Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo Park Sensörü
herkese merhabalar, iyi günler,
bu hafta başı siparişimi verdim ve haziran ortası gibi aracım gelecek sanıyorum. 1.3 multijet 75 BG Start / Stop + Evo Kit + ESP Kit + Sky Dome olarak belirledim.
sorum ise şu: bu araçla gelen park sensörü tahminimce sadece ses ile tepki veriyor. bu sensör yerine dijital göstergeli bir sensör sonradan taktırabilir miyiz?
nasıl taktırabiliriz, nerde taktırabiliriz, kaça taktırabiliriz? :weight1:
ya da gerek var mı? park etme konusunda sorun yaşamıyorum sadece dijital göstergeler çok daha güzel gözüküyor :sevgi:
herkese teşekkürler :)
oguzhan06
01/04/2011, 13:59
ben serviste alırken taktırdım doğru sadece sesli ama fazlasıyla yeterli bilgine..
herkese merhabalar, iyi günler,
bu hafta başı siparişimi verdim ve haziran ortası gibi aracım gelecek sanıyorum. 1.3 multijet 75 bg start / stop + evo kit + esp kit + sky dome olarak belirledim.
Sorum ise şu: Bu araçla gelen park sensörü tahminimce sadece ses ile tepki veriyor. Bu sensör yerine dijital göstergeli bir sensör sonradan taktırabilir miyiz?
Nasıl taktırabiliriz, nerde taktırabiliriz, kaça taktırabiliriz? :weight1:
Ya da gerek var mı? Park etme konusunda sorun yaşamıyorum sadece dijital göstergeler çok daha güzel gözüküyor :sevgi:
Herkese teşekkürler :)
bence gerek yok ama cok ısıtosun mesafe gostergelı park sensorlerı var her yerde de bulabılırsın zorlanmasın ama dur bı baklaım aracın gelsın once heyecan yapma beklemesı zordur bılırım gercı bu forumdakı evo cu arkadasların coğu ıı bılır zor bır surec senı beklıyor haberın olsun
bende öyle düşünüyorum, ne olur canım bu kadar bekledim biraz daha beklerim diyodum, 3. günü rüyalar görmeye başladım bile :)
teşekkürler cevaplarınız için...
orjinal orjinaldir, boşuna masrafa gerek yok. 1 yıldır sadece ses ile uyarı veren sengör kullanıyorum, fazlasıyla yetiyor. Birde geri giderken benim gibi sağ eil sağ koltuğun arkasına atıp kafayı arkaya çeviriyorsan zaten göstergeli olmasının bir anlamı kalmıyor:)
Budweiser
01/04/2011, 20:25
orjinal orjinaldir, boşuna masrafa gerek yok. 1 yıldır sadece ses ile uyarı veren sengör kullanıyorum, fazlasıyla yetiyor. Birde geri giderken benim gibi sağ eil sağ koltuğun arkasına atıp kafayı arkaya çeviriyorsan zaten göstergeli olmasının bir anlamı kalmıyor:)
Aynen görüntülüye gerek yok. Bende sesli taktırmayı düşünüyorum beli bi doğrultabilirsek.
bencede sesli yetiyor benim ilk arabamda vardı mesafeli hiç bir işe yaramıyor sen yine sese bakıyorsun..