Orijinalini görmek için tıklayınız : Taksici fiko'nun garajı
punto evo 1.3 m.jet 75 hp dynamic evo metalik beyazı asis kit.
beklediğimize değicek gibi....
kornman887
31/03/2011, 20:02
Hayırlı olsun abi, kazasız belasız kullanmak dileğiyle. Çok güzel araban, nazar duası falan as =)
maşallah.... nazar değmesin...
maşallah abi güle güle kullan.
oooo fikret hocam geldi sonunda he :) hayırlı uğurlu olsun inşallah :)
krakercocuk
31/03/2011, 20:12
hayırlı olması dıleğiyle abi ama sen araba kullanmaktan bıkmışsındır artık:Dgönder izmire sen onu :D
hayırlı olsun..Allah kaza bela vermesin...
hayırlı olması dıleğiyle abi ama sen araba kullanmaktan bıkmışsındır artık:Dgönder izmire sen onu :D
benden çok çocuklar kullanır.(zaten onlar içindi)teşekkürler.
oooo fikret hocam geldi sonunda he :) hayırlı uğurlu olsun inşallah :)
evet rahat sürüş keyif veriyor park ederken sanki direksiyon yok..karterde kararsısızım.yapacağım sadece kapı yan cıtası,birde bağaj kapı jıtası.inş senin nikahından önce görüşürüz..
PLaTiNuN
31/03/2011, 20:34
Hayırlı uğurlu olsun Fikret abi kazasız belasız kullanman dileğiyle..Maşallah cillop gibi :D
saol tolgacığım teşekür ederim.
hayırlı olsun Fikret abı meslektas sayılırız bızımde bursada taksımız var
hayırlı olsun Fikret abı meslektas sayılırız bızımde bursada taksımız var
çok teşekür ederim.Bursa çok geldiğim bir şehir akraba çok ihsaniye,emek,set başı,emir sultan vs.bursada taksi zor para bırakır herhalde her yer taksi dolmuş..
Fiko abi hayirli olsun
gökaycığım çok teşekür ederim..
çok teşekür ederim.Bursa çok geldiğim bir şehir akraba çok ihsaniye,emek,set başı,emir sultan vs.bursada taksi zor para bırakır herhalde her yer taksi dolmuş..
öyle sayılır abı işi takıp etmek gerekıyor dıger araclara gore bızım durak daha ıyı bursa termınal taksı reklam yapayım yıllarca ıhsanıyede oturdum evlendıkten sonra ertugrulkente gectık abı
Ziyaretci046
31/03/2011, 21:34
fiatla yaşamak güzeldir vay anasını plaka adlıklarını hiç sevmem arabayı reklam tabelasına döndürüuo ama bu güzelmiş kazasız belasız
maşallah Allah kaza bela vermesin.. Çok güzel seçim.. artık bi dahaki buluşmaya yine vaktin olursa arabayla gelirsin abi :)
maşallah Allah kaza bela vermesin.. Çok güzel seçim.. artık bi dahaki buluşmaya yine vaktin olursa arabayla gelirsin abi :)
teşekür ederim aynen öyle,,,,
StrawBeeRy
31/03/2011, 22:00
maşallah abi Allah kaza bela vermesin
saricizmelimemetaa
31/03/2011, 23:11
çok güzel araç allah kaza bela vermesin güle güle kullanın ...bende ilk evo alacağımda beyaz istedim ama hanım istemedi siyah asil olur dedi ama tozdan asilliği göremedik daha, malum benim oturduğum ilcede alt yapı çalışması var toz toprak çamur derya gibi :)
çok güzel araç allah kaza bela vermesin güle güle kullanın ...bende ilk evo alacağımda beyaz istedim ama hanım istemedi siyah asil olur dedi ama tozdan asilliği göremedik daha, malum benim oturduğum ilcede alt yapı çalışması var toz toprak çamur derya gibi :)
saolun çok teşekür ederim.siyah bu gün bayide gördüm hakkaten asil bir duruşu vardı.evoya gidiyor ama bezi elden bırakmayacaksın..
kaptan_ahab
01/04/2011, 00:13
Çok iyi bir seçim, kazasız belasız.
Maşallah diyelim Fikret,kazasız belasız kullanırsın inşallah,tekerine taş değmesin...
Allah nazardan saklasın,maşallah çok güzel araç
Maşallah abi, kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Kriminal
01/04/2011, 09:36
Abi harıka ..Kazasız belasız kullan sisleri kapa çok yakmasın :D
Maşallah diyelim Fikret,kazasız belasız kullanırsın inşallah,tekerine taş değmesin...
ustacığım çok teşekür ederim çocuklara selam....
ustacığım çok teşekür ederim çocuklara selam....
Aleykümselam...:)
Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin,maşAllah :)
tmac_fuat
01/04/2011, 12:21
Maşallah, güle güle kullanın abi, kazasız belasız inşallah
fiatla yaşamak güzeldir vay anasını plaka adlıklarını hiç sevmem arabayı reklam tabelasına döndürüuo ama bu güzelmiş kazasız belasız
doğru söylüyorsunuz.degiştireceğim krom
Abi harıka ..Kazasız belasız kullan sisleri kapa çok yakmasın :D
deniz kardeşimin ismi deniz.izmir e gelirsem bi rakı içip ıslatırız kıbrıs şehitleri cad..
Kriminal
01/04/2011, 15:01
Yaw abıme bak ne dıyon sen.baş tacısın..İzmirde ıslatılcak coook yer varrrr ohoooooo
Hayırlı olsun.
Allah Kazasız, belasız kullanmanı nasip etsin...
punto evo 1.3 m.jet 75 hp dynamic evo metalik beyazı asis kit.
beklediğimize değicek gibi....(değdi)
puntocu07
18/09/2011, 00:03
abi allah kaza bela vermesin..
Gerçeğinide görmek isteriz abi :)
Ins olur ama kirmizi yakiyo ates gibi
erdiyilmaz
21/07/2017, 20:58
Uzun yıllardır ortalarda yoktunuz, hoşgeldiniz :)
Teşekkür ederim.malesef sağlık proplemleri 3 ayda bir hastaneye yatıp takip olmam gerekiyor. Bu nun psikolojik rahatsızlığı. Tekrar selamlar.
erdiyilmaz
21/07/2017, 23:13
Teşekkür ederim.malesef sağlık proplemleri 3 ayda bir hastaneye yatıp takip olmam gerekiyor. Bu nun psikolojik rahatsızlığı. Tekrar selamlar.
Çok geçmiş olsun, umarım sağlığınıza en yakın zamanda kavuşursunuz.
punto1414
22/07/2017, 08:51
fren lambasındaki yazı muayeneden geçmiyor bilginiz olsun :)
İki sefer muayne ye girdim bi sıkıntı olmadı
punto1414
24/07/2017, 09:09
:D beni esenyurt muayene istasyonu geçen hafta ağır kusurlu olarak bıraktı :)
Ben Şile de ve dudullu da girdim bir sıkıntı olmadı.
Fikret bey hoşgeldiniz. uzun zaman oldu. sağlık durumunuza üzüldüm inşallah biran önce sağlığınıza kavuşursunuz.. selamlar saygılar.
Sağol tafun hocam rutin kontroller devam ediyor.siz iyisiniz inşallah selamlar.
hoşgeldiniz tekrar ve geçmiş olsun Allah şifa versin.