammedçelik
06/04/2011, 12:56
Eylul ayında punto evo dynamic multijet asist kit aldım. Cok memnun oldugumu soyleyemeyecegim. Cok fazla ses var arabada. Motor sadece genel anlamda tatmin edici. Gorunuş guzel. Vites cok sert bence. WV ve Renault inceleyip Punto tercih etmiştim. Bir daha töbe....
Merhaba hemşehrim bende yaklaşık 3 hafta önce aldım evo 1.3mjet+asist kit henüz mühim bir problem yaşamasamda araç sağlamlık konusunda pek güven vermiyor bende almadan önce ibiza ve poloyu incelemiştim ama onlar çok boş geldi bana bende evoyu tercih ettim ama makyaj biyere kadar kalite her daim kalite...
mockba82
06/04/2011, 13:05
Dogrusun kardeş.Babamda Golf var kaç sene oldu. Aksesuar sıfır arabada ama 80 bine geldi öyle ses falan hiçbirsey yok arabada....Bende digerlerinin aksesuari olmamasına kandim. Kullanacağız artık birkaç yıl.Umarım ciddi sorun vermez. Motor ve fren performansından memnunun ama...
muhammedçelik
06/04/2011, 13:11
Dogrusun kardeş.Babamda Golf var kaç sene oldu. Aksesuar sıfır arabada ama 80 bine geldi öyle ses falan hiçbirsey yok arabada....Bende digerlerinin aksesuari olmamasına kandim. Kullanacağız artık birkaç yıl.Umarım ciddi sorun vermez. Motor ve fren performansından memnunun ama...
Eski arabam 2004 model punto'ydu 170binde sattım sadece baskı balata,devirdaim pompası ve fren balatalarını değiştirdim başkada masrafım olmamıştı motor ve fren olarak çok iyi fakat kalite düşük,ses bol ama asla bir renaulta da değişmem :) aldık artık kullanacağız dediğin gibi Allah kaza bela vermesin...
hayırlı olsun tadını yaşamaya bakın motor sesini falan fazla umursamyın bakın belli zaman sonra ses duymaz olursun
Eski arabam 2004 model punto'ydu 170binde sattım sadece baskı balata,devirdaim pompası ve fren balatalarını değiştirdim başkada masrafım olmamıştı motor ve fren olarak çok iyi fakat kalite düşük,ses bol ama asla bir renaulta da değişmem :) aldık artık kullanacağız dediğin gibi Allah kaza bela vermesin...
bakımlı güzel bir dizel full magene ile öyle bir değişirim ki arkama bile bakmam :D
muhammedçelik
06/04/2011, 20:32
bakımlı güzel bir dizel full magene ile öyle bir değişirim ki arkama bile bakmam :D
Bende arıyorum öyle bir bakımlı kazasız boyasız düşük km lpgli full bir 2005 megane ama kendime değil babam için :D
Bende arıyorum öyle bir bakımlı kazasız boyasız düşük km lpgli full bir 2005 megane ama kendime değil babam için :D
valla hoşuma gidio hb megane benzinli full 18-19-20 liraya alınır ama dizel fuller 24 den başlıo düşük km..
StrawBeeRy
07/04/2011, 18:30
hoşgeldiniz keyifli forumlar