PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Active lerde SHIFT (vites değiştirme uyarısı)

boby
02/04/2011, 23:25
sayın arkadaşlar, gösterge panelinde shift var ama aktif değil..bunu çalıştırmayı başaran varmı ? active aldığıma çok pişmanım, 3 e 5 e bakmayıp dynamic almak gerekiyormuş ;(

dexter
02/04/2011, 23:37
sayın arkadaşlar, gösterge panelinde shift var ama aktif değil..bunu çalıştırmayı başaran varmı ? active aldığıma çok pişmanım, 3 e 5 e bakmayıp dynamic almak gerekiyormuş ;(

shift yok diye mi activeden pişmansın :D

opexturk
02/04/2011, 23:37
keşke dinamik alsaydın evonun active ve dinamik modelini de kullandım active bomboş valla

dexter
02/04/2011, 23:40
keşke dinamik alsaydın evonun active ve dinamik modelini de kullandım active bomboş valla

nasıl boş dynamicten 2-3 şey eksik olunca bomboş mu oluyor... o 2-3 şey dediğim de bi arabada çelik jant ve dijital klima olmayınca bomboş mu oluyor...

boby
02/04/2011, 23:42
shift yok diye mi activeden pişmansın :D

:) evet abi ...sırf shift yok diye pişmanım..bide vites topuzuyla direksiyonun deri olmasını çok isterdim..yoksa jantmış dijital klimaymış çok dert değil..

aslında dynamic i beklemek istemedim bayide hazır active vardı hemen alayım dedim..

tayfux
02/04/2011, 23:45
sadece evo değil gp de de durum aynen..ben active almıştım pişman oldum emotion aldım şimdi çok memnunum ve ayrıca bence digital klima yazın mükemmel birşey çelik jant ise arabanın dış görünümünü düzenleyen güzelleştiren önemli aksesuarlardan birtanesidir ki eğer öyle olmasaydı jant satan kişiler bu iş ile ekmek yemezdi diye düşünüyorum..

opexturk
02/04/2011, 23:55
nasıl boş dynamicten 2-3 şey eksik olunca bomboş mu oluyor... o 2-3 şey dediğim de bi arabada çelik jant ve dijital klima olmayınca bomboş mu oluyor...

çelik jant değil de en önemlisi benim gözümde dijital klima mesela active modellerde dijital klima yok kolçak vs gibi aksesuarlar içinde olmuyor opsiyon diye fazladan satılıyor sonra dinamik modellerde sis farı oluyor eee bunlar da önemli şeyler demi ama ?

opexturk
02/04/2011, 23:57

active modelinin boş kasa olmadığını savunmucaksın herhalde ?

tayfux
02/04/2011, 23:57
çelik jant değil de en önemlisi benim gözümde dijital klima mesela active modellerde dijital klima yok kolçak vs gibi aksesuarlar içinde olmuyor opsiyon diye fazladan satılıyor sonra dinamik modellerde sis farı oluyor eee bunlar da önemli şeyler demi ama ?
aynen katılıyorum murat sırf bunlar yüzünden sattım ben activeyi en önemlisi de 90 lık motor :)

izoci
02/04/2011, 23:59
tabiki dynamic daha iyi ama abartmaya gerek yok sis farı deri direksiyon ve vites topuzu yapılabilir çelik jantı ise kendi keyfinize göre alabilirsiniz..

Budweiser
03/04/2011, 00:03
valla hiç birine binlira 2binlira fark verecek kadar değmez arabam bomboş hafifi az yakar hem gerçi ben kendi agırlıgımla amorti ediyorumdurda :D :D biraz kilolu olduğumdan :D fiatında t-jet ve takeoffundan başkada jantı güzel değil. klima için 2 tane mandal çeviremiyeceksemde araba kullanmayayım. sis farım varsın olmasın. 40 yılın başı olur sis ondada tıngır mıngır dikkatli giderik. :D Active iyidir kan yapar :D

Budweiser
03/04/2011, 00:03
150 lirayada orjinali gibi hatta daha güzel direksiyon kaplıyolar istanbulda onu yaptırmayı düşünüyorum..

dexter
03/04/2011, 00:10
1500 tl fazla verip de kendisine mersedes aldığını zannedenler çok tabi... dynamic alanların gubarmasını anlayamıyorum...dijital klima, ev alsaydım onu seçerdim,çelik jantı da 500 e alırım... kaldı ufak tefek eksikler... son yorumum bu... çünkü arkadaşın sorusu arada kaynayacak... umarım ona cvp veren çıkar da tartışmak isteyenler uzatmaz...

uraaal
03/04/2011, 00:15
arkadaslar shift uyarıcının dynamicle ne alakası var. aracınızda start&stop yoksa isterse uzay donanımı olsun shift indicator bulunmaz.ayrıca active arac bostur ama modifiyeye daha uygundur.mesela ben sis farını ghic begenmiyorum evonun o yuzden olmaması guzel.deri kaplamayı cok cok cok daha iyi bir sekilde yaptırıyorum jantlar kusura bakmayın igrenc alırım cok kollu 600-700e bakarım keyfıme.yanı kanımca dynamic alanlar biraz daha aile babaları ve yaslı hisseden insanlar :D

opexturk
03/04/2011, 00:19
valla ne diyeyim demek fiat dinamik active diye boşuna ayırmış meğerse ikisi de aynıymış :) neyse konu uzamasın herkese keyifli forumlar iyi geceler

ibrahim06
03/04/2011, 00:19
Ben de shift uyarısının start-stoplu araçlarda var diye biliyorum.

opexturk
03/04/2011, 00:26
Ben de shift uyarısının start-stoplu araçlarda var diye biliyorum.

zaten öyle ben sadece arkadaş dinamik almadığı için dert yanmış konu içeriğinde ben de ona istinaden keşke dinamik alsaydın dedim ama shift özelliği start&stop olan araçlarda var

murat26
03/04/2011, 00:36
ya arkadaşlar shıft uyarı sistemi sanki varda ne olmuş benim araçta var ne anladım ben zaten aracı devirli kullandığım için hiç ekranda çıkmıyor bazen test edeyim diyorum biraz deviri yüksek veya alçak kullanıyorum ozaman çıkıyor boşverin böyle şeyleri o zamanı ve sürüş keyfini yaşamaya bakın

kuhi
03/04/2011, 00:47
Onu bunu bilmem herkez bütçesine göre en iyisini almaya çalışıyor.
Active kullanıyorum ama keşke dynamic kullansaydım demiyorum ama para olsa kesinlikle EVO ya terfi ederim fark bence EVO da başlıyor oda donanımsaldan ziyada şekilsel olarak :)
Nede olsa Benim arabanında pedalına basınca gidiyor EVO nun kine de :)

aslanerh
03/04/2011, 16:14
2000-3000 TL fark vererek bir iki zımbırtı ek aksesuar ve biraz daha güzel iç donanım için evo almak bence mantıklı değil.

O kadar ek para vereceksem aracım benzinli ise gider dizel alırım, dizelse fiat değil gider başka marka alırım evo alacağıma. seat ibiza 1.2 tdi alırım mesela beygir ve torku bizim 75 hp g. punto ile aynı, ama ortalama 3,8 yakıyor işte.

Ama şunu da söylemeliyiz ki zevkler ve renkler tartışılmaz, herkesin düşünces kendine göre.

tayfux
03/04/2011, 17:35
valla ne diyeyim demek fiat dinamik active diye boşuna ayırmış meğerse ikisi de aynıymış :) neyse konu uzamasın herkese keyifli forumlar iyi geceler
:)

izoci
03/04/2011, 18:12
arkadaşlar tabiki dynamic active'nin bir üst paketi + ları var ama anlatmaya çalıştığımız active'nin bomboş olmadığı bu tabir bence yanlış...

_FeRDi_
03/04/2011, 22:46
Active kime göre neye göre boş yada dolu asıl soru bu. Yıllarca 90 model Doğan kullanan biri olarak Active bana göre gayet dolu bi araç :) Talebim belliydi arz edilenden gayet memnunum...

tayfux
03/04/2011, 23:18
Active kime göre neye göre boş yada dolu asıl soru bu. Yıllarca 90 model Doğan kullanan biri olarak Active bana göre gayet dolu bi araç :) Talebim belliydi arz edilenden gayet memnunum...
kesinlikle arz -talep meselesi..

byspayn
04/04/2011, 00:01
Evet start&stopla alakalı shift. donanımla alakalı değil.

Bence active-dynamic tartışması yapmanın hiçbir anlamı yok. Donanımdan zarar gelmez hiç bir zaman... ;) (Fazla mal göz çıkarmaz misali :) )

Honor COOPER
04/04/2011, 00:08
Aslında bütçeyle alakalı biraz.ama işin birde öbür tarafından bakarsan alırkenki 2000 TL farka aradaki opsiyonları alamamak.

hakandurak
04/04/2011, 00:16
Abi bu shift ne yaw bende dyn. var ama shfit i anlamadım biri açıklar mı

egeevo
04/04/2011, 11:28
aile babasi ve yasli ne alaka dynamic almak icin anlamadim...para ve keyif meselesi,ben dynamic aldim birde spk ve ak aldim demekki ben gidiciyim daha yasliyim...insanlar secsin diye donanimlar cikmis...ayrica active ile dynamic donanimlari kiyaslamayin active hangi opsiyonlari koyabiliyorsun o bile kisitli

dexter
04/04/2011, 14:01
kardeş biz active dynamic kıyaslaması yapmıyoruz,aradaki farkı biliyor herkes,ama kimse benim arabama bomboş diyemez...

egeevo
04/04/2011, 19:35
yaw zaten bomboş diil tabiki, shift konusundan donanıma geliniş bu da saçma...start&stop varsa shift vardır

Kahramandeniz
07/04/2024, 16:34
Merhaba benim linea 1.3 active plus shift vites yükseltme düşürme göstergem çalışıyordu aniden kesti sebebi nedir ?