PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Amortisör takozlarıyla ilgili fiat müşteri hizmetlerine mail attım...

illisyonist
03/04/2011, 01:18
Arkadaşlar dün gece amortisör takozları ile ilgili fiat müşteri hizmetlerine şikayet maili gönderdim toyota honda v.b yaklaşık 8 adet otomobil firmasını sayı kusur ve tarih belirterek araçlarını geri çagırdıklarını örnek olarak gösterdim forumda amortisör takozu ile ilgili olan şikayetleri link olarak şikayetimde belirterek uzun bir mail gönderdim aradan 24 saat geçmeden müşteri hizmetleri geri dönüş yaptı henüz benim adıma servis kaydı görünmedigini belirttiler aracın önceki sahibinin (arkadaşımın zincirlikuyu birmottan konuyla ilgili fiyat aldıgını açıkladım benden en yakın servise gitmemi ve problemle ilgili servis kaydı açılmasını istediler eğer ücret talep edilirsede tekrardan kendilerine dönüş yapmam gerektigini belirttiler bende böyle bir durumda bana nasıl yardımcı olacaksınız dedigimde konuyu genel merkeze ileteceklerini ve degerlendirilecegini söyledir kısaca bu şekilde forumda bu tarz sorun yaşayan arkadasları görünce Fiat'ın bu konuyu dikkate almasını istedim önümüzdeki hafta en yakın servise gidecegim ki kesin ücret talep edilecek fiat bana nasıl yardımcı olacak açıkçası merak ediyorum :)

USTA
03/04/2011, 01:20
Hayırlısı olsun,işin peşini bırakmazsanız ücretsiz değiştirirler...

illisyonist
03/04/2011, 01:25
Hayırlısı olsun,işin peşini bırakmazsanız ücretsiz değiştirirler...

evet bu parçanın kusurlu oldugunu onlar bizlerden daha iyi biliyorlar süreci merak ediyorum pek ümidim yok ama bakalım ne olacak

kukart
03/04/2011, 02:09
teşekkürler arkadaşım; girişiminden dolayı...
bireysel bir problem miş gibi göstererek seni kurtarıp genel bir sıkıntı olan takoz meselesini çabucak çözer bu servis hizmetleri.. merak etme..
araç geri çağırma gibi durumlar daha öncede mevzu edilmişti (direksiyon servo sorunu) ama tabiki kişisel şikayetler kişisel değerlendirmeye alındı.. kısaca fiat tan kusru kabul etme mantığı arayana direk cevaben yapılıyor.. diğer sessiz madur larda madurum da madurum desin dursun :)
ağlamayana meme yok...

USTA
03/04/2011, 02:36
Hep beraber ağlamak lazım...:)