Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbullu arkadaşların dikkatine?

whitegold
29/03/2011, 15:29
arkadaşlar hepınıze selam

istanbul genelınde oto kuaföer e uygun 300 600 metrekare bir dukkan arıyorum,cadde uzeri işlek ve merkezi bir yerde tanıdığınız veya kiralık olarak gördüğünüz yada sitemizde emlak danışmanı arkadaşlarımız varsa bana ulaşabılırlerse sevınırım 0534 660 66 60,şimdiden teşekkurler...

ozdem
29/03/2011, 20:37
Soner, hayırlısı olsun inşallah...
Avrupa ya da Anadolu olması farkediyor mu? Ona göre
söyleyelim çevremizdekilere... ;)

PeterPAN
29/03/2011, 22:48
Soner şimdi den hayırlısı olsun... Yakınlarda bir yer olur umarım da, aracımızı gönül rahatlığı ile bırakırız...

StrawBeeRy
29/03/2011, 22:50
hayırlısı olsun abi..

izoci
29/03/2011, 22:56
hayırlı olsun abi..

tayfux
29/03/2011, 23:03
abi bizim mahmutbey güneşli tarafında adamakıllı biryer yok gel oraya aç sana gelelim bea 7 liraya iç dış yapıyorlar ama berbat ötesi..

JASMINE
29/03/2011, 23:03
Soner'cim, şimdiden hayırlısı olsun :)

whitegold
30/03/2011, 00:10
Soner, hayırlısı olsun inşallah...
Avrupa ya da Anadolu olması farkediyor mu? Ona göre
söyleyelim çevremizdekilere... ;)özlemcıgım anadolu avrupa hıc farketmez yeterkı ıs yapabılcegımız bır yer olsun :) hizmette sınır yok kapıda bıle yaparız :):)

Soner şimdi den hayırlısı olsun... Yakınlarda bir yer olur umarım da, aracımızı gönül rahatlığı ile bırakırız...ne yanı kardesım uzakta olsa gelmıycekmısın yanı,bızde sızler gıbı degerlı dostlarımıza guvenıp gırcektık bu ıse o zaman hıc gırmeyelım:):):):)

Soner'cim, şimdiden hayırlısı olsun :)ablacıgım cok tesekkur ederım senlede bırebır goruscem zaten bu konuyu,belkı calısırız ıstanbula yerlesınce bellımı olur.

JASMINE
30/03/2011, 00:18
ablacıgım cok tesekkur ederım senlede bırebır goruscem zaten bu konuyu,belkı calısırız ıstanbula yerlesınce bellımı olur.

Canım yardımcı olabileceğim her konuda hazırım. İstanbul'a yerleşmesem - yerleşemesem bile yanındayım. :) :) Yer ve durum benim için farketmez.

umit
30/03/2011, 02:37
abi bizim mahmutbey güneşli tarafında adamakıllı biryer yok gel oraya aç sana gelelim bea 7 liraya iç dış yapıyorlar ama berbat ötesi..

hayırlısı olsun Soner Bey...

Konu dışı ama Tayfun Bey, Mahmutbey civarı demişsiniz, bende Mahmutbey de ikamet ediyorum, emotion dizel araç alma niyetim olduğundan telefon yada adres verebilirseniz sizinle tanışmak ve almayı düşündüğüm bir emotion araçla ilgili sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim, tabi sizin için mahsuru yoksa...
sayg.tşk.

tayfux
30/03/2011, 02:52
hayırlısı olsun Soner Bey...

Konu dışı ama Tayfun Bey, Mahmutbey civarı demişsiniz, bende Mahmutbey de ikamet ediyorum, emotion dizel araç alma niyetim olduğundan telefon yada adres verebilirseniz sizinle tanışmak ve almayı düşündüğüm bir emotion araçla ilgili sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim, tabi sizin için mahsuru yoksa...
sayg.tşk.
pm attım ümit hocam..

PeterPAN
30/03/2011, 09:53
Soner'im kuaför ihtiyacında, fizan da olsan sana geliriz :) ama 2 günde bir yıkatıyoruz yada yıkıyoruz :) ben yıkama olarak düşündüm, malum yıkamacıların çoğu katil :)

Bu arada benim iş yeri İSTOC da, burada yıkama yapan bir tek yer var, oda benzinci.... Ne zamana aracımı bırakmak istesem 5-6 araçtan daha az olmuyor :( insanları araçları için ikitelli deki ya sonax a, yada autowax a gitmek zorunda kalıyorlar.... Aklında bulunsun burası da düşünülebilir, biraz araştırmak lazım.

NyhatShu
30/03/2011, 11:13

izmirde bile en kötüsü 10 lira iç dış :D

sedini
30/03/2011, 11:44
soner abi anadolu yakasında arastırıcam.. haftasonu civarımda uygun bir yer varsa sana haber vericem..

whitegold
30/03/2011, 13:17
soner abi anadolu yakasında arastırıcam.. haftasonu civarımda uygun bir yer varsa sana haber vericem..aytugcugum anadolu avrupa farketmez hertaraf olabılır.tesekkur ederım ılgıne.

Soner'im kuaför ihtiyacında, fizan da olsan sana geliriz :) ama 2 günde bir yıkatıyoruz yada yıkıyoruz :) ben yıkama olarak düşündüm, malum yıkamacıların çoğu katil :)

Bu arada benim iş yeri İSTOC da, burada yıkama yapan bir tek yer var, oda benzinci.... Ne zamana aracımı bırakmak istesem 5-6 araçtan daha az olmuyor :( insanları araçları için ikitelli deki ya sonax a, yada autowax a gitmek zorunda kalıyorlar.... Aklında bulunsun burası da düşünülebilir, biraz araştırmak lazım.arastırcam fatıhcıgım tesekkur ederım,bu arada istocun ıcındekı has oto mercedes ıcınde oto kuaforu arkadasım var arabanı yıkatmak ıstrsen oraya yonlendırebılırım aklında bulunsun:)

whitegold
30/03/2011, 15:42
güncel...

PeterPAN
30/03/2011, 15:49
arastırcam fatıhcıgım tesekkur ederım,bu arada istocun ıcındekı has oto mercedes ıcınde oto kuaforu arkadasım var arabanı yıkatmak ıstrsen oraya yonlendırebılırım aklında bulunsun:)

Soner, Ben İstoc Oto Ticaret merkezi değil de, Toptancılar Çarşısındayım, bu arada has oto daki oto kuaförü iyi olur benim için :) benzinci ye vermek istemiyorum, Sonax da uzak biraz...

İlk önceliğimiz sana güzel bir yer bulmak, sonra bakarız has oto ya..

tayfux
30/03/2011, 16:31
izmirde bile en kötüsü 10 lira iç dış :D
hocam dış bakımdan hiç sorun yok çok güzel yapıyorlar ama onu bende gayet iyi yapıyorum :D önemli olan benim için iç fonksiyonlar..ben aydın nazillide sonax a veriyordum 10 lira(arkadaş olduğu için) :) sanki başka bir arabaya binmiş gibi tertemiz yapıyorlardı..

whitegold
31/03/2011, 15:15
Soner, Ben İstoc Oto Ticaret merkezi değil de, Toptancılar Çarşısındayım, bu arada has oto daki oto kuaförü iyi olur benim için :) benzinci ye vermek istemiyorum, Sonax da uzak biraz...

İlk önceliğimiz sana güzel bir yer bulmak, sonra bakarız has oto ya..kısmet fatıhcığım yer bulamadık hala hızla arastırıyoruz.

Scottie
31/03/2011, 19:34
hayırlı olsun... allah gönlüne göre versin....

turbulans
31/03/2011, 20:20
anadolu yakası göztepe benzinliğe yakın eski mavi çarşının karşısında bir yer vardı.minibüs caddesi üzeri.folyo ve kuaför işi yapıyolardı içindekilerle kiralıktı.sahibindende de görmüştüm ilanını.yeri güzel tutulmadıysa epeydir dikkat etmedim

whitegold
01/04/2011, 12:43
hayırlı olsun... allah gönlüne göre versin....teşekkur ederım eser Allah ragzı olsun

anadolu yakası göztepe benzinliğe yakın eski mavi çarşının karşısında bir yer vardı.minibüs caddesi üzeri.folyo ve kuaför işi yapıyolardı içindekilerle kiralıktı.sahibindende de görmüştüm ilanını.yeri güzel tutulmadıysa epeydir dikkat etmedimsahıbınden comdakı lınkını gonderebılırmısın arkadasım bı goz atayım?

farukileri
01/04/2011, 13:18

İlk önceliğimiz sana güzel bir yer bulmak, sonra bakarız has oto ya..

ana yol üzerinde,Kuzey Plaza yakınlarındaki OPET'e bırakıyorsan orası iyi yıkıyordu bana göre,ama tabi bi sonax kadar falan olamaz ama yine de kötünün iyisi modu yani :) 212'ye falan götürmeyi düşündün mü hiç :)

arkadaşlar hepınıze selam

istanbul genelınde oto kuaföer e uygun 300 600 metrekare bir dukkan arıyorum,cadde uzeri işlek ve merkezi bir yerde tanıdığınız veya kiralık olarak gördüğünüz yada sitemizde emlak danışmanı arkadaşlarımız varsa bana ulaşabılırlerse sevınırım 0534 660 66 60,şimdiden teşekkurler...

vay soner abicim hayırlı olsun,valla sana yakın bir yerde ev tutucam bu şekil bir yer açarsan,işim uzak olsa dahi direk dibinde biticem sürekli bırakırım arabayı sana :D

whitegold
02/04/2011, 11:43
ana yol üzerinde,Kuzey Plaza yakınlarındaki OPET'e bırakıyorsan orası iyi yıkıyordu bana göre,ama tabi bi sonax kadar falan olamaz ama yine de kötünün iyisi modu yani :) 212'ye falan götürmeyi düşündün mü hiç :)

vay soner abicim hayırlı olsun,valla sana yakın bir yerde ev tutucam bu şekil bir yer açarsan,işim uzak olsa dahi direk dibinde biticem sürekli bırakırım arabayı sana :Deyvallah farugum Allah ragzı olsun,olum faruk musterılerımı sımdıden kacırıyorsun adres tarıf ederek:):):)

PeterPAN
02/04/2011, 13:49

Bahsettiğim tek yer orası zaten :) hafif tombul bir amca var, patronların araçlarını orda yıkatıyoruz :D :D ama henüz kendi stilimi oraya hiç vermedim.. Bence biraz şişirme yapıyor, hele iç aksam temizliği berbat, her defasında tekrardan geçirmesini istiyoruz...

whitegold
02/04/2011, 19:01
Bahsettiğim tek yer orası zaten :) hafif tombul bir amca var, patronların araçlarını orda yıkatıyoruz :D :D ama henüz kendi stilimi oraya hiç vermedim.. Bence biraz şişirme yapıyor, hele iç aksam temizliği berbat, her defasında tekrardan geçirmesini istiyoruz...azıcık sabredın yakında hıc kımseden tekrar rıca etmeden arabalarınızı cıcı yapıcak bır yer acıcaz ınşallah kardesım:)

_FeRDi_
02/04/2011, 19:15
300-600 metre salt kapalı alanmı yoksa bahçe tarzı açık alan isteniyormu? Salt kapalı alan ise bulunması daha kolay ama araç park edecek bi araziside olsun isteniyorsa daha çok kenarda kıyıda olabilir. İstersen Pendik Sanayi Sitesinden bakınayım dükkan?

turbulans
02/04/2011, 19:52
teşekkur ederım eser allah ragzı olsun

sahıbınden comdakı lınkını gonderebılırmısın arkadasım bı goz atayım?
senin için aradım ilanı ama bulamadım kiralanmış olabilir ya

whitegold
02/04/2011, 19:53
300-600 metre salt kapalı alanmı yoksa bahçe tarzı açık alan isteniyormu? Salt kapalı alan ise bulunması daha kolay ama araç park edecek bi araziside olsun isteniyorsa daha çok kenarda kıyıda olabilir. İstersen Pendik Sanayi Sitesinden bakınayım dükkan?ferdi kapalı alan tercıhımız arkadasım eger yolun duserse bakarsan sevınırım arkadasım ama suanda beylıkuzu bolgesıne yogunlaştık fakat aklımızda olsun pendıkte.

Mjet
02/04/2011, 19:59
beylikdüzünde kiralık alan fiyatları ucuk abi söliyim :)

sedini
04/04/2011, 13:49
abim anadolu yakası bostancı maltepe arası minibüs caddesinde çok ca dükkan var fakat 2 sorun var 1 fiyatları tuzlu.. 2 civarda otoyıkama adı altında otokuaför işini yaptığını iddia eden pek çok dükkan var..

whitegold
06/04/2011, 11:11
arkadaşlar kısmetse bahçelievler cıvarında bır yerle görüşmelerimiz devam ediyor kısmet olurda anlaşırsak bahçelievlerde acıyoruz dıyeyım.:)

tayfux
06/04/2011, 12:06
arkadaşlar kısmetse bahçelievler cıvarında bır yerle görüşmelerimiz devam ediyor kısmet olurda anlaşırsak bahçelievlerde acıyoruz dıyeyım.:)
şirinevler civarında açarsa 2 müşterin kesin :D

whitegold
06/04/2011, 17:17
tayfuncugum kısmetse bahcelıevler olcak arada cok bı mesafe yok orayada gelırsın heralde:) bu arada şirinevlerde nerdesın?

PeterPAN
06/04/2011, 17:32
azıcık sabredın yakında hıc kımseden tekrar rıca etmeden arabalarınızı cıcı yapıcak bır yer acıcaz ınşallah kardesım:)

Hayırlısı olsun diyelim o zaman... Aracların kıymetini bilen birilerine emanet edelim araçlarımızı...

tayfux
06/04/2011, 19:18
tayfuncugum kısmetse bahcelıevler olcak arada cok bı mesafe yok orayada gelırsın heralde:) bu arada şirinevlerde nerdesın?
kardeşim ben güneşlideyim ama şirinevlere ara yol var çok yakınım..şirinevlerde de oturan esnaf arkadaşım var hep ikimiz takılırız onda 1.3 astra var adam akıllı yıkamacı bulamamaktan şikayetçi..

whitegold
06/04/2011, 19:21
Hayırlısı olsun diyelim o zaman... Aracların kıymetini bilen birilerine emanet edelim araçlarımızı...teşekkur ederım fatıhcıgım zaten sız degerlı dostlarımız hesaba katarak bu yola gırıyorum ve emınım dostlarımda benı böyle bir işte hiçbirzaman yalnız bırakmaz inşallah.bu arada markamızı suprız yapıcam markamızı duyanın bizi tercih edeceğiğni düşünüyorum:) herşeyin hayırlısı tabıkı herseyden önce.

efe mert
07/04/2011, 02:58
Soner hayırlısı olur inaşşallah. Şirinevler olmazsa da gelirim ama Şirinevler olursa ben de ilk müşterilerinden olmak isterim.zira ben de yenibosnada oturuyorum....

whitegold
07/04/2011, 13:33
Soner hayırlısı olur inaşşallah. Şirinevler olmazsa da gelirim ama Şirinevler olursa ben de ilk müşterilerinden olmak isterim.zira ben de yenibosnada oturuyorum....benim işyerimde şirinevlerde bahcelievler şirinevler cok uzak bı mesafe deıl orayada gelırsın artık:)

efe mert
08/04/2011, 00:40
Gelirim bahçelievler şirinevler yenibosna hepsi birbiri arasında yürünerek bile gidip gelinen yerler...

whitegold
08/04/2011, 11:13
Gelirim bahçelievler şirinevler yenibosna hepsi birbiri arasında yürünerek bile gidip gelinen yerler...teşekkur ederım sagol..

ozdem
08/04/2011, 11:33
Soner'cim, biz de Anadolu' dan geliriz... :)

WiSTaRiA
08/04/2011, 13:16
Sonercim hayırlı uğurlu olsun.... Gel Çorlu'ya açalım oto kuaförü... Burada adam akıllı oto kuaförü yok olanlarda darphane misali... :)

whitegold
16/04/2011, 14:17
Soner'cim, biz de Anadolu' dan geliriz... :)sızden hıc suphem yok ozlemcım:)

Sonercim hayırlı uğurlu olsun.... Gel Çorlu'ya açalım oto kuaförü... Burada adam akıllı oto kuaförü yok olanlarda darphane misali... :)kardesım tabıkıde olur ama malum sımdık ben çorluya gelıp dukkan acsam bana orda evde tutmak gerekcek ee bekarım bılıyorsun bıde evlencek gelın adayı e bıde bana kırve olur dugunumude yaparsan anlastık dostum:):):):)

WiSTaRiA
16/04/2011, 14:34
[QUOTE=kardesım tabıkıde olur ama malum sımdık ben çorluya gelıp dukkan acsam bana orda evde tutmak gerekcek ee bekarım bılıyorsun bıde evlencek gelın adayı e bıde bana kırve olur dugunumude yaparsan anlastık dostum:):):):)[/QUOTE]

Olur dostum neden olmasın... Kardeş buluruz bizde... Hep ortak oluruz hemde bacanak :D:D

Kronokrator
16/04/2011, 14:48
hahaha ben çorludan aldım benim hanımı. gayet memnunum :D

whitegold
16/04/2011, 17:49
Olur dostum neden olmasın... Kardeş buluruz bizde... Hep ortak oluruz hemde bacanak :D:Dolur vallahı kardesım sen sımdık evıde dublex tutarız demezsın ınsallah:):):):)

arkadaslar hayırlısıyla yerımızı tuttuk en kısa zamanda faalıyete gecıcez acılısımızda bılgı verıcem beklerız.

StrawBeeRy
17/06/2011, 20:43
hadi hayırlısı olsun abi açılışa gelicez inşallah senden haber bekliyoruz

tayfux
17/06/2011, 21:07
hayırlı uğurlu olsun inşallah nerede tam olarak tarif etsene geliriz sana..

whitegold
18/06/2011, 18:22
hadi hayırlısı olsun abi açılışa gelicez inşallah senden haber bekliyoruzteşekkur ederım mert kardesım,herzaman beklerım sana yakın sayılır zaten,

hayırlı uğurlu olsun inşallah nerede tam olarak tarif etsene geliriz sana..tayfun hadımköy alkent2000 villalarının ıcınde arkadasım sıte ıcı ama dısardan arac gırısınde herangı bır sıkıntı yok dısarıyada acık anlıyacagın herzaman beklerım kardesım sen beylıkduzundeydın sanırım?

StrawBeeRy
18/06/2011, 21:31
teşekkur ederım mert kardesım,herzaman beklerım sana yakın sayılır zaten,

haftada bir o tarafa geçiyorum abi az ilerde yeşilbayır köyünde arkadaşlarım var onların yanına giderim hatta dün ordaydım onlarada söyledim yanına gelebilirler :)

tayfux
18/06/2011, 22:40
teşekkur ederım mert kardesım,herzaman beklerım sana yakın sayılır zaten,

tayfun hadımköy alkent2000 villalarının ıcınde arkadasım sıte ıcı ama dısardan arac gırısınde herangı bır sıkıntı yok dısarıyada acık anlıyacagın herzaman beklerım kardesım sen beylıkduzundeydın sanırım?
aaaa yok bea ben atakentteyim halkalı tarafında sen bahçelievlere açıcam deyince yakın bana gelirim diyordum :(

StrawBeeRy
18/06/2011, 22:42
aaaa yok bea ben atakentteyim halkalı tarafında sen bahçelievlere açıcam deyince yakın bana gelirim diyordum :(
otobanda 15 dk abi yanında çayıymış,suyuymuş,muhabbetiymişde cabası :)

tayfux
18/06/2011, 22:45
otobanda 15 dk abi yanında çayıymış,suyuymuş,muhabbetiymişde cabası :)
mert al beni burda 2 araba beraber gidelim :D hatta benim arkadaş var o da sağlam yıkamacı arıo onu da alırız :D

StrawBeeRy
18/06/2011, 22:56
abi ben beylikdüzünde oturuyorum hadımköy gişelere gelirsen orada alırım ama :)