Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Çizgi Şerit (Yardım)

UgurK89
02/04/2011, 20:47
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki resimdeki arabadaki çizgili şeritlerden aracıma yaptırmak istiyorum.İstanbulda yaptırabileceğim bi yer var mı acaba ?Bide farkaşları çok hoşuma gitti bu farkaşının aynısında bulabilirmiyim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. :)

Resim:https://img534.imageshack.us/img534/6509/puntoerit.pnghttps://img5.imageshack.us/img5/2753/punto2.png

Video: YouTube - Mein Grande Punto Airride (https://www.youtube.com/watch?v=gHu640QSYhA)

izoci
02/04/2011, 20:58
aynısı yok ama femolide bir çeşidi var o şeritleride folyo ile kendin yapabilirsin araban kırmızı beyaz hoş duracaktır..

taret
02/04/2011, 21:03
yanlış bilmiyorsam bu tür kalın şerit yapıldığında araç çift renge girer ve ruhsata işletilmesi gerekir.

asos1
03/04/2011, 18:28
Bu konuda size yardımcı olabilirim istanbul ataşehirde highway tunıng olarak hizmet vermekteyiz bize ulaşırsanız aracınıza gerekli olan uygulamayı yapabiliriz. 0216 455 35 10

tayfux
03/04/2011, 18:32
yanlış bilmiyorsam bu tür kalın şerit yapıldığında araç çift renge girer ve ruhsata işletilmesi gerekir.
aynen ruhsata işlenmeli bulgaristandan arkadaşım araç getirdi işliydi..

UgurK89
03/04/2011, 19:40

Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum ruhsata işlettirmek uğraştırır mı?

Bu arada Volkan Bey şu an işteyim en kısa sürede sizi arıyacağım.

sinan38
04/04/2011, 00:57
S.A arkadaşlar kapı altlarındaki kırmızı beyaz şeritten bende arıyorum ücreti ne kadar aceba yardımcı olursanız sevinirim

drguvan
19/05/2011, 23:33
Selamlar,

Aracımda siyah(3 derece) cam filmi ayrıca siyah şerit uygulaması vardı.Polis durdurdu.Ceza yazmadı Allah'tan.Filmleri çıkarttım, şeritleri işletmek için ek-1 formu doldurtuyorsunuz.Aracı kaplattığınız yerden faturasını(80 liraya yaptırmıştım) alıp tüv e gidip tespit yaptırıyorsunuz.(ücretsiz.) Tüv motor numarasını okuyamadı.koruyucu varmış üstünde onun için servise gittim 20 tl ye okudular :) muayene tespitinden geçtikten sonra

Tespit formu,
Ruhsatın 2 kısmı,
Dilekçe,
Trafik sigorta poliçesi fotokopisi,
Kimlik fotokopisi,
Şeritlerin faturası
117 Türk Lirası(en önemlisi)

ile emniyete gidiyorsunuz ve sonuçta aracın rengi Mavi(New Orleans) Siyah kuşaklı oluyor.Cezadan kurtuluyorsunuz.Cezasını da bildiğim kadarıyla 47 lira.

Saygılar.

izoci
19/05/2011, 23:37
sağol renkdaş :D

StrawBeeRy
19/05/2011, 23:39
Selamlar,

Aracımda siyah(3 derece) cam filmi ayrıca siyah şerit uygulaması vardı.Polis durdurdu.Ceza yazmadı Allah'tan.Filmleri çıkarttım, şeritleri işletmek için ek-1 formu doldurtuyorsunuz.Aracı kaplattığınız yerden faturasını(80 liraya yaptırmıştım) alıp tüv e gidip tespit yaptırıyorsunuz.(ücretsiz.) Tüv motor numarasını okuyamadı.koruyucu varmış üstünde onun için servise gittim 20 tl ye okudular :) muayene tespitinden geçtikten sonra

Tespit formu,
Ruhsatın 2 kısmı,
Dilekçe,
Trafik sigorta poliçesi fotokopisi,
Kimlik fotokopisi,
Şeritlerin faturası
117 Türk Lirası(en önemlisi)

ile emniyete gidiyorsunuz ve sonuçta aracın rengi Mavi(New Orleans) Siyah kuşaklı oluyor.Cezadan kurtuluyorsunuz.Cezasını da bildiğim kadarıyla 47 lira.

Saygılar.

ne gerek var yarın öbür gün sıkıldım diyelim söküp atarım ruhsatı bir dahamı değiştiricez :D