Orijinalini görmek için tıklayınız : bir insan kaç yaşında evlen meli
ewet arkadaşlar bay bayan ayrımı yapmadan bir insan evlen melimi kaç yaşında evlenmeli ne zaman evlenmeli yorumlarınızı bekliyorum özellikle evli arkadaşlardan:D
Kronokrator
29/03/2011, 22:59
30
skyline28
29/03/2011, 23:00
bencede 30 yaşında evlenmeli
sevdiğini buldun mu işini kurdun mu doğru kadın mı evlen abi..
evliliğin yaşı olmaz bence ne zman doğru insanı bulursanız o zaman evlenirsiniz.evde kalmışlık diye bir olay olamaz herkesin beğeneni ve bir nasibi vardır.hem insan kendi bir takım özdeğerlerini koruduktan sonra babasının evinde de oturur.illa ki evlenilecek diye bir şart yok allah hayırlısını nasip etsin...
edelsang
29/03/2011, 23:37
ne zaman hayatını dolu dolu yaşadığını hissettin o zaman
sonra sıkıntılar oluyo çevrem çok war :(
bence bu insanın hayattan beklentileriyle alakalı kişiden kişiye göre değişir bana göre 25-26 yaşları gibi normaldir kendi ilişkim de bu yaşlarda evliliğe göre yürüyor
SpyHunter33
29/03/2011, 23:41
:D yaş 30 olmak üzere hala denizin üzerinde taş sektiriyoruz Allahdan hayırlısı :)
PeterPAN
29/03/2011, 23:55
25 ten sonra evlenme kararı alınmalı... 30 u geçirilmemeli.... yani 25-30 arası evlilik için iyidir..
skystar37
29/03/2011, 23:56
Ben buna katılmıyorum hayatı dolu dolu yaşadığın zamanda sıkıntılar çıkabilir tabi bu doluluktan ne kastettiğinde önemli.
Evlendikten sonra yaşamak bazı şeyleri çok daha keyifli olabilir o yüzden bir en güzeli karşındaki insan ile bir ömür geçirebileceğine inandığın an imzayı atman gereken andır....
Punto_Can
30/03/2011, 00:20
:D yaş 30 olmak üzere hala denizin üzerinde taş sektiriyoruz Allahdan hayırlısı :)
ne güldüm yaa :D hayırlısı olsun abi :)
bence de en uygunu 25 yaş civarı gibi :)
evliliğin yaşı olmaz bence ne zman doğru insanı bulursanız o zaman evlenirsiniz.evde kalmışlık diye bir olay olamaz herkesin beğeneni ve bir nasibi vardır.hem insan kendi bir takım özdeğerlerini koruduktan sonra babasının evinde de oturur.illa ki evlenilecek diye bir şart yok allah hayırlısını nasip etsin...
Fikret abi su serptınyuregıme :) yas gelmıs 30 a halen bekar evlılık dusunuyormuyum yoook.Belkı de delı gıbı asık olmam gerek
alperyonar
30/03/2011, 00:38
30 dan sonra evlenmeli. 35 i geçirmemelisin..
uzuncocuk
30/03/2011, 00:48
25 ten once her gul guzel kokar 30 dan sonra gulden koku almak zorlasır... yas ılerledıkce secım yapmak cok zorlasıyor...yas onemlı degıl cebınde ne oldugu onemlı bence yksa yas ne olursa olsun para olmadıkca olmuyor arkıdeş
bravo_sercan
30/03/2011, 01:00
evlenenleri görüyoruz :)
operatormurat
30/03/2011, 01:10
şimdiki gençlik biraz daha geç olgunlaşıyor bence,acele etmemeli 30 da nişan engeç 32 de evlenilmeli,daha erkenine sıcak bakmıyorum,evlenecek kişilerde maddi ve manevi şartlar oluşmalı ve kişilik tam oturmalı, buda 30 lu yaşları bulur...
şimdi ki aklım o ozaman olsaydı 32 yi kesin beklerdim
28 yaş ideal. Bende öyle yaptım :O)
operatormurat
30/03/2011, 01:29
şimdi ki aklım o ozaman olsaydı 32 yi kesin beklerdim
deşme yaramı veliiiii, bırak 32 yi ben evlediğim için aaaaaaiiiiiiiiiii aaaaaaiiiiiiiiiii gibi pişmanım....
Geri dönüp baktığında yaşanmışlık adına eksik kalmadığından eminsen,pişmanlıkların olmayacağını düşünüyorsan,madden ve manen hazır ne zaman hissediyorsan,işte o yaşta şemsiyeye doğru yanaşacaksın :D
dolu dolu 4 sene uni hayatı yaşadım edirnede dolu dolu tek kapı spor arabamla 3 sene maaşlı bekar hayatı yaşadım yeter bana :D bu yaz evlilik çok ta mutluyum Allahıma çok şükür insan sevdiği ile evlenince başka gerçekten çok başka..
efe mert
30/03/2011, 02:10
şuan 30 olduğum ve hala bekar olduğum için en az 31 diiyeyim ben:)
Bana kalırsa hic evlenmemeli.
amma illa evlencem diyorsa 30 dan önce evlenilmez
tabi sokratese de kulak vermek lazım
doğru bir evlilik yapan mutlu
yanlıs yapansa filozof olur yada:))
evlilik kale gibidir içindekiler çıkmaya dışındakiler ise girmeye çalışır
suvari_84
30/03/2011, 09:09
26
Gereken en güzel cevabı vermişsin
Kriminal
30/03/2011, 10:26
''Evlilik kale gibidir içindekiler çıkmaya dışındakiler ise girmeye çalışır''
En güzel açıklama olmuş :D
İnsan evlenmeden hep geç kaldığını, evlendikten sonrada erken evlendiğini düşünür :)
Kısmet bu işler evelenecem diyipte evlenilirse saçma sapan bir iş olur herşey zamanla yaşla değil bir takım şeyleri oturttuğunda artık her şey olgunlaşmışsa, yaşta 27 se illa evlenme yaşı 30, üç sene daha bekleyelimmi diyeceğiz :D
Ben asla evlenmem mümkün değil hayatımı yaşayacağım dediğim yıl evlendim :) Önce şunu söyleyeyim asla büyük konuşmayın :)
evlilik kale gibidir içindekiler çıkmaya dışındakiler ise girmeye çalışır
Kadın dediğin İstanbul gibi olmalı,fethi zor ama fethedildikten sonra dahi bir şekilde iktidarı elinde tutan :D
bunuda unutmamak lazım mutlaka belli bir para birikimi olmak zorunda yoksa evlilik çok sıkıntılı ve mutsuz geçebilir
ozgurizmir
30/03/2011, 10:35
katılıyorum
23 yaşımda evlendim,25 yaşımda baba oldum,oğlum bu Mayıs'ta 18 yaşına kızımda 14 yaşına girecek nasipse,ama bazen neden 30 yaşıma kadar beklemedim diye düşünmüyor da değilim hani...:)
ibrahim06
30/03/2011, 10:50
Eşimle birbirimizi liseden bu yana tanır ve severiz.Günümüzde kişinin maddi durumu,eğitim durumu,askerlik durumu gibi şeyler evlenme yaşını etkileyen faktörler. Benim evlenmemi bu üç faktör etkiledi.Ama içlerinden en fazla maddi durum etkiledi. Eğer üniversitedeyken yetecek bir param ya da gelirim olsaydı, o yaşlarda bile evlenirdim.Lakin üniversiteden mezun olup iş bulmam peşinden de askerliği aradan çıkarmam gerekti ve yaptım. Bütün bunları yapayım derken yaş 25 oldu.25 yaşında nişan yaptım,26 yaşında da evlendim.
Üniversite okumasam da liseden sonra bir işe başlasaydım evlenme yaşını geciktirmezdim. Son olarak diyorumki erkekler için 25-26 yaşları iyidir.. Fazlasına kulak asmayın. Gençliğinizin tadını eşinizle çıkarın. Fazla ihtiyarlamayın :)
23 yaşımda evlendim,25 yaşımda baba oldum,oğlum bu Mayıs'ta 18 yaşına kızımda 14 yaşına girecek nasipse,ama bazen neden 30 yaşıma kadar beklemedim diye düşünmüyor da değilim hani...:)
Valla Mustafa Bey imrendim. Gerçi ömür olurda sizin yaşınıza geldiğimde benim oğlum da 15 yaşında olacak. Ülkemiz şartlarında ömür kısa. Kader ama çocukları belli bir yaşa getirdikten sonra hayata gözlerini yummak gerekir. Benim babam vefat ettiğinde 54 yaşındaydı ve ben 17 yaşımdaydım ve en küçüktüm. Hepimiz yetişmiştik ve ayakta durabilecek yaştaydık. Ne güzel koca koca çocuklarınız olmuş
ademtahir
30/03/2011, 10:55
acele etmeyin daha yaşınız küçük sıranızı bekleyin :D bu işin latife kısmı tabiki,
önce şunun muhasebesini iyi yapmak lazım ne için evleneceğiz?
evlenmek içinmi evleneceğiz yoksa çocuk sahibi olmak içinmi veya yaşlanınca biri yanımda olsun diyemi veya aile baskısı nedeniylemi önce ne için evleneceğimize karar vermeliyiz
evlendin bir kaç ay veya bir kaç yıl sonra mutsuzluk var isteksizlik var gözün dışarı kayması var bunları yaşadıktan sonra evlenmenin ne anlamı var?
eğer tüm doğruları ile evlilik hayatı kurulacaksa tamamıyla sadakat oluşacaksa bıkmadan usanmadan yaşanacaksa eşine ve çocuklarına iyi bir hayat mutluluk huzur şefkat içinde yaşam sunulacaksa bunun yaşı olmaz istediğin zamanda evlenebilirsin
ama yukarıda bahsettikelrim olacaksa ne kendini yak ne karşındaki yak herkes kendi yerinde mutlu mesut yaşasın.
Kriminal
30/03/2011, 10:55
Bende 22 yaşında evlendım 23 yaşında baba oldum şuan 8 yaşında bır kızım var ...
Bende 22 yaşında evlendım 23 yaşında baba oldum şuan 8 yaşında bır kızım var ...
Erken kalkan yol alır diyorsun Deniz...:)
Kriminal
30/03/2011, 11:43
Aynen abi...Aslında cahıllık benımkısı ...şimdiki aklım olsa derlerya yanı olsa evlenmezdım ..belkıde hiç ..!!!
Fikret abi su serptınyuregıme :) yas gelmıs 30 a halen bekar evlılık dusunuyormuyum yoook.Belkı de delı gıbı asık olmam gerek
EVLİLİK NASIL BAŞLAR!!!!!!
Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç , bir tohumla başlar ;
En uzun yolculuklar bir adımla başlar;
Gerçek sevgiler ise küçük bir tebessümle başlar............İNŞALLAH O ADIMLARI, OTEBESSÜMLERİ YAKALAYIP doğru bir evlilik yaparsın.......
34 BU 2694
30/03/2011, 12:40
hiç evlenmemeli :D
ben 30 yaşında evlendim...
Femoli gibi hiç evlenmem ne gerek var diyordum...ama karşına çıkınca hiç bir şey gelmiyor elinden. evleniyorsun... çok mutluyum bekar arkadaşlara da tavsiye ederim. benim 4 ay oldu... önümüzde uzun yıllar olsada boşa geçen yıllarıma acıyorum.. keşke eşimle daha önce tanışsaydım.. daha önce evlenseydim..
doğru kişiyi buldun mu hiç bekleme... yaş kaç olursa olsun...
punto elx2001
30/03/2011, 13:12
ben 30 yaşında evlendim...
Femoli gibi hiç evlenmem ne gerek var diyordum...ama karşına çıkınca hiç bir şey gelmiyor elinden. evleniyorsun... çok mutluyum bekar arkadaşlara da tavsiye ederim. benim 4 ay oldu... önümüzde uzun yıllar olsada boşa geçen yıllarıma acıyorum.. keşke eşimle daha önce tanışsaydım.. daha önce evlenseydim..
doğru kişiyi buldun mu hiç bekleme... yaş kaç olursa olsun...:Ç
40 yasinda evlendim, 5 yasinda kizim var. Ama 40 ima kadarda dolu dolu yasadim arkamda keskeler birakmadim.
Coooooooooooook mutluyum
sakinkaradas
30/03/2011, 13:31
bende evde kaldım diye huzursuzlanıp duryordum meger standart buymuş:D
ama işin şakası bi tarafa dogru insansa yaş pek mühim degil bence
30 dan bi öncesi 30 dan biraz sonrası bana uygun gibi geliyo. dogru kişide önemli ama ne biliyim zor ya evlenmek büyük iş yani. :)
eexelanss
30/03/2011, 17:54
İnsan Doğru kişiyi bulduğuna inandığında ve evliliğin sorumluluklarıyla başa çıkabileceğini hissettiği zamana evlenmeli. Bu 23 de olur 43 de olur bence. Ben 26 yaşımda evlendim..
arkadaşlar yorumlarınız için teşekür ederim....
Murat Gürakan
31/03/2011, 22:11
Bir erkek için ilk gelen şey ev özlemi çekmesidir. Eve gelince eşim açsın kapıyı çocuklarım olsun özlemidir. Sonrasında hayatındaki kişilere mantıklı ve ciddi bakabilirler. Bayanlar ise hayatının her noktasında doğru kişiyi beklerler ve bulunca evlenirler.
evlenil-me-me-li evlenilirse de kolay kolay bo-şa-nil-ma-mali :D
cemal arslan
01/04/2011, 20:53
her yaşın bir güzelliği var
seviyorsun her yaşta evlenirsin
ancak geçen yıllar geri gelmiyor
aynı duyguları 30unda yaşamak var 40ında yaşamak var bir de 20-25inde yaşamak var...
ancak 35 den sonra kalmamak lazım...erkekler çabuk yaşlanıyor çöküyor kadınlar daha dinç duruyor...sonra babanız mı diyorlar :) çocuğunuza ise torununuz mu diyorlar :)
eğer bir insan evliliğin getirdiği sorumlulukları 25li yaşlarda kaldırabiliyorsa..ve de gerçekten seveceği biri varsa....evlenmesi çok iyi olur...