Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerikadan Ne Getirtebilirim?
Budweiser
04/04/2011, 01:44
Herkese selam temmuzda amerikada yaşayan arkadaşım gelecek. Eliboş gelsin istemiyorum :D :D Punto Evo m için amerikadan ne istetebilirim fikirleri olan varmı?
Ziyaretci046
04/04/2011, 01:52
meguıars getir :)
Budweiser
04/04/2011, 01:55
Olabilir iyi fikir. K&N Cold Air Intake kit sorduracağım. Çok yüksek maliyetli şeyler aldıramayacağım maalesef.
Romeo_er2
04/04/2011, 02:04
dostum iphone türevleri getirt :D bizimkilere pek parça yok malesef =)
Budweiser
04/04/2011, 02:09
ya iphone mu samsung galaxy s mi istetsem onda karar veremedim.. Gerçi amerikadanda iphone getirtilir yani :D macbook ta olabilir :D
amerikadan gelen iphone uğraştırır. problem.
toggykaya
04/04/2011, 10:00
samsung galaxy S2 getirt hiç düşünme.. piyasaya çıktı sanırım
Budweiser
04/04/2011, 16:57
nasıl bir problem pasaporta işletince sıkıntı kalkmıyor mu?
Erdem Bozdağ
04/04/2011, 17:06
amerikadan alınan iphonelar simlocklu geliyor yani türkiye hatlarıyla çalışmıyor.yeni 4 ler için de jailbreak geldi mi tam bilmiyorum yani telefonun kırılması gerek.ondan galaxy almanızı öneririm başınız ağrımaz hem de android farkını yaşarsınız :)
Ben de Galaxy S öneririm, iPhone aldığınızda arkadaşların dediği gibi lock'lı olacağından çalıştıramazsınız.
Galaxy S'lerde de dikkat edin i9000 bulursanız alın. Vibrant ve diğer opratörlere özel modeller ile sorun yaşayabilirsiniz özellikle program güncelleme ve sonradan satışında.
Galaxy S2 bulursanız tabi kaçırmasın.
Evo için parça yerine böyle küçük ama çok fiyat farkı olan bir ürün istersen arkadaşın da rahat eder sen de daha çok karlı olursun.
Bazı fotoğraf makineleri de çok uygun oluyor
Fotoğraf makinesi ve JANT:D
playertr
04/04/2011, 21:30
ben iphone 4 getirttim ve hiç bir sıkıntısı yok :)(jailbrak ini yap sorun kalmaz)
iphone 4 al mutlu ol :D:D:D
Mr.Freeze
04/04/2011, 22:13
Wall Mart ta çok güzel araba kokuları satılıyor.Havalandırma ızgarasına takıyorsun o kadar küçük yapmışlarki ızgara da bir şey takılı olduğunu bile anlamıyorsun.Bir ara foto koyar gösteririm.
ben iphone 4 getirttim ve hiç bir sıkıntısı yok :)(jailbrak ini yap sorun kalmaz)
iphone 4 al mutlu ol :D:D:D
basebande göre çıkıyo aldığınızda varsa update etmeden sorunsuz kullanırsınız. ama çıkmazda ipod olarak bile kullanamayabilirsiniz.
aylardır bekleyen yok pahasına (600-700tl) satanlar var...
geçenlerde sim kart adaptörü şeklinde bi ürün çıktı şimdilik onunla kullanmaya başladılar. ama onunda düşük pil süresi gibi sorunları var.
aman diyim yanlışlıkla update filan etmeyin...
ayrıca jailbreak yeterli değil çıkması lazım.
Budweiser
05/04/2011, 00:04
Valla Biraz bi liste hazırladım.
Samsung Galaxy i9000 s yda 2 si
Meguiars ürünleri
BubleGum oto parfümü çook güzel kokuyor.
şimdilik bu bakalım ilerleyen günlerde ne eklenecek??
emresahin83
05/04/2011, 00:10
samsung galaxy ne kadar ki amerikada?
bende amcamdan navigasyon yada foto mak isteyebilirim
Abd dedimi alınacak tek şey giyim eşyası. çevremden özellikle bizim denizcilik sektöründen çok insan notebook tu telefondu aldı ve hep uluslararası garanti ellerinde patladı. yurt dışından elektronik almaya karşıyım şahsen :)
Budweiser
05/04/2011, 12:45
samsung galaxy s 400 dolar civarı. kontratlı 200 dolarmış. Kıyafet falan daha onceki gidişte getirtmiştim ama olmuyor bana :D guess marka 38 beden isteyen olursa link gönderirim :)
lektonstar17
05/04/2011, 13:39
Orjinal punto yazılı evo kapı çıtalarından getirt Türkiye de yok biliyosun.yada yeni çıkan ipad 2 den getirtebilirsin.harika bi alet bilgisayara ihtiyacın yok valla. birincisinden daha üstün 10 saat pil ömrü var. eminim amerikada fiyatı çok uygundur.pişman olmassın.
boşver evo parçasını direk cadillac escalade getirt :D :D
Orjinal punto yazılı evo kapı çıtalarından getirt Türkiye de yok biliyosun.yada yeni çıkan ipad 2 den getirtebilirsin.harika bi alet bilgisayara ihtiyacın yok valla. birincisinden daha üstün 10 saat pil ömrü var. eminim amerikada fiyatı çok uygundur.pişman olmassın.
Ümit Amerikada evo varmıdır. Onlar genelde büyük motorlu araçlar kullanıyor. Avrupada parça bulmak kolaydır ama amerikada zannetmiyorum.
Bende Almanyadan bulursan body kıt getirtmek istiyorum.
Budweiser
05/04/2011, 23:04
ya cidden amerikada puntoya uygun hiç bir parça yok. Ipad 2 de işimi görmez o daha ziyade eğlence amaçlı. Ama güzel bi macpro hiç fena olmaz...
Mr.Freeze
05/04/2011, 23:41
Fiat amerika da satılmıyor ki punto ya göre parça olsun.