Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008 bravo 1.6 105 bg multijet emotion
arkadaslar merhaba,
uzun suredir foruma giremiyorum islerimin yogunlugundan dolayi.
tanisma bolumunde kendimi tanitmistim.beni tanimayan arkadaslar icin tekrar kisaca bahsedeyim. adim yusuf turizmciyim izmirde yasiyorum.
onceden bahsetmistim istedigim arac gp m-jet 75 bg beyaz +skydome+ full kit 0 km. 31750 fiyat almistim. Ancak karsima simdi 2008 bravo m-jet 105 bg cikti arac 69000 de bordo emotion modeli sahibi ayni zamanda fiat bayii yani tum bakimlarinin serviste yapildigindan suphe yok. fiyati 32 250 ama pazarlik payi var.
arkadaslar siz olsaniz hangisini alirdiniz? birde bu aracin donanimlari su an satista olan 2011 model dynamic plus tan farki nedir? ona gore donanimlari azmi dir?
arkadaslar son olarak ta ruhsatta jtd yaziyor multijet yazmiyor ikisi farkli motor mudur?
bilen-kullanan arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum
simdiden hepinize cok tesekkur ediyorum
EvoKoray
02/04/2011, 20:07
donanımı bilmiyorum ama Emotion en üst versiyondu galiba, ben kesinlikle Bravo derim , JTD-Multijet-CDTi aynı motordur
Hiç tereddütsüz BRAVO alırdım.2008 Emotion versiyonlarda olan donanım 2011 lerde yok yani çok dolu ve özellikli bir araç.Araçtaki motor multijet 105hp 290 nm tork üretiyor.Diğer bir tabirle asfalt ağlıyor altında :D:D
düşünülürmü yahu tabiki bravo..
cok tesekkurler arkadaslar.
aslinda bravo tabiki ama her nekadar servis bakimli da olsa kilometresinden dolayi cikarabilecegi problemler beni dusunduruyor inanin bu rakam benim butcemi zaten cok asiyor ama araba olayini bitirmek istiyorum yani son arabam bile olabilir, ama diger yandan vergisi daha az, hic kullanilmamis ama donanim az gp var. tabiki bravo ama endeselerimi de gidermek istiyorum acikcasi..
predator_ant
02/04/2011, 21:02
cok tesekkurler arkadaslar.
aslinda bravo tabiki ama her nekadar servis bakimli da olsa kilometresinden dolayi cikarabilecegi problemler beni dusunduruyor inanin bu rakam benim butcemi zaten cok asiyor ama araba olayini bitirmek istiyorum yani son arabam bile olabilir, ama diger yandan vergisi daha az, hic kullanilmamis ama donanim az gp var. tabiki bravo ama endeselerimi de gidermek istiyorum acikcasi..
Alacağınız bravonun yaşından dolayı vergisi bir kademe düşmüştür muhtemelen.Yani sıfır punto ile hemen hemen aynıdır vergileri. Ayrıca eğer yazdığınız km gerçek km si ise arabanın hiç de sorun çıkaracak bir km si yok.Multijet motorlar taksicilerin elinde sağlamlığını kanıtlamış dizel motorlardır. Bravo ile bir üst sınıf araca binmiş oluyorsunuz. Emotion donanımlarda tabiri caizse ağzına kadar dolu arabalar.Bu donanımı da punto da bulma imkanınız yok.Fiyatta elinizden geldiğince sıkı bi pazarlık yaparak aracı almaya çalışın.
arkadaslar bugun kismetse araci teslim almaya gidiyorum hepinize degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. en kisa zamanda fotograflari eklicem
saygilar.
Hayırlı olsun bekliyoruz resimleri
mesut eyvaz
03/04/2011, 10:08
hayırlı olsun
hayırlı olsun resimsiz olmaz..
arkadaslar araci aldim 31000 tl. en kisa surede resimleri yuklicem
arkadaslar araci aldim 31000 tl. en kisa surede resimleri yuklicem
hayırlı uğurlu olsun
Allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun... güle güle kullanın
kitanotr
06/04/2011, 15:32
Hayırlıı olsun...
Hayırlı olsun... ALLAH kaza bela vermesin...
Honor COOPER
06/04/2011, 18:52
Hayırlı olsun.Güzel araç doğru tercih.
cok tesekkur ederim arkadaslar resimleri nereden yukleyebilirim? yardimci olursaniz sevinirim
almaguest
07/04/2011, 09:56
Bravo konusunda çok doğru bir karar vermişsiniz. Aynı süreçten bende geçtim Punto dan sonra Bravo bana çok konforlu ve sessiz geldi. Hayırlı olsun...
krakercocuk
07/04/2011, 13:50
cok tesekkur ederim arkadaslar resimleri nereden yukleyebilirim? yardimci olursaniz sevinirim
aracınız hayırlı olsun..aşağıdakı msj yazma penceresınden gelişmiş cevap'ı tıklayın açılan sayfada aşağıda eklenti ekle kısmından foto yukleyebılırsınız
nedense diger fotolari yukleyemedim sonra tekrar denicem