Orijinalini görmek için tıklayınız : Karar değişikliği DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC almaya karar verdim
AhesteGP
30/03/2011, 15:21
Arkadaşlar bayide ki bayan telefonda ısrarla punto evo almam konusunda diretti vede başarılı oldu ÖTV indirimli fiyatı 27000 TL ( pazarlıksız ) 1.3 Multijet ve 95 otomatik vites araç + kit ekletmeyi düşünmüyorum çünkü bütçeyi zorluyor bu haliyle bile sizce nasıl bir tercih ÖTV indirimiyle bu fiyatı bile cazip geliyor mu?
- 3000 TL peşinat verip aracın gelmesini bekliyicem + olarak nisan ayında indirim olursa sözleşmemiz indirimli fiyat üzerinden geçerli olacak eğer artış olursa anlaştığımız fiyattan ücretlendirilecek yani nisan ayı benim için dönüm noktası olabilme yolunda
yorumlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler
27bin tl mi? 37 bin tl olmasın o?
AhesteGP
30/03/2011, 15:39
ÖTV indirimli diyorum kardeşim %37 indirim
27 tl dynamıc we dızel ve dualogıc daha ne olsun bence ii fiyat
bence gayet güzel en azından dizel ve fire a göre daha güçlü...
hayırlı olsun ucuza kapatmışsınız:D
SpyHunter33
30/03/2011, 16:18
harbi 27 mi :S
Hayırlısı olsun,standart haliyle bile oldukça donanımlı bir araç satın alıyorsun...
süper inşallah memnun kalırsın dynamic alman tabikide en iyisi..
AhesteGP
30/03/2011, 17:28
Teşekkürlerimi sunuyorum yorumlarınız için yarın bayiye gidip bi ön görüşmeyi sonuçlandıracağım inşaallah, 27000in altına indirebilmek için uğraşıcam çünkü elimde avucumda hiç para kalmayacak 27000 i tamamen verdiğimde bakalım yarın herşey netleşecek inşaallah. Bir diğer arkadaşımda bütçe 27000 lere çıkınca ÖTV indirimli Opel Astra Hatcback e.t. III önerdi kafa karışıyor bütçe yükselince :) eğer bu dönemde alamazsam zaten yıl sonunu bekliyeceğim kesin.
valla o zaman fiyat süper. bi öneri bütün paranı peşin vericegine düşük faizli kredilerden faydalan. 5-7 bin tl kadar. nakit paran elinde kalır. artı skydomelu alabilirsin ki o zaman süper olur :)
fiyat 95 hp için süper, skydome için 1400 tl daha ver, 28400'e bitsin bu iş, gerisini boşver..
Honor COOPER
30/03/2011, 19:21
Şimdi oldu.Güzel tercih yeni motor ve full donanım(esp+asr v.s)her türlü güvenlik donanımı ve güçlü motor.Skydomeli fire her şekil tercih edilir.
Honor COOPER
30/03/2011, 19:22
fiyat 95 hp için süper, skydome için 1400 tl daha ver, 28400'e bitsin bu iş, gerisini boşver..
27500-28000 bandında skydomeli alabilirsen dahada güzel olur.renk beyaz olursa birde tadından yenmez :--)
AhesteGP
30/03/2011, 21:53
Evet beyaz düşünüyorum arkadaşlar fakat eğer ablamdan bekletiğim 1500 civarı para gelmezse zor gerçi onuda kasko ve ıvır zıvır için diliyorum ama sigortacı öz amcam olunca kaskoda pek gözümü korkutmuyor :) Skydome şuan için hayal gibi tabi yarın ne olacağı bilinmez ben bu fiyatı 25750 ye çekersem arabayı aynı gün alırım tabi ellerinde varsa :) çünkü pazarlıksız fiyat 27000 dedi o da kaba taslak yani tam %37 ötv düşürülmüş halini söylemedi çünkü yetkili kişi yemekteydi ve resmen arkadaş olmuştuk telefoonda artık :D ille bayiye gel diye tutturdu yarın iş yerinden izini koparıp bayi yolunu tutacağım varsa kaderde olur inşaallah yoksa 2011 Kasım - ARalık ayına sarkar benim araba hayalleri :) tabi o ayda alacağım araba Full + full olur oda ayrı konu
Kronokrator
30/03/2011, 21:56
bedavaymış bi tanede ben alayım. neresi burası hocam?
AhesteGP
30/03/2011, 22:08
bedavaymış bi tanede ben alayım. neresi burası hocam?
Şöyle diyim hocam bir bacağınızı kaybediyorsnuz devlet size ÖTV indirimi veriyor bununla alıyorsunuz :) bir nevi engelli indirimi. ( espirili bir yaklaşımdı alınmazsanız sevinirim )
yunus kahraman
31/03/2011, 01:26
Arkadaşım proformo kesinlikle ama kesinlikle al. O fiyata o aracı nasıl verdiler haala anlamış değilim. ÖTV olayı gerçekten güzel :) Lakin sen yazılı belgeni elinde bulundur. Hayırlı olsun.
Honor COOPER
31/03/2011, 09:24
Arkadaşım proformo kesinlikle ama kesinlikle al. O fiyata o aracı nasıl verdiler haala anlamış değilim. ÖTV olayı gerçekten güzel :) Lakin sen yazılı belgeni elinde bulundur. Hayırlı olsun.
Bunda şaşıracak bir şey yokki o aracın ham fiyatı 21-22000 gibi arkadaşımız özel durumundan ötürü sadece (KDV) ödüyor.
benim arkadaşım eylül ayında Seat Leon Dizel style modelini 30500 e almıştı hatta Guiletta için 34000 fiyat almıştık.
AhesteGP
31/03/2011, 09:43
proformo faturayı almadan işlem yaptırılır mı tabiki :D araçların TR geliş değeri çok düşük punto evonunkide bi 19000 bilemedin 20000 civarıdır ÖTV ve KDV ile birlikte fiyat çıtayı çok yükseltiyor o yüzden bu fiyatlara alınabiliyor
trakianboy
31/03/2011, 09:43
arkadaşlar bu fiyata şöyle alıyorsunuz.
en yakın tam teşekkülü bir devlet hastanesine başvurup heyete giriyorsunuz. sizdeki fiziksel kusurlar gerekli yüzdeyi sağlıyorsa vergi inidiriminden faydalanma hakkı veren heyet raporunuz oluyor.sonrada gidip vergi indirimli araba alabiliyorsunuz.bu indirim bedelini bedavaya elektrikli testereyle kendinize yapabilirsiniz!! :))
HarbiAslan
31/03/2011, 12:04
hayatta sahip olunabilecek en değerli şey SAĞLIKTIR... 10 kuruş fazla ödeyin ama SAĞLIKLI olun, gerisi teferruat çünkü. ;)
AhesteGP
31/03/2011, 12:14
hayatta sahip olunabilecek en değerli şey SAĞLIKTIR... 10 kuruş fazla ödeyin ama SAĞLIKLI olun, gerisi teferruat çünkü. ;)
:gun_band: bu söz bu silahtan daha etkili oldu :)
Aykut arkadaşım,
Hayata ne kadar pozitif bakıyorsun. Takdir etmemek elde değil. Allah neşeni, pozitifliğini eksik etmesin.
yunus kahraman
31/03/2011, 19:09
ah be kardeşim, bende kafayı yiyordum yemin ederim =) arkadaş ben en fazla 4.000 bilemedin 4.500 tl indirim yaptırıyorum Evo larda. O kadar indirimi alsam oooooooo =))
Arkadaşlar bayide ki bayan telefonda ısrarla punto evo almam konusunda diretti vede başarılı oldu ÖTV indirimli fiyatı 27000 TL ( pazarlıksız ) 1.3 Multijet ve 95 otomatik vites araç + kit ekletmeyi düşünmüyorum çünkü bütçeyi zorluyor bu haliyle bile sizce nasıl bir tercih ÖTV indirimiyle bu fiyatı bile cazip geliyor mu?
- 3000 TL peşinat verip aracın gelmesini bekliyicem + olarak nisan ayında indirim olursa sözleşmemiz indirimli fiyat üzerinden geçerli olacak eğer artış olursa anlaştığımız fiyattan ücretlendirilecek yani nisan ayı benim için dönüm noktası olabilme yolunda
yorumlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler
Merhaba Arkadaşım,
Bende aralık ayı sonunda Dynamic 1.4 77 hp dualogic + asisst kit + pop kit + skydome olan aracımı 22.750 TL 'ye almıştım. Benim aldığım fiyatta o dönemde baya uygun bir fiyattı. Ancak 27000 TL bana biraz yüksek gibi geldi.
Syg,
karamurat4141
31/03/2011, 23:05
75 multıjet esp hılholder dınamıc aldım bende aynı arkadaşımızın dediği nitelikte 23 bine kapattım kasko dahil saygılar. cam tavan yok ancak :) siyah kaplama yaptırıyorum yakında :)
saricizmelimemetaa
31/03/2011, 23:40
siz eminmisiniz benim araba 31 / 12/ 2010 faturalı nah fatura önümde fiat punto evo 1.3 mj dynamic ama kitlerin hepsi mevcut 32.977.14 lira kasko hariç cam tavan hilholder blue me+ hava yastıkları kapı çitaları tampon kaplamaları tomtom hazırlık bagaj çitası yan camların çitaları ne bileyim daha birçok şey... ama bu fiata bulduysan uaçarak gidip almanı tercih ederim...saygılarımla
Honor COOPER
01/04/2011, 01:02
Merhaba Arkadaşım,
Bende aralık ayı sonunda Dynamic 1.4 77 hp dualogic + asisst kit + pop kit + skydome olan aracımı 22.750 TL 'ye almıştım. Benim aldığım fiyatta o dönemde baya uygun bir fiyattı. Ancak 27000 TL bana biraz yüksek gibi geldi.
Syg,
sizin aldığınız araçla arkadaşın alacağı araç arasında 6000 TL kadar fark var motordan ötürü.sizin ekstradan aldığınız ekipmanlarda aralık indirimine tekabül ediyor.normal yani o fiyat.
Honor COOPER
01/04/2011, 01:06
siz eminmisiniz benim araba 31 / 12/ 2010 faturalı nah fatura önümde fiat punto evo 1.3 mj dynamic ama kitlerin hepsi mevcut 32.977.14 lira kasko hariç cam tavan hilholder blue me+ hava yastıkları kapı çitaları tampon kaplamaları tomtom hazırlık bagaj çitası yan camların çitaları ne bileyim daha birçok şey... ama bu fiata bulduysan uaçarak gidip almanı tercih ederim...saygılarımla
ÖTV indirimli(%37 vergi)vermiyecek ham fiyat üzerinden birde %37 nin KDVsinide ödemiyeceği için size göre yaklaşık %40 ucuz alacak aracını arkadaşımız.
Her araçta bu avantajı olduğu için uçarak almak gibi gereksinimi yok mesala yakın fiyatlara astra clasic dizel otamatikte alabilir arkadaşımız.yada bravo tjet dualogic dynamic v.s v.s
HarbiAslan
01/04/2011, 09:44
arkadaşlar aralık ayında fiyatlar çok çok uygundu ancak ocak 15'ten sonra fiyatlar ciddi derecede arttı. şuan bayiler burunlarından kıl aldırmıyor pazarlık konusunda. ne de olsa hedefler de kotalarda tuttu, satışlar tavan yaptı. şimdi 1000 lira pazarlık yapıyorsan iyi sayılır. ben 12 ocakta evo 1.4 77hp dualogic dynamic+assist kit için 21.000 tl fiyat aldım üstelik metalik renk. ancak kredim çıkmadığı için o zaman alamamıştım. 15-20 gün önce hesaplattığımda evo 1.4 dualogic dynamic+assist kit 22900 fiyat verdiler beyaz renk için.
AhesteGP
01/04/2011, 20:20
arkadaşlar bayide baya uzun soluklu bir beklemedeydik görüşmelerimiz süresince 1 tane tam istediğim özellikte araç bulundu opsiyon girilip ayırması yapılırken sistem kilitlendi ve araç kısmet olmadı eğer olsaydı 5 gün içinde bütün işlemleri hallolup elimde olacaktı. belli bir tarih veremedikleri için bende ogün ki stressle ve bayi ve bankayla görüşmelerim canımı sıktığı için fiat punto evo dan şuan vazgeçmiş konumdayım ve fiyat artışı geldi nisan ayıyla birlikte araç haziran sonlarına doğru elime geçecekti ve haziran sonunda ben daha farklı bir üst model alabilecek konuma gelebilecektim o yüzden bekleme süresininde verdiği moral bozukluğuyla kısmet diyelim punto evo sayfası şuan için kapandı bakalım kısmet belli olmaz benim işime :)
Hayırlı uğurlu olsun Aykut, bence fiyat harika, bende sipariş verdim, EVO 1.3 5K DYNAMİC 95 DUALOGİC, OPAK BEYAZ + SKYDOME + EVO KİT bilmiyorum kaç ay sonra gelir :)
AhesteGP
04/04/2011, 02:16
8 haftayı gözden çıkart kardeşim maalesef ki elindeki stoklarda ve otoparklarında araç yksa 8 hafta süre veriyorlar bana çok uzun geldiği için aracı almadım hafta sonu maçım vardı onun stresi işlerimin yoğunluğu bankayla olan anlaşmamın istediğim yönde sonuçlanmaması ve bekleme süresi beni evo dan soğuttu aracımızı test edin dediler yok saolun içime sinmiyor şu vakitlerde dedim, gerçekten can sıkan bir gündü kader kısmet artık herşeyin hayırlısı ve en uygun zamanlısı olsun hepimiz için yinede punto aşkı bir başka