Orijinalini görmek için tıklayınız : Hırsızlık DİKKAT!
alperylm
06/05/2007, 15:12
https://img145.imageshack.us/img145/6360/dsc00002xk8.jpg
Arkadaşlar cuma gecesi saat 5.00 gibi başıma üzücü bir olay geldi. aracım apartmanın önünde park halinde iken arka camı kırıp arabanın içine girmişler. arkadaki ses sistemini aldıkları gibi stepnenin üstünde bijon anahtarımız varya onlar ve benim krikomla birlikte üç jantımı sökmüşler dördüncüyü sökerken son iki bijondA komşum taksi şöförü eve gelirken fark edince montum g.gözlüğüm ve ses sistemini alıp kaçmışlar.1500ytl zararım var. aman dikkatli olalım özellikle kilitli bijon alarm gibi güvenlik unsurlarını ihmal etmeyelim. modifiye güzel de güvenlik için neler yaptık? neler yapabiliriz? birazda bundan bahsedelim burada
çookgeçmiş olsun Alper hocam vallahi çok üzüldüm, ben servise bir ara güvenlikle ilgili soru sormuştum beynini bozar sakın alarm taktırma dediler..
Offf geçmiş olsun Alper...
Allah belalarını versin ne diyelim...
erdiyilmaz
06/05/2007, 15:16
geçmiş oLsun aLper tekrardan. umarım başına bir daha geLmez.
kaskoya işLettirmek Lazım asLında tesisatı vs. hep kaçıyoruz.
alper tekrrdan byük geçmiş olsn.sen gende benm dediğimi dikkate al ve kaskoya işlet herşeyi jantından box ına sesine tamponlara kadar. hepsini işlet
alperylm
06/05/2007, 15:21
sağolun arkadaşlar.fiat servisi alarm takmıyor çünkü aksesuar kısmı uğraşmıyor. ben bir servisiyle görüştüm cenmax marka sorun çıkarmıyor dediler hemde ek anahtar olmadan bizim kapama düğmesiyle alarmı devreye alabilecek bir sistem yapacaklar iyi ve kullanışlı olursa burada paylaşırım. birden güvenliğe önem vermeye başladım dün mesela arabamı yandaki arabaya sıfır park ettim
alper tekrardan geçmiş olsun...
geçmiş olsun.
cenmaxin g.punto data hattina uyumlu alarmini birmot-kücükyalida taktirdim. birmotlara giderseniz onlar takarlar.
ekstra her tür aksesuarin kaskoya isletilmesini de ihmal etmemek lazim.
alperylm
06/05/2007, 15:27
sağolasın hüseyin abi(h k) alarm konusunda biraz daha rahatlamış oldum
canberkkilic
06/05/2007, 15:28
çok gemiş olsun kardeşim.. bu saatten sonra alarm taksan bile çok geç.. giden gitmiş.. keşke kaskoya işletseydın. nerde oldu bu olay ? jantlar duruyomu şimdi?
alperylm
06/05/2007, 15:30
sağolasınn:) olsun yine de garanti olsun. jantların üçünü sökmüşler dördüncüyü tam sökememişler jantlar arabanın önünde sökülmüş duruyordu arabayı da taşların üstünde askıda bırakmışlar. balgatın cevizlidere tarafında
canberkkilic
06/05/2007, 15:35
hatırlıyorsan alper buluşmada birseyler konuşmuştuk. ben bagat-cevizli dere karakursunlar sonradan merkezleşti dikkat et aracını garaja koy demiştim..
ahh ah neyse artık bundan sonra dikkat et hayvan heriflere..
alperylm
06/05/2007, 15:39
haklısın canberk hatırladım ama giden gitti. garaj var da kullandırmıyorlar ki normalde hep arabanın sağında solunda araba olurdu o gece araba ortada kalmış her müdahaleye müsait sağlam şekilde park da çok önemli
Ziyaretçi047
06/05/2007, 15:44
çok geçmiş olsun arkadaşım.
çok büyük geçmiş olsun alper :(
geçmiş olsun alper allah daha beterinden saklasın
İbrahimKC
06/05/2007, 16:11
Çok geçmiş olsun Alper...
06kaymak
06/05/2007, 16:14
gecmıs olsun...
:ranting2:........................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................ŞEREFSİZLERİ !!!:pissed: :pissed: :pissed:
GEÇMİŞ OLSUN DOSTUM...
Vay ş..sizler vay.Geçmiş olsun.
Alper, büyük geçmiş olsun!.. Çok üzüldüm :(
alper dostum cok uzuldum verdıgın emege yazık yavv ..
vicdansızlar neyse büyük gecmıs olsun .
EAGLE SAİM
06/05/2007, 16:59
Geçmiş Olsun Kardeşim
Inşallah Hiçbirimiz Karşilaşmaz Bi Daha Böyle Durumla
alperylm
06/05/2007, 17:01
sağolun arkadaşlar umarım kimse zarar görmez
whskyebuz
06/05/2007, 17:15
Ah bir suç üstü yakalayabilsek şunları bak o zaman bir daha hırsızlık yapacak halleri kalacak mı..Çok büyük geçmiş olsun.
Geçmiş olsun!Allah tekrarından saklasın.
alper tekrardan geçmiş olsun kardeş..
kardeşim çok çok geçmiş olsun..
Geçmiş olsun,
Ben arabayı aldığım gibi Zincirlikuyu Birmot ta alarm taktırdım, Cenmax 122 idi galiba modeli, arabanın kendi kumandası üzerinen kontrol ediliyor. ayrıca bir kumanda yok, tek olumsuz yönü benim yedek anahtar kumandasız olduğundan asıl anahtar babamda olunca arabayı kullanamıyorum :)
grande41
06/05/2007, 20:03
Geçmiş olsun dostum. Geçen ay elimde bi rotwaither yavrusu vardı. Şimdi baya büyüdü. Vermek zorunda kaldım. Arabaya bağlıcan parçalıcak i....leri.
Ah TC adaleti Ah. Yakalansalar ne olacakki 6 ay yatıp kaldıkları yerden can yakmaya devam edecekler.
Tekrar geçmiş olsun. Emeklerine yazık olmuş.
twentynine
06/05/2007, 20:13
Kardeş geçmiş olsun
Bülent A.
06/05/2007, 20:14
Çok geçmiş olsun Alper.
Allah başka sıkıntı göstermesin.
Allahtan arabayı götürmemişler.
Şahsen ben elektrik vermeyi düşünüyorum araca.
Çok geçmiş olsun Alper...
alper buyuk gecmis olsun. nisbeten ufak bir hasarla atlattıgına sevindim, alarm ve dikkatli park sart. aracı gozlemekte gerekiyor ara ara.
HIGH FIDELITY
06/05/2007, 20:53
Geçmiş olsun
ümit yanardağ
06/05/2007, 21:01
büyük geçmiş olsun kardeşim.dediğin gibi önce emniyet güvenlik ben arabayı almadan evvel fiat servisine alarm taktırdım mesleğim icabı ama ona rağmen hırsızlar her olanağı değerlendiriyorlar.fiat veya başka kuruluşlara başvurun en acelesinde alarm taktırın.en azından bu kadar rahat çalışamazlar....tekrar geçmiş olsun.....
çok geçmiş olsun kardeşim....
barraquda
06/05/2007, 21:42
geçmiş olsun..son yıllarda ülkemizde artan suçların büyük bölümünün altında kanunların yeteri derecede uygulanamaması yatıyor..polis var gücüyle çalışıp suçluyu yakalıyor..ama bir bakıyorsun ertesi gün suçlu aramızda..herhalde başka bir ülke daha yoktur böyle olan..
alperylm
06/05/2007, 22:05
teşekkürler sağolun arkadaşlar uykularımı kaçırdı valla ya
büyük geçmiş olsun alper. bunları yapanlara sölenecek çok söz var ama burası yeri değil
Auto engineeR
06/05/2007, 22:25
alper yaa çok geçmiş olsun bu kadar çok şey çalmaya çalışanı da ilk defa görüyorum :(
alarm şart aslında
Herifler piknik tadında hırsızlık yapıyorlar şu işe bak,Allahtan komşu gelmiş.Senin malzemeyle senin malzemeni götürüyo Ahlaksızlar...
mavi-punto
06/05/2007, 22:40
Geçmiş Olsun Kardeşim Allah bir daha göstermesin
Misafir2
06/05/2007, 23:22
baba buyuk geçmış olsun ya vallahı benım başıma gelmışçesıne üzüldüm allah tekrardan yaşatmasın çümlemıze bunun gıbı bır olay daha geçen yazmıştım tekrar yazıyorum baba arabanıza yapiştırdığınız stıckere kadar kaskoya işletın ya piyasa çok bozulmuş işte örnek gıttı güzelım sıstem :((
vay şeref., haysıyet,namus yoksunu adamlar vayyy inşallah hayrını göremezler emiii
Çok Büyük geçmiş olsun ....
blackpunto35
06/05/2007, 23:36
geçmiş olsun allah bizi böyle adamlardan uzak ettsin
yıldıray
07/05/2007, 00:20
alper büyük geçmiş olsun.Hayatlarımızı korumakta zorlandığımız bu ortamda araçlarımızı nasıl koruyacağız bilemiyorum.Canın sağ olsun üzülmemek elde değil.
sıkma canını desemde olmuyor değil mi mal canın yongası.geçmiş olsun inşallah tekrarlanmaz bir daha...
ghost rider
07/05/2007, 00:42
alper kardeşim,büyük geçmiş olsun ve allah beterinden saklasın,alarmını vs leri takdır sen kardeşim,bide tabi gösterişli araç olunca daha bi cezbediye adi herifleri.
tekrardan allah beterinden saklasın kardeşim...
kardeşim çok geçmiş olsun.. sağlık olsun. çoluğundan çocuğundan çıksın ********lerin. içimden geçenleri yazsam forumdan uzaklaştırılırım. sıkma canını bu ülke böyle işte.
multijet
07/05/2007, 01:21
Geçmiş olsun! Allah hiçbirimize devasız dert vermesin! Mal canın yongası da olsa sıkma canını...
Reddline
07/05/2007, 01:57
ayyy çok üzüldüm ya off en korktuğum şey
kardeşim cok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın,yaşamayız
Geçmiş olsun Alper. Allah hepimizi böyle olaylardan ve kişilerden korusun.
geçmiş olsun gözüm. o cam kırılınca hiç ses çıkartmamışmı ?
Honor COOPER
07/05/2007, 10:57
geçmiş olsun hocam.belki daha büyük bir belayı uzaklaştırmıştır bu tatsız olay.
geçmiş olsun Alper, Allah tekrarından ve daha beterinden korusun, @Bülen A.'nın dediği gibi bende bi aralar arabaya elektrik vermeyi düşündüm:poke: , alarmda çözüm olmuyor bazen 20-30 sn.de bitiriyorlar işi yok yok abi en kesin çözüm elektrik vermek dokununca biraz haşlanacak bak bakalım bida yapabiliyormu ............... lar sabah sabah ağzımı bozduruyolar yaa :steamed:
gemiş olsun alper kardeş; canına birşey gelmesinde fazla kafanı takma şu andan itibaren fazla yapacak birşey yok umarım kimsenin başına gelmesi bu son olsun artık tek dileğim bu
ufukbzk84
07/05/2007, 13:18
geçmiş olsun kardeş... cana geleceğine mala gelsin diye bi laf vardır ama bu emek hırsızları allahlarından bulsunlar sen çalış çabala dışınden tırnağından esirgeyip bişiler yap onlar gelsin 60 sn içinde bunları heba etsin ahh. şu dünyada biraz adalet olsa...
Çok üzüldüm :( büyük geçmiş olsun ahpap...
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Mehmet Gazihan
07/05/2007, 14:12
Alper üzüldüm ya..İnsan çok soğuyor arabasından..En üzüldüğümde bu..
Soğuma arabandan..Geçmiş olsun..
adaş gelmiş geçmiş olsun...uzundur giremiyordum siteye, bi gireyim bakayım dedim ne var ne yok diye, bununla karşılaştım. bunu yapanlara lanet okumaktan başka bişi de gelmiyor elimden..ama sağlam küfrettim, beddua ettim..umarım yerini bulur.
Geçmiş olsun kardeş. Gerçekten üzüldüm.
Ben jantları aldığım gün kaskoya eklettirmiştim.
Bence ihmal etmemek lazım.
albay_85
07/05/2007, 19:29
büyük geçmiş olsun alper.
meydanlık bi yerde ayaklarından asacaksın namussuzları.
allah tekrarından korusun.
alper gecmıs olsun cok uzuldum
hocam daha dıkkatlı olalım yaa
allah belalarını versın
geçmiş olsun ya. bizim cebeci de çok fena son bi senedir. bizim apartmanda 2 araba çalında 3 kere de soyuldu.benim arabaya elleşemediler daha . ben çok dikkat ediyorum paronoyak oldum resmen :) bizim karşı apartmanda arkın arabaya girip teyp çalmışlar. bide arabadaki tornavidayı kullanmışlar. 2 gün sonra yüzsüz yüzsüz gelip tornavidayı çalmaya geldiler acayip azdı bu hırsızlar.
venomtigris
07/05/2007, 23:32
geçmiş olsun, umarım hiç bir arkadaşın başına benzeri bir iş gelmez.
alperylm
08/05/2007, 02:40
teşekkürler arkadaşlar hakikaten bizim site gibisi yok herkes duyarlı çok sağolun gerçekten
alper kardeş geçmiş olsun.canın sağ olsunsan bir şey olmasın kendini fazla üzme cana gelecğine mala gelsin .birde olaya bu gözle bak ve Allah hepimizi bu tür olaylardan korusun
alper kardeşim çok geçmiş olsun... ewet; bunların birkaçını kızılay meydanında, taxsimde sallandıracaksın bak bir daha yapıyorlarmı.!!!!!!! neyse bundan sonra umarım hiçbirimizin başına böyle olay gelmez... hepimize geçmiş olsun..
geçmiş olsun alper abi.....
shoparr_
08/05/2007, 19:13
geçmiş olsun kardeş abarttılar iyice bunlar:(
gpuntocgr
09/05/2007, 01:49
alper kardeş büyük geçmiş olsun
alperylm
09/05/2007, 02:07
sağolun arkadaşlar önlemlere dikkat edelim modifiye yaptıktan sonrada kaskoya işletmeyi ihmal etmeyelim
omurkuru08
10/05/2007, 14:12
işte böyle sen kazan uğraş bişeyler yap ********in biri gelsinb 5 dk da alsın götürsün herşeyi.!! neyse geçmiş olsun kardeş bidaha başına gelmez işallah....
kardeş valla cok üzüldüm geçmiş olsun pazartesi ilk işim kaskoya aksesuarları bildirmek ve alarm taktırmak
TEZEL PUNTO 45
13/05/2007, 15:53
gecmıs olsun alper abı alllah kımsenın basına getırmesın
cankaraca
13/05/2007, 18:32
çok geçmiş olsun abi
Sezgintr
13/05/2007, 19:41
Alpercim geçmiş olsun ne bu üzerimizde gezen karabulutlar banada geçen gün öyle bir çarptılar ki hava yastıkları bile açıldı araba olduğu yerde 120derce döndü. Arabalara kurşun döktürelim en iyisi.
banada geçen gün öyle bir çarptılar ki hava yastıkları bile açıldı araba olduğu yerde 120derce döndü.
Sezgin geçmiş olsun ne zaman oldu bu iş yahu,Allah korusun...
Saraçoğlu
13/05/2007, 19:55
Çok çok geçmiş olsun , siteyi kısa süresdir takip ediyorum ama Bülent-A abinin puntodan sonra dışta , motorda yaptığın işlemlerden dolayı en çok hoşuma giden ikinci araç seninkiydi...Çok üzüldüm.
Bi kaç ay öncede şu an kullandığım Rio nun kelebek camını kırıp o kadar heveslenerek aldığım radyo mp3 çalarımı çalmıştı ********ler ,,, gerçektende insanın morali çok bozuluyo , hevesi kırılıyo...Tekrardan geçmiş olsun.
HIGH FIDELITY
13/05/2007, 20:05
Alpercim Geçmiş olsun. Sezgintr ve Saraçoğlu sizlere de geçmiş olsun.
alper geçmiş olsun arkadaşım. kasko poliçene arabanın orjinal olmayan ve para eden her unsurunu ekletmen gerekir. ama bu hep unutuluyor. kasko poliçem var, yenisinde ekletirim diye düşünme. aracına çalınan parçaların yenisini alacaksan eğer, zeyil(ek belge) talep ederek poliçene mutlaka ilave et. allah beterinden saklasın dostum...