Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande punto almayı düşünüyorum, yardımcı olabiir misiniz?
Merhaba
5K 1.4 FIRE 77 HP S&S EURO 5 , skydome lu grande punto almayı düşünüyorum. Fiatın web sitesinde çok detaylı bir bilgi yok. Araç şehir içi ve dışı ne kadar yakıyor? Skydome lu almak ilerleyen yıllar için sorun olur mu (skydome ile ilgili arızalar vb.). Bagaj hacmi ne kadar, bagajı kullanışlı mı?
Teşekkür ederim..
dediğiniz araçtan bende yok ama ben donanımsız da olsa evo tavsiye ederim...
Benim araç satılık düşünürsen ilanlarda bakabilirsin.2006 fire dynamik...
Benim araç satılık düşünürsen ilanlarda bakabilirsin.2006 fire dynamik...
Teşekkür ederim sıfır araç almayı planlıyorum. Aracınız sehir içi şehir dışı ne kadar yakıyor?
by_memur
30/03/2011, 16:43
benim araç skydome'lu 4 yıldır kullanıyorum hiç bir problem olmadı
vay hemşerim varmış trafikte karşılaşmıştık hatırlarsan
Merhaba
5K 1.4 FIRE 77 HP S&S EURO 5 , skydome lu grande punto almayı düşünüyorum. Fiatın web sitesinde çok detaylı bir bilgi yok. Araç şehir içi ve dışı ne kadar yakıyor? Skydome lu almak ilerleyen yıllar için sorun olur mu (skydome ile ilgili arızalar vb.). Bagaj hacmi ne kadar, bagajı kullanışlı mı?
Teşekkür ederim..
Öncelikle, aracın bagajı kullanıcıya göre değişir fakat katlanan koltuklar olduğu için bana göre yeterli.
Yakıt meselesine gelince 1.3 multijet almanızı tavsiye ederim yakıt cimrisidir en son nezaman yakıt aldığınızı unutursunuz.
Benzinliye gelincede kullanan kişiye göre değişir şöyle örnek vereyim kardeşimde grande punto var. Yüksek devirde kullanıyor ve vites aralarını uzatıyor. Aracı 100 km'ye 9 litre civarında yakıyor.
Bende Punto Evo var. vites aralarını uzatmıyorum ve 3000 devirde vites atıyorum aracın yakıtı 7 litre civarında değişiyor. Şehir içi şehir dışı durumuna bağlı.
Ben 6 ay Grande Punto aradım temiz bir araç bulamayınca sıfır evo aldım 4 ay oldu çokta mennunum. Tavsiye ederim. (Fakat multijetini malum akaryakıt fiyatları)