Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hergün yeni bir çizik, iz ve can sıkan ne varsa !

peter_tagtgren
31/03/2011, 21:26
Arkadaşlar merhaba,

Aracım kapalı otoparkta bulunmasına rağmen her incelediğimde yeni bir çizik görmek içimi daraltıyor...

Bir tarafta kaput bölgesinde abuk, subuk sürtme izleri diğer tarafta boyanın sarımsı bi halde bulunması (servise sorulduğunda bunun boya hatası olabileceği söylenmesi) .... Bilmiyorum yolda giderken taş mı çarpıyor ne oluyor? Zaten sadece haftasonları kullanıyorum. Bir de bunları görünce...

Seyir esnasında bu tip olaylar olabilir mi acaba ?

Bir de esas sorum bu tip kusurları servis rötuşlayabilir mi? Ya da orjinal halde rötuş yapan bir yer var mı ? Belki ufak tefek bir sorun ama insanın içine oturuyor...

bozo114
31/03/2011, 21:52
ben de kaza ile iki yerini çizdim aracımın, serviste fırça ile rütuş boya yaptılar, tabi dikkatli bakınca belli ediyor kendini.

HasanAliz
31/03/2011, 22:02
maalesef istanbulda araba sahibi olmanın dezavantajlarından biri. benimde aracımın her yerinde küçük küçük izler taş vurukları görmekten arabaya binesim gelmiyor bazen. bende sizin gibi sadece haftasonu kullanmama rağmen yinede bu izlerle başa çıkamıyorum. aracım hiç kaza yapmamasına rağmen 4-5 parçasında lokal boya var. çok canımı sıkıyor :S

takres
31/03/2011, 22:33
çok inceyse çizikler pasta cila ile giderilir...

kralcarsi
31/03/2011, 22:46
sen yine iyisin araban beyaz, bir de siyah olunca en ufak çizik, taş izleri kaç metreden dikkat çekiyor biliyor musun ?? ben de çok sinir oluyorum bu duruma ya ..

servt
31/03/2011, 23:04
bende sadece benim sorunum zannediyordum :)

bozo114
31/03/2011, 23:14
sen yine iyisin araban beyaz, bir de siyah olunca en ufak çizik, taş izleri kaç metreden dikkat çekiyor biliyor musun ?? ben de çok sinir oluyorum bu duruma ya ..

aynen.

peter_tagtgren
01/04/2011, 07:38
Allah beterinden korusun ne diyelim. Bakıcaz bi hal çaresine ...

Allah kaza bela vermesin !

karaduman77
01/04/2011, 11:31
Slm dostlar ilk msj bu konuda yazıyorum bu çiziklerden bende çok müzdaribim ilk arabam 1.4 dynamic benzinli aldım..
Sitede oturuyorum araçlar malum yanyana park ediyor sabah aracın başına bir iniyor inanasım gelmiyor araç öyle bir par etmiş ki yanıma o kapıyı nasıl açtı nasıl indi bu kadar sorumsuz kişile oldukça daha benim araç çok çizilir..