Orijinalini görmek için tıklayınız : Bi bakarmısınız :))
karamurat4141
06/04/2011, 01:06
nasıl konuşmaya başlasam bilmiyorum aslında...2 gün oldu aracı alalı ve ilk defa ben pc başından bu kadar uzak durdum evo sayesinde o kadar zevkli ve güzelkiiii anlatamam yaa :)) tek sorunum 2 gunde 100 liralık mazot harcayışımdır o da zaten bu kural haline gelmiştir ilk alınan araç çok yakar felsefesi :)...Sadece bi kaç soru sorucam aracı aldığım an shell petrol ofisine çektim 50 liralık mazot alıp (13.67 litre oluyor ) 102 km de ise ışık yanmaya başladı ve anında opet parokartla 50 liralık daha aldım araç şuan 150 km de menzil olarakta 250 265 civarı değişiyor 100 liralık mazotla 380 400 km sıfır araçla iyi bir değermi yoksa aksıne çokmu yakmış oluyorum bana biraz yardımcı olursanız çooookkk sevinirim :) SAYGILARIMLA. ((Daha önce tanışma gerçekleştirmiştik ama olsun tekrar ve tekrar bu kadar iyi puntocularla olmaktan çook mutluyum ve kendimi şanslı hissediyorum sizlerin arasında bulunmakta İYİKİ VARSINIZ ))
kaptan_ahab
07/04/2011, 10:09
Murat bey hoşgeldiniz, aracınızın yakıt değerleri gayet yerinde. Hatta benimki ile aynı sayılabilir.Aracım 2007 model.
Kriminal
07/04/2011, 10:17
Hoşgeldın
Hosgeldiniz keske opetten alsaydanız mazotu yakıt guvencesı var araçlarımızın
EvoKoray
07/04/2011, 11:46
hoşgeldiniz arabanız yeni olduğu için tüketimler normal heleki bu havalarda biraz daha fazla yakar..
hoş geldiniz o kadar aracüzerine olumsuzluklar duyduktan sonra.iyi dilekler olması güzel....
hoşgeldin, keyifli forumlar...
bizim araçlar 150 km'de ışık yakıyo sanırım daha ben yakmadım ama çizgi ona tekabul ediyo normal yani. yakıt ort. 6yı geçmiyosa rahat ol zamanla düşer
Öncelikle hoşgeldin .. aracın yakıtı gayet güzel hatta çok iyi yeni olmasına karşı 100 tl ye 400 km güzel fazla sıkıştırmadan dilinden anlayarak kullanırsan dahada az yakacağını umuyorum ..
hoşgeldiniz 1.3 m.jetler 3 aşağı beş yukarı 5.4 yakar yani 17 krş.
karamurat4141
08/04/2011, 21:27
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :) yakın bi zamanda fotoğraflarını yüklicem Beyaz incimin :) keyifli forumlar
hoşgeldiniz; keyifli forumlar...
hoşgeldiniz. bence gayet normal..